Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OSU! - Anime,Muzyka,Gra

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dacie najlepszy skin na którym są najpotrzebniejsze rzeczy? Czyli bez tych 300 etc. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Super ludziska, wbiłem w top100 na Chemistry - Period więc jest mały postęp :D Teraz tylko wbić się do top50, bo jestem chyba ~60. 

PMK3yt4.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kurczę, nie przyuważyłem a też bym z chęcią zagrał, bo dawno na multi nie grałem :P
Jutro też jakiegoś rooma organizujemy?

@Edit: Nie jutro a dzisiaj, to już 2ga w nocy xD

Opublikowano

Kurczę, nie przyuważyłem a też bym z chęcią zagrał, bo dawno na multi nie grałem :P

Jutro też jakiegoś rooma organizujemy?

@Edit: Nie jutro a dzisiaj, to już 2ga w nocy xD

Można dzisiaj o tej samej godzinie zorganizować rooma. Wczoraj co prawda było z MPC 4 osoby, ale polacy dołączali też spoza forum :P

4770714280454741315510.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po co Ci więcej? :D
Mi tam starcza moje 1024x600
PS: W pliku konfiguracyjnym mogłeś sobie wcześniej ustawić rozdzielczość, na jakąkolwiek chciałeś :P

Opublikowano

FunOrange jest dobrym graczem, a poza tym, HD na airmanie nie jest jakimś wielkim utrudnieniem. Widziałeś chociaż jego kanał na YT? Gościu gra chyba cały czas z HD, bynajmniej ja widziałem tylko jeden filmik jak grał bez HD (Big Black z HR!!)
https://www.youtube.com/user/NinjaVikingFun
Sam kilka razy próbowałem airmana +HD a nawet +HD+HR i nie było tragedii, żebym się gubił (no może poza jumpami) a co dopiero gracz który jest w top100.
Osobiście spodziewam się po nim jeszcze więcej takich wyników :)

Opublikowano

Tylko spójrz, że on ma 368 plays na Airmanie. Jak myślisz, ile z tego grał z HD? Ja podejżewam, że conajmniej 200. A patrząc na jego filmiki to może i nawet wszystkie.

Opublikowano

Masaaaaaaaa jakbyś miał ściągać po kolei to by ci miejsca na dysku zabrakło xD

myślę czy by w jakiś dzień np w weekend wziąć jak najwięcej ludzi z mpc i pograć w sumie to już mamy 8 xD

Hm. Jak pol roku temu sciagalem wszystkie paczki przez torrenty to bylo to ponad 20gb...

Tera chyba z ponad 35 zgaduje

THE CAKE IS A LIE

1441013.1.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Znam twój ból...
A gdy zjebałem przy ostatnich 10 sekundach na "Scarlet Rose" to miałem ochotę się popłakać, na szczęście z odsieczą przyszły lody xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...