Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dla mnie najlepiej to:
Niedziela ( GODZ 14/15 ? Data : 26.05.13 )
Ale lepiej, żebyście porobili te swoje sprawy do końca [z serwerem] niż wystartować jak najszybciej z bugami, czy innymi problemami [np. rejestracją].
  • Odpowiedzi 347
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla mnie najlepiej to:

Niedziela ( GODZ 14/15 ? Data : 26.05.13 )
Ale lepiej, żebyście porobili te swoje sprawy do końca [z serwerem] niż wystartować jak najszybciej z bugami, czy innymi problemami [np. rejestracją].

Najważniejsze żeby m1 działało. Zebysmy mogli tam swiecic, Ty cyckami i ja klatą ;)

Spodziewałem sie przełożenia.

Niektore servery przekladaja start nie dlatego ze maja jeszcze duzo pracy ale dlatego ze jest male zainteresowanie :P

Nie wypowiadam sie na temat tego servera bo nie znam sytuacji i nie znam mozliwosci administracji.

Mam tylko nadzieje ze na officialu. kiedykolwiek on by sie nie odbyl, nie bedzie problemow ;d

rYD9JSA.png

Opublikowano

Najważniejsze żeby m1 działało. Zebysmy mogli tam swiecic, Ty cyckami i ja klatą ;)

Spodziewałem sie przełożenia.

Niektore servery przekladaja start nie dlatego ze maja jeszcze duzo pracy ale dlatego ze jest male zainteresowanie :P

Nie wypowiadam sie na temat tego servera bo nie znam sytuacji i nie znam mozliwosci administracji.

Mam tylko nadzieje ze na officialu. kiedykolwiek on by sie nie odbyl, nie bedzie problemow ;d

Tak jak napisałem : ) Jest to wina serwerowni , nic na to nie poradze .. Jednak zeby nie było wykorzystujemy ten czas sprawdzamy serwer poprawiamy jakies niedopatrzenia :) Trzeba być dobrej mysli zawsze moze sie wszystko zdarzyc , Obiecac moge tyle ze zrobie wszystko co w mojej mocy zeby serwer ruszył bez problemów ;)

Pozdrawiam ..

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Broni chyba gorszych nie widziałem, jedyne tam normalne to na szamana/szamanke.

Zbroje mogą być, o bronie 75 nawet się nie pytam, bo pewnie tylko z ripa i będzie trzeba przez tydzień na niego chodzić.

Ja tam nie zagram, lecz życzę wam powodzenia. Nie podoba mi się i tyle, każdy ma swój gust.

Opublikowano

Broni chyba gorszych nie widziałem, jedyne tam normalne to na szamana/szamanke.

Zbroje mogą być, o bronie 75 nawet się nie pytam, bo pewnie tylko z ripa i będzie trzeba przez tydzień na niego chodzić.

Ja tam nie zagram, lecz życzę wam powodzenia. Nie podoba mi się i tyle, każdy ma swój gust.

Bronie 75 z Ripera / Niebieskiej w WW .. I potem na mapce od 100 lvl 4 bossy z ktorych jest malutka szansa :)

Rowniez Pozdrawiam ;)

0bFkqdJ.png

Opublikowano

No i kurwa mać takiego serwera szukałem już tak długo. Moge wam powiedziec ze jak padnie albo nie wystartujecie to zabije was :) Pro elo serwer, tylko zmiencie bron 2 reczna dla woja te 2, nie pogro i nie ostrze te czerwone dajcie cos innego. Skille jak, bo nie bardzo wyczytalem albo jestem slepy. A zmianki to tylko z tej skrzynki i jaka tabela? Startujcie jak najwczesniej.

Opublikowano

10ku do G co 3h. Zmianki u NPC za pokaźną sumkę + liczę że będą tez dropić z metków/bossów.

Ciekawi mnie biolog, mogłoby być że gdy nie przyjmie, można oddać ponownie.

Opublikowano

Dzwoncie do tego hosteamu zeby wam jak najszybciej tego dedyka zrobili ;p Jak na ich stronie pisze ze dla nich klienci sie liczą a sie opierd~*aja ;x

Opublikowano

Mam nadzieje ze z prezentacji mediuma nie zrobi sie hard jak wbijemy na serwer. Mysle ze wszystko dopracujecie. Kamyki i fasolki w jakich cenach i w ile wbije 75 i ile kasy bede mial? A bony to jak wchodza, jakas tabela.

Opublikowano

A wie ktos czy testy beta byly? czy nie?

I czy będą i czy mozna sie jakos zapisac czy cos?:D

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

A wie ktos czy testy beta byly? czy nie?

I czy będą i czy mozna sie jakos zapisac czy cos? :D

Były zamknięte beta testy, jeżeli serwer ruszy w Czwartek/Piątek to będzie beta otwarta dla każdego - gdzieś tutaj tak napisał ScreamMyName :p

Opublikowano

Dodam od siebie ze jestem na zajeciach wiec nie mam dostepu do kompa , teraz wyjatkowo odpisze na to co widze.

Tabelke do prezki dodam o 17 tylko trzeba ja lekko poprawic , jednak tabelka jest przyjemna wchodzi sporo wartosci ale jest ustawione zeby czesciej wchodzily te wieksze wartosci.

Serwer jest medium/hard jednak postaramy sie zeby gra byla przyjemna :) Piszcie kiedy chcecie zeby serwer ruszyl :) Damy siebie wszystko zeby wam dogodzic.

Biolog jest bodajrze co sekunde az do certow a potem co 1h jak dobrze pamietam dzisiaj tez dodam do prezki.

Bronie 75 z ripera / niebieskiej i bossow na mapie 100 lvl ( maly % ) Riper podstawowy niebieska troche polepszona tak samo jak wrozka , smok , pajak czy wszystko inne co zostalo dodane drop jest przyjemny nawet jak trzeba bedzie bic w pare osob :)

Na reszte odpowiem o 17 jak wroce ...

Pozdrawiam. :)

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Jak na medium-hard to już lepiej biologa co 1h z tym patentem, że jak nie przyjmie to można oddać ponownie.

Przy takim systemie biologa oddaje się stosunkowo szybko, a jest lepsze niż wyklikanie 20x jednego okienka, zgarnięcie nagrody i powrót do expa.

Macie czas, przemyślcie to.

Opublikowano

Start moze byc jutro tak okolo 16/17 najlepsza godzina moim zdaniem :D

Zagram :D

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

Start jak najszybciej.

Biolog to tylko dodatek. Dla mnie super ze do certow co sek reszta moze byc co 1h.

KU z metkow tak, czy sa u npc ale co 3h? Mam nadzieje z kicha nie wyjdzie, bo cos mi si wydaje ze jednak bedzie opor hardowo.

Opublikowano

jak nie ruszy dzis / jutro to odpadam

zycze udanego startu

Odpadasz bo serwer nie wystartuje w piatek/sobote ? Nikt graczom nie obiecywal startu w ten piatek ,nie podawalismy daty ze wzgledu takiego ,iż jakby cos nie wyszlo to posypalaby sie fala hejtu. Serwer wystartuje napewno. Piszcie jaka data startu bylaby najlepsza dla was. Czekamy na maszyne ;)

Pozdrawiam [HA] Averios.

Opublikowano

Odpadasz bo serwer nie wystartuje w piatek/sobote ? Nikt graczom nie obiecywal startu w ten piatek ,nie podawalismy daty ze wzgledu takiego ,iż jakby cos nie wyszlo to posypalaby sie fala hejtu. Serwer wystartuje napewno. Piszcie jaka data startu bylaby najlepsza dla was. Czekamy na maszyne ;)

Pozdrawiam [HA] Averios.

Jesli nie wystartuje dzis ani jutro to najlepiej w czwartek :) Sprobujcie sie jakos dobrze skontaktowac z hosteam zeby wam szybko tą maszyne postawili

Opublikowano

Sprawa wyglada tak ze maszyne dostaniemy do uzytku najprawdopodobniej w sobote rano (mozliwe ze wczesniej) konfiguracja i instalacja wszystkiego troche potrwa ,wiec start przypada na Niedziele rano/poludnie lub CZwartek/Piatek bo swieto jest. Jezeli bylaby ta druga opcja to od niedzieli bedzie open beta az do startu.

Piszcie jak wam pasuje.

Opublikowano

Jak dostaniecie maszynę w sobotę, to startujcie w niedzielę. Dzień powinien wystarczyć moim zdaniem na instalacje/konfigurację.

Co do biologa, nadal pozostaję za opcją co 1h, nie róbmy już typowego mediuma z tego serwera. Z bojowcem na start, spokojnie będzie można wbić 60+ w dzień i oddać matowe, a to moim zdaniem trochę za szybko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...