Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OSU! - Anime,Muzyka,Gra

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

f5 tematu i zaopatrzyłem się w tablet.
Szybko pędźcie do biedronki, za 70 zeta można kupić Huion 420, czyli osu!tablet, nadaje się on idealnie do osu.

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiecie może dlaczego w osu droid jak pobrałem sobie chyba z 10 mapek, to przy starcie gry niby je aktualizuje, a mam do wyboru tylko 4 stare? W folderze normalnie są nuty i pliki, a nie można na nich grać. :x

436951440626370320491.png

Opublikowano

Też chciałem go kupić, ale patrzę Huion H420, czyli odpowiednik osu!tablet'a, który idealnie nadaje się do osu i szkoda wydawać kasy na tablet, który do osu będę używał ;p

Opublikowano

Też chciałem go kupić, ale patrzę Huion H420, czyli odpowiednik osu!tablet'a, który idealnie nadaje się do osu i szkoda wydawać kasy na tablet, który do osu będę używał ;p

Szczerze to ja o tej promocji nie słyszałem i przy okazji u mnie w biedrze tego tablecika nie było - czasem przyglądam się co tam chcą sprzedać (skutery czy co [bo już tak było xD])

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Szczerze to ja o tej promocji nie słyszałem i przy okazji u mnie w biedrze tego tablecika nie było - czasem przyglądam się co tam chcą sprzedać (skutery czy co [bo już tak było xD])

Wystarczyło zapytać kasjerki. Przynajmniej u mnie wystarczyło :)

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Ma ktoś jakieś fajne mapki, na których można ćwiczyć pod insany? :P

Nico Nico Douga - U.N Owen Was Her ?

Yousei Teikoku - Kokou no Sousei

Death Note - What'up People ?

Starczy ci zrób SS na wszystkich i masz Insany w małym palcu xDDD

NJxbd4x.png

Opublikowano

Można by było jutro, ale trzeba ludzi ^^

Dzisiaj o 20:30 lub 21:00 Osu! (06-05-2014)

Zrobię room'a o nazwie MPCForum.

Hasło: mpcosu

Opublikowano

Dzięki, dałem prędkość 1.08 i już da się mniej-więcej to ogarnąć. :P

Przeszedłem infinity na normalu na 96%, więc progres jest. xD

Ale i tak mi lepiej idzie myszką póki co.

Opublikowano

Ja od razu grałem tak jak na myszy, ale tabletem jest lepiej bo szybciej jumpy i więcej ptk na spinnerach.

Ty masz inną rozdziałkę niż ja i wgl ciężko mi jest się przyzwyczaić.

Może lepiej by było, jakby działał na zasadzie touchpada, a nie że 1:1 tak jak na monitorze. :P

Pewnie za jakiś czas to ogarnę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiecie może jak zainstalować osu bez neta na PC? Pobierałem już framework 4.0,ale zawsze wywala mi na końcu instalacji "There is a problem with this Windows installer package. A program run as part of the setup did not finish as exceptec." Jakieś pomysły?

Opublikowano

Wiecie może jak zainstalować osu bez neta na PC? Pobierałem już framework 4.0,ale zawsze wywala mi na końcu instalacji "There is a problem with this Windows installer package. A program run as part of the setup did not finish as exceptec." Jakieś pomysły?

a skopiowanie zainstalowanego osu na pendrive i przerzucenie na kompa bez neta? powinno działać

Właśnie problem polega na tym, że nie mam dostępu do mojego PC :x Mógłbyś ewentualnie spakować swój folder z osu do archiwum bez piosenek i mi podesłać na PW?

ok za 5 minut link na pw

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

a skopiowanie zainstalowanego osu na pendrive i przerzucenie na kompa bez neta? powinno działać

Właśnie problem polega na tym, że nie mam dostępu do mojego PC :x Mógłbyś ewentualnie spakować swój folder z osu do archiwum bez piosenek i mi podesłać na PW?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...