Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OSU! - Anime,Muzyka,Gra

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ktoś chce ze mną pograć to pisać na gg to się ustawimy ja mam dużo wolnego czasu teraz, a nick w osu Vastus co zresztą można się domyśleć po screenie xDD

Ja mogę zagrać :D

Mam mały poziom, ale trening czyni mistrza! :D

W moim profilu jest link do mpc, więc nie trudno mnie poznać (avatar, sygnatura i link do MPC xD)

4770714280454741315510.png
  • Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trzeba będzie się zmówić i ustalić jakieś zasady wyboru map żeby pan zrzęda selweron nie marudził, może jutro nie wiadomo, na weekend na pewno.

Jak coś będzie to napisze ewentualnie coś się zorganizuje.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Trzeba będzie się zmówić i ustalić jakieś zasady wyboru map żeby pan zrzęda selweron nie marudził, może jutro nie wiadomo, na weekend na pewno.

Jak coś będzie to napisze ewentualnie coś się zorganizuje.

I ustalić gospodarza, żeby pan dowartościowujący się-gram te same mapy po kilkanaście razy które grałem razem z selweronem-żeby-pokazać-skilla-przed-publicznością vasto nie wyrzucał mnie więcej z pokoju gry tylko dlatego, że napisałem iż poczekam aż skończą tę jedną beatmapę! skandal

mi będzie pasować jak wybierać mapy będzie ktoś inny niż vasto xD

dzięki za dzisiejszą grę ogółem xD

@down

sam narzekałeś dzisiaj na naszą pierwszą mapę którą sam wybrałeś, była fajna a Ty na odwrót o niej pisałeś;D

później już leciałeś samymi mapami co grałeś xxx razy razem ze mną czy to rok temu, czy pół roku temu i ja już mam ich dość a Ty nawet modów typu DT nie ustawisz by chociaż jakieś challenge mieć lub wynik podbić

a komuś kto zaczyna można dać inne mapy niż Twoje ulubione, nie? masz pełno niegranych easy/normali ale ciągle te same puszczasz ;D Jak ja mam 1700 beatmap to średnio /:5 wychodzi tam te 300, powinieneś mieć podobną ilość albo nawet większą czyli masz 300 easy i 300 normali, a dziwne że na 5 map 4 z nich to te które ciągle pykasz i skillsujesz na solo xD

zmiana gospodarza jest wymagana :D

Opublikowano

I ustalić gospodarza, żeby pan dowartościowujący się-gram te same mapy po kilkanaście razy które grałem razem z selweronem-żeby-pokazać-skilla-przed-publicznością vasto nie wyrzucał mnie więcej z pokoju gry tylko dlatego, że napisałem iż poczekam aż skończą tę jedną beatmapę! skandal

mi będzie pasować jak wybierać mapy będzie ktoś inny niż vasto xD

dzięki za dzisiejszą grę ogółem xD

Nie no puśćmy insane komuś kto zaczyna xDD a wywaliłem cie dla beki bo marudzisz na każdej mapie.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Jakie mapy polecacie dla kompletnego nowicjusza? Właśnie pobrałem OSU! ale jestem totalnym noobem. :f 

Na czym uczyliście się podstaw etc.? Jutro powinienem mieć nową myszkę więc chciałbym trochę zwiększyć swoje umiejętności. :D

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Ciężko tak powiedzieć jakie mapy bo tego jest masa raczej chodzi o poziom mapy której podstawce bez skórek do osu masz 5

1-2 = nauka osu całkowite podstawy

2-3 = coś już potrafisz

3-4 = po woli uczysz się coraz wyżej i wyżej

4-5 = zaawansowany

Insane = b.wysoki poziom

Insane z double time = wbijasz się do topki xDD

NJxbd4x.png

Opublikowano

To możemy się ustawić w weekend np w piątek wieczór, może dojść jeszcze jakiś skype/ts i jaieś zasady wybierania map, by nie leciały same chińskie/japońskie :)

Wolny czas mam, akurat ferie są ale maturka w tym roku więc wykorzystuje ten czas na naukę. Jeśli pasuje wam piątek tak po godzinie 18 to możemy śmigać 

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Jakie mapy polecacie dla kompletnego nowicjusza? Właśnie pobrałem OSU! ale jestem totalnym noobem. :f 

Na czym uczyliście się podstaw etc.? Jutro powinienem mieć nową myszkę więc chciałbym trochę zwiększyć swoje umiejętności. :D

mnie podstaw aśparte uczył :D dobry nauczyciel

vasto zlewał jego lekcje i teraz taki random z niego :D

Proponuję Ci najpierw pograć solo i ogarnąć podstawy i ustawienia, typu większą czułość myszki, dobre skórki (typu bez pokazywania 100 i 300 przy trafieniu no i prześwitujące najlepiej), ogarnięcie klawiatura+myszka jak grasz na kompie bo myszką się kiepsko gra, no i resztę tam taką, z podstaw to np. kiedy się klika kiedy nie, jak najlepiej spinnery kręcić i takie tam

po tym ściągnij sobie jakieś mapy co znasz muze oczywiście rankingowe bo one są najlepsze, no i ćwiczysz i ogarniasz, dopasowywujesz ustawienia

czułość myszki trzeba stopniowo zwiększać bo na takim insane to już nie bardzo sobie pykniesz, tak przyszłościowo myśląc:D jak już ogarniesz easy i normale to możesz przy tym zostać, albo lecieć wyżej na hardy, później pykać easy/normale z hr, później to miejscami z dt, hr, osobno hiddeny i takie tam, obczaj po prostu każdy 'mode', później wracasz do hardów i niektóre z hr:) jak będziesz przechodził 39/40 hardów to pasuje wejść na insane ale tutaj już trzeba mieć sprzęt, ustawionka, krzesło i inne na wyższym poziomie bo inaczej przyjemności z tego nie będzie:)

Opublikowano

mnie podstaw aśparte uczył :D dobry nauczyciel

vasto zlewał jego lekcje i teraz taki random z niego :D

Proponuję Ci najpierw pograć solo i ogarnąć podstawy i ustawienia, typu większą czułość myszki, dobre skórki (typu bez pokazywania 100 i 300 przy trafieniu no i prześwitujące najlepiej), ogarnięcie klawiatura+myszka jak grasz na kompie bo myszką się kiepsko gra, no i resztę tam taką, z podstaw to np. kiedy się klika kiedy nie, jak najlepiej spinnery kręcić i takie tam

po tym ściągnij sobie jakieś mapy co znasz muze oczywiście rankingowe bo one są najlepsze, no i ćwiczysz i ogarniasz, dopasowywujesz ustawienia

czułość myszki trzeba stopniowo zwiększać bo na takim insane to już nie bardzo sobie pykniesz, tak przyszłościowo myśląc:D jak już ogarniesz easy i normale to możesz przy tym zostać, albo lecieć wyżej na hardy, później pykać easy/normale z hr, później to miejscami z dt, hr, osobno hiddeny i takie tam, obczaj po prostu każdy 'mode', później wracasz do hardów i niektóre z hr:) jak będziesz przechodził 39/40 hardów to pasuje wejść na insane ale tutaj już trzeba mieć sprzęt, ustawionka, krzesło i inne na wyższym poziomie bo inaczej przyjemności z tego nie będzie:)

Jak zwykle błyskotliwa wypowiedź xDD na pewno większość zrozumiał mając parę minut kontaktu z grą geniuszu.

Na początek to podstawy czyli samą grę ogarnąć jak działa i z czym to się je a do modów i całej reszty to się z czasem dojdzie.

@ WLASNIE GRAMY POKOJ TAKI JAK WCZESNIEJ HASLO 123

NJxbd4x.png

Opublikowano

Sorry zapomniałem xDD ale już mamy 5 osób jutro będziemy grać na 90% jak razor dojdzie to 6 osób mam już gg większości nie będzie problemu

edit: każdy kto chce grać niech mi na pw albo tutaj gg napisze najlepiej bo łatwy i szybki kontakt niż jeżeli miałbym każdemu pw wysyłać na mpc i czekać

NJxbd4x.png

Opublikowano

Ja muszę najpierw trochę potrenować bo teraz jestem takim noobem, że aż wstyd się przyznawać.

Problem z jednogwiazdkowymi mapkami mam. :x Potrenuję trochę najpierw, a potem piszę się na wspólną grę.

Tymczasowo jednak jestem na to zbyt słaby.  8S

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Ja muszę najpierw trochę potrenować bo teraz jestem takim noobem, że aż wstyd się przyznawać.

Problem z jednogwiazdkowymi mapkami mam. :x Potrenuję trochę najpierw, a potem piszę się na wspólną grę.

Tymczasowo jednak jestem na to zbyt słaby.  8S

to polecimy 1*, dla nas też to będzie trening bo np. ja ich bez nc i hr też nie ogarniam ;D

Opublikowano

To jak tak wytłumaczę że po graniu na tak szybkich mapach jak gramy przejście na takie 1 bez double time moda (DT) i hard rocka (HR) to nie lada wyzwanie xDD

Aczkolwiek wydaje mi się że jak ogarniesz podstawy jak się gra bo to wbrew pozorom też chwile zajmuje, to mapki 2-3 nie będą większym problemem po kilku grach.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Okay, folks.

Wszystkich chętnych do partyjki w osu, zapraszam do gry. Zaczniemy grać jakoś tak koło 19, a kiedy skończymyt? Jak wszystkim odechce się grać. Poziom mapek dobierze się zależnie do umiejętności graczy. Nazwa pokoju i hasło zostanie podane bliżej 19:00.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Nazwa pokoju to "MPC FORUM", tak gwoli ścisłości.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Wy tylko hardy gracie, a ja jak zwykle na ostatnim miejcu ,_,

Przynajmniej fajnie się z wami gra :D

Ja GG nie mam więc kontaktujcie się ze mną tylko poprzez MPC :D

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Kto się pisze dzisiaj na NORMALE, bez hardów bo nie wszyscy ogarniają o 18:30. Może więcej osób wpadnie.

Kanał zrobię MPC Forum i hasło anime

NJxbd4x.png

Opublikowano

To tak jak wyżej tylko dzisiaj o 18:30 wszystkich chętnych zapraszam mam koło 300 nowych map niegranych fanii loli i moe będą zadowoleni xDD

lekkie opóżnienie room już jest

NJxbd4x.png

Opublikowano

3 dni ćwiczeń, ale efekt jest!

5304ef62c9b7b.png

Musiałem się pochwalić :D

Ciężko było, ale udało się! :)

Graty mi się już nie udało tak insane przejść ale widzę że są na tym forum ludzie ambitni z wielką motywacją ;)

xDDDDDDDDDD

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...