Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OSU! - Anime,Muzyka,Gra

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wow ostatni post 21 maja... a szkoda, już miałem nadzieje na to że spotkam kogoś kto też gra w osu!, no cóż ;-;

Tutaj większość gra w OSU!

Zaproś przy okazji: Sajjuk - któregoś dnia można pograć.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Tutaj większość gra w OSU!

Zaproś przy okazji: Sajjuk - któregoś dnia można pograć.

Ni ma cię,a tak poza tym to umiesz maksymalnie normale, hardy, czy insane'y? Tak, z ciekawości

Opublikowano

Ni ma cię,a tak poza tym to umiesz maksymalnie normale, hardy, czy insane'y? Tak, z ciekawości

Normal/hard.
Mogę teraz wbić do gry jak coś :)
4770714280454741315510.png
Opublikowano

Powiem tak, próbowałem dziś zrobić knife party - fire hive, które ma być łatwe, a myślałem że padnę z nerwów. Ale jak się poćwiczy to myślę że będzie się fajnie grało :D.
btw. Da się ustawić w trybie okienowym?

Opublikowano

Powiem tak, próbowałem dziś zrobić knife party - fire hive, które ma być łatwe, a myślałem że padnę z nerwów. Ale jak się poćwiczy to myślę że będzie się fajnie grało :D.

btw. Da się ustawić w trybie okienowym?

Da się,w pierwszym okienku, które ci wyskakuje w opcjach pod rozdzielczością masz.

Opublikowano

Ta gra jest strasznie trudna! No, ale wciąga strasznie pomimo tego, że nie jestem fanem anime. Dopiero zacząłem wczoraj grać i już sobie w miarę radzę z normalami. Nick: vexioN

Opublikowano

Ta gra jest strasznie trudna! No, ale wciąga strasznie pomimo tego, że nie jestem fanem anime. Dopiero zacząłem wczoraj grać i już sobie w miarę radzę z normalami. Nick: vexioN

To strasznie się cieszę, widzę rośnie nowe pokolenie osu, będę wypatrywał twojego nicku w topkach może już niedługo wzejdzie nam kolejna sława pokroju wub woof wolf'a

xDDD a tak poważnie to dzisiaj albo jutro dam info i będzie kolejna gra multi

NJxbd4x.png

Opublikowano

To strasznie się cieszę, widzę rośnie nowe pokolenie osu, będę wypatrywał twojego nicku w topkach może już niedługo wzejdzie nam kolejna sława pokroju wub woof wolf'a

xDDD a tak poważnie to dzisiaj albo jutro dam info i będzie kolejna gra multi

Gdzie ty to piszesz, ja nigdy nie mogę na spotkanie trafić xD

Opublikowano

Osu fajne tylko jak interface i czcionke zmienili to wkurw** dostałem . Przechodze tylko łatwe hardy , ale jak we wtorek będę mieć dobrą nie (ROZJEBNA) myszke to beda ciezkie hardy i insane obiecuje ! xDD

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Opublikowano

Temat trochę przycichł, robi jeszcze ktoś multi ? Ja bym się pisął, tylko catch the beat, gram w tylko ten tryb xD

No raczej nie przycichł jak ostatni post był wczoraj, chyba każdy gra multi xDD a jeśli chodzi o tryb to only OSU i chyba nie znajdziesz osoby która by też w tylko ten tryb grała na forum.

Kolejne rozgrywki już niedługo będę dawał info jak poprzednio.

NJxbd4x.png

Opublikowano

UWAGA UWAGA DZISIAJ O 20:00 PIĄTEK (czyli dla wszystkich bez życia osobistego xDD) GRAMY W OSU.

Koło 20 stworze kanał : MPC FORUM

Hasło : Anime

Wymagana pełna znajomość mapy:

Hm... jakby nie patrzeć, to nie byłbym sobą gdybym nie spróbował (może kiedyś będę tak dobry jak ty xD)

Opublikowano

No raczej nie przycichł jak ostatni post był wczoraj, chyba każdy gra multi xDD a jeśli chodzi o tryb to only OSU i chyba nie znajdziesz osoby która by też w tylko ten tryb grała na forum.

Kolejne rozgrywki już niedługo będę dawał info jak poprzednio.

Ostatni post 2 dni temu, a jak tutaj wchodzę, to prawie zawsze siedzę tu sam, więc raczej trochę przycichł ._.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...