Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OSU! - Anime,Muzyka,Gra

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Osu fajne już poznałem koleżanke do której chciałem zarywać , ale zajęta . Mam jeszcze do was takie pytanko na jakiej czułości gracie , że przechodzcie hardy/insane (MYSZKA )

kxAyLut.png

Opublikowano

Osu fajne już poznałem koleżanke do której chciałem zarywać , ale zajęta . Mam jeszcze do was takie pytanko na jakiej czułości gracie , że przechodzcie hardy/insane (MYSZKA )

1.0 w grze, 800 dpi

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

kGxhVIr.png

3600dpi.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Moje staty, dodam ze gram dopiero od 2 miesiecy i nie jestem jeszcze super-zaawansowany, lecz zaczynam powoli grac na mapach Hard oraz Insane, przewaznie gram z HR, HD lub FL, okazjonalnie DT :)

Dodam ze gram na tablecie Wacom Intuos Pen&Touch :)

Link: https://osu.ppy.sh/u/3922242

Opublikowano

Polecam wam piosenki Hatsune Miku oraz Dupstepy roznych piosenek popularnych : >

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Gra genialna ale nie dla ludzi z brakiem wyczucia rytmu i bez zręczności po prostu wymiekną :D

Czy ja wiem, nie trzeba wyczucia rytmu, można spokojnie grać bez słuchawek.

Do Osu potrzebna jest dobra pamięć jak chcesz zrobić mapę na modzie Hidden i Flash Light.

Opublikowano

Czy ja wiem, nie trzeba wyczucia rytmu, można spokojnie grać bez słuchawek.

Do Osu potrzebna jest dobra pamięć jak chcesz zrobić mapę na modzie Hidden i Flash Light.

Tak "zapamiętywanie" insane"ów z 5k combo naprawdę pomaga.

Polecam.

NJxbd4x.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hej zaczynam nagrywać osu teraz nagrałem pare odc lecz ciągle ćwicze żeby nagrywać trudniejsze mapki

link do kanału:https://www.youtube.com/user/NightShadow2810

mam nadzieje że zachęcisz mnie do ćwiczenia dając subka lub łapke jeśli ci się spodoba :)

Nuuuuuuda, naucz się grać szybsze mapy i za parę miesięcy nagrywaj. (Zasnąłem prawie xD)

A i offaj komentarze podczas powtórki.

Powodzenia.

Opublikowano

no zobaczyłem moje pierwsze odc no nudy teraz gram na owiele szybszych a to tylko tydzień minął tamte wolne odc usunąłem i dzięki za pomoc

Opublikowano

Graj na 100% przyciemnionym tle podczas gry i powiedz jaki masz sprzęt to zobaczymy jak można ustawienia dla cb zrobić.

Powiedz jeszcze jakie skiny preferujesz to coś znajdziemy. ^^

Opublikowano

Win 8

Procesor intel®Core i7-3610QM CPU @ 2.30GHz 2.30GHz

zainstallowana pamięć (RAM) 16,0 GB (Dostępne 15,9 GB) xD

Typ Systemu 64-bitowy system operacyjny,procesor x64

coś jeszcze?

a i mam 240(Ponad) fps gdy gram xD

Opublikowano

1. Najlepiej grać na myszce + klawie lub tablet +klawa

2. Ten skin co masz jest słaby, najlepsze to takie gdzie ci nie pokazuje 100/300 itd bo na szybszych mapach to sobie nie pograsz dobrze.

3. W ustawieniach muszą być dowolne FPS a nie limity bo ci będzie klatkować, u mnie na podobnym sprzęcie po 500/700 fps czasem skacze nawet ...

4. Najszybciej człowiek uczy się na błędach, więc najszybciej nauczysz się grając hardy.

NJxbd4x.png

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...