Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer może być ciekawą ucieczką od Easy/4fun których jest coraz więcej i ukrywają się pod nazwą ,,Medium". Na serwer wbiję z chęcią choć preferuje typowe hardy.

Mam pytanie odnośnie kasyna, a dokładnie, to czy nie jest ono zbugowane jak na większości serwerów gdzie dostajemy za darmo yangi czy tam SM'y?.

Kolejne pytanie brzmi: czy jako Administratorzy obraliście jakąś metodę na walkę z atakami na serwer?,Ludziom zależy teraz najbardziej na nowych i stabilnych serwerach, których aktualnie niestety brakuje.

Czy team zna się z życia ,,poza" barierą internetu?

czy GameMaster ma zablokowane komendy mogące wspomagać innych graczy, krzywdząc tym samym resztę?

czym chcecie zachęcić graczy?:

*jakieś nowości niespotykane na innych serwerach?

Czy testerzy będą mieli jakieś dodatki po starcie oficjalnej wersji serwera?

Czy posiadaliście jakieś wcześniejsze serwery, projekty (jeśli Tak to czemu nadal nie istnieją)?.

Pozdrawiam Presik

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

• Odpowiedzi 347
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bronie jednym słowem... ZAJEBISTE !

Ostatnie zbrojki trochę odrzucają, ale pasują do broni.

Zagrałbym, ale nie chce mi się czekać 2 tygodnie tylko po to by zobaczyć jak pada po 2 dniach (prawdopodobnie tak będzie).

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

Bronie jednym słowem... ZAJEBISTE !

Ostatnie zbrojki trochę odrzucają, ale pasują do broni.

Zagrałbym, ale nie chce mi się czekać 2 tygodnie tylko po to by zobaczyć jak pada po 2 dniach (prawdopodobnie tak będzie).

Zapewniam Cię że tak nie będzie, uwierz wbij a nie pożałujesz :)

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Zapewniam Cię że tak nie będzie, uwierz wbij a nie pożałujesz :)

Tak samo było z xxx i co ? Czekałem cały tydzień tylko po to by wejść na godzinę na serwer by potem był OFF.

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

Serwer może być ciekawą ucieczką od Easy/4fun których jest coraz więcej i ukrywają się pod nazwą ,,Medium". Na serwer wbiję z chęcią choć preferuje typowe hardy.

Mam pytanie odnośnie kasyna, a dokładnie, to czy nie jest ono zbugowane jak na większości serwerów gdzie dostajemy za darmo yangi czy tam SM'y?. Sprawdzalismy pare bugow w kasynie i nic nie działalo mniejmy nadzieje ze nie ma takiego bugu.

Kolejne pytanie brzmi: czy jako Administratorzy obraliście jakąś metodę na walkę z atakami na serwer?,Ludziom zależy teraz najbardziej na nowych i stabilnych serwerach, których aktualnie niestety brakuje. Sprawa z ddosami jest ciezka , botnetery ( i inne skrypty atakujace ) staja sie coraz mocniejsze a zabezpieczenia stoja w miejscu jednak mamy pare sposob , zaczniemy od tego ze bedziemy startowac w piatek w godzinach 15-16 dlatego zeby zobaczyc czy wytrzymamy owe ddosy , jezeli wszystko pojdzie glatko to serwer bedzie stal jednak jezeli serwer nie wytrzyma proby to wtedy serwer pojdzie OFF na jakis czas i ogarniemy to juz po swojemu.

Czy team zna się z życia ,,poza" barierą internetu? Niestety ja jako iz mieszkam za granica nie mialem okazji ale pare osob w team znam sie z Real-a .

czy GameMaster ma zablokowane komendy mogące wspomagać innych graczy, krzywdząc tym samym resztę? Nie bedzie takich przekretow , do bazy bedzie miala dostep JEDNA osoba . Do komend ktorymy moga wesprzec innych graczy beda mialy 3 osoby w team zaufane , jednak jezeli w logach pojawi sie ze cos bylo wydane bez naszej wiedzy taka osoba zostania wywalona na ''zbity pysk'' Bez mozliwosci powrotu lub gry na serwerze.

czym chcecie zachęcić graczy?: Bedzie to serwer medium o ktory bedziemy dbac i pielegnowac nowosci + autorskie pomysly napewno wejda w zycie .. kazda propozycja bedzie rozpatrywana na forum + kazda zmianna bedzie sprawdzana wczesniejsza ankieta rowniez na forum.

*jakieś nowości niespotykane na innych serwerach? Mamy pare rzeczy , magiczne litery , nowe szkatulki , system ulepszen ( jak sie on odbywa.) Napewno postaramy sie by serwer nie byl '' NA 2 DNI '' Wszystko musi byc dopracowane inaczej NIE RUSZYMY.

Czy testerzy będą mieli jakieś dodatki po starcie oficjalnej wersji serwera? Nie ustalone , prawdopobnie na OPEN BECIE za takie wieksze bugi beda nagrody. [ DO USTALENIA ]

Czy posiadaliście jakieś wcześniejsze serwery, projekty (jeśli Tak to czemu nadal nie istnieją)?. Nie mielismy zadnych serwerow jako team , jest to nasz pierwszy projekt przez caly nas okres zwiazny z metinem zdobywalismy doswiadczenie w tej dziedzinie . Teraz przyszedl czas by sie ''pokazac''

Pozdrawiam Presik Rowniez Pozdrawiam : )

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Dzięki za szybką i dokładną odpowiedź na parę moich pytań. Martwi mnie wynik ankiety odnośnie miejsca zakupu zmianek, większość jest za tym, aby były one umieszczone u NPC, jak widać ludzie niestety preferują używanie Bs'ów, a przecież przez Bs'y nie ma żadnej satysfakcji ze zrobienia porządnych bonów. Mam nadzieje, że chociaż w tym problemie Administratorzy nie pójdą ,,za głosem ludu".

Jak dla mnie serwer medium hard:

*Brak zmiany powrotu statusu

*Zmienianie bonów za pomocą npc lub Anty Bs skrzynki

*Skille tradycyjnie, drop ku z metinów lub zmniejszenie z 55 ku na 10 ku do P.

*w Item Shopie wierzchowce, PD'ki, Monety, rękawice, fryzury

+ za dosyć ładne sygnaturki.

Pozdrawiam Presik

Opublikowano

Tak samo było z xxx i co ? Czekałem cały tydzień tylko po to by wejść na godzinę na serwer by potem był OFF.

Mój Drogi , zauważ że teraz znajdujemy się na prezentacji serwera Verti a nie żadnego polish , oba serwery nie mają do siebie nic wspólnego , więc bądź przekonany że z tym serwerem będzie również inaczej. Znam dobrze team i wiem że się nie poddadzą , oczywiście ataki na 100% będą , no ale zobaczymy.

xD 

Opublikowano

Dzięki za szybką i dokładną odpowiedź na parę moich pytań. Martwi mnie wynik ankiety odnośnie miejsca zakupu zmianek, większość jest za tym, aby były one umieszczone u NPC, jak widać ludzie niestety preferują używanie Bs'ów, a przecież przez Bs'y nie ma żadnej satysfakcji ze zrobienia porządnych bonów. Mam nadzieje, że chociaż w tym problemie Administratorzy nie pójdą ,,za głosem ludu".

Jak dla mnie serwer medium hard:

*Brak zmiany powrotu statusu

*Zmienianie bonów za pomocą npc lub Anty Bs skrzynki

*Skille tradycyjnie, drop ku z metinów lub zmniejszenie z 55 ku na 10 ku do P.

*w Item Shopie wierzchowce, PD'ki, Monety, rękawice, fryzury

+ za dosyć ładne sygnaturki.

Pozdrawiam Presik

Wiadomo staramy utrzyma sie dobry kontakt , nie zawsze mam czas zeby odpisac bo caly czas robimy , ale jak mam chwile to odrazu staram sie na wszystko odpowiedziec.

Co do zmianek wszystko jest do ustawienia trzeba to na spokojnie przemyslec.

IS postaramy sie zrobic w miare ogarniety bez jakis mega itemow jednak chcemy zeby serwer na siebie zarabial wiec raczej bedzie tam wiecej oprocz pdka , rekawicy...

Zwoju raczej nie bedzie

Wczoraj mielismy tak ustawione ze 10 ku do G ale poszlismy za glosem diff-a ..... Przemyslimy to ; c

Pozdrawiam i czekam na wiecej pytan..

Rowniez zapraszam do klikania Lubie To na fanpage by byc na biezocą , i wbijania na TS3 po wiecej informacji.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Fajnie by było gdyby forum powstalo, mam mile wspomnienia z każdego serwerowego forum nawet takie coś jak liczymy do 100 itd ;)

I pytanko co bd z.roskami.na serwerze i.przetopami bo.na żadnym serwerze nie jest to.rozwiazane

Opublikowano

Fajnie by było gdyby forum powstalo, mam mile wspomnienia z każdego serwerowego forum nawet takie coś jak liczymy do 100 itd ;)

I pytanko co bd z.roskami.na serwerze i.przetopami bo.na żadnym serwerze nie jest to.rozwiazane

Z forum jest maly problemy probujemy go rozwiazac , niedlugo sie postaramy go dac.

Roski beda , przetopy beda w kopalni .. niedlugo wiecej info.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Medium hard i kamyki duchowe u handlarki ? Troche smieszne

Spokojnie jutro dowiesz sie wszystkiego : )

Jutro planujemy wielka aktulizacje prezki ... Czekajcie !

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Nie mam nic przeciwko temu aby serwer na siebie zarabiał, a nawet cieszę się jeśli i Administracja jakieś zyski będzie miała. Nie ma co mówić, że nie chcecie sobie zarobić co nie co na tym serwerze, bo każdy chce.

Na pewno znajdzie się sposób, aby serwer na siebie zarabiał, a przy tym nie ucierpieli gracze którzy nie używają IS'u. Trzeba myśleć o wszystkich, oczywiście ItemShop musi wspomagać graczy i naturalnie powinni oni szybciej dojść do czegoś na serwerze, lecz wsadzanie tam Broni, pancerzy itp, itd. jest po prostu głupie;).

Zapewne jako człowiek mieszkający za granicą pomyślałeś o graczach także zamieszkujących tereny poza Polską i oni także będa mogli uzywać ItemShop'u?.

Co do rosek jeśli u NPC planowaliście dodać, to powinniście nie dodawać Zielonej Roski, przez nią klasy magiczne są znacznie słabsze.;)

Opublikowano

Nie mam nic przeciwko temu aby serwer na siebie zarabiał, a nawet cieszę się jeśli i Administracja jakieś zyski będzie miała. Nie ma co mówić, że nie chcecie sobie zarobić co nie co na tym serwerze, bo każdy chce.

Na pewno znajdzie się sposób, aby serwer na siebie zarabiał, a przy tym nie ucierpieli gracze którzy nie używają IS'u. Trzeba myśleć o wszystkich, oczywiście ItemShop musi wspomagać graczy i naturalnie powinni oni szybciej dojść do czegoś na serwerze, lecz wsadzanie tam Broni, pancerzy itp, itd. jest po prostu głupie;).

Zapewne jako człowiek mieszkający za granicą pomyślałeś o graczach także zamieszkujących tereny poza Polską i oni także będa mogli uzywać ItemShop'u?.

Co do rosek jeśli u NPC planowaliście dodać, to powinniście nie dodawać Zielonej Roski, przez nią klasy magiczne są znacznie słabsze. ;)

W IS nie będzie żadnych zbroi, broni oraz innego ekwipunku, to co się tam znajdzie dowiecie się już niebawem lecz przy odrobinie wysiłku to co jest w IS będzie też do zdobycia w grze ;)

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Co do rosek jeśli u NPC planowaliście dodać, to powinniście nie dodawać Zielonej Roski, przez nią klasy magiczne są znacznie słabsze. ;)

Nie bedzie broni , zbroji , bizu zadnych takich rzeczy.

Co do przelewow z zagranicy czyt. paypal itp nie jest to latwo to zrobic trzeba byc zarejestrowanym jako firma z tego co pamietam.

Zaraz sie w to zglebie.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Jak tam nowa Prezka ?

==============================
Czy DMG broni na 75 (np; chakry) bd zwiekszone ? // Bo jak ma expić np taki HEALER lub Archer ?

Czy bonusy na Diably bd działały na nowych mapach ?

Czy beda one zwiekszone ?

Czy DMG Healera i Jego leczenie bd odbugowane ?

======================================================

z góry THX

Opublikowano

10 ku do G jest dobrym pomysłem o ile NIE będzie egzo.

Jeśli egzo mają dropić z jakiś skrzyń/metinów - wtedy dajcie 55ku. Stosunkowo szybko sie wbija skille, a bicie metinów tak czy srak jest nieodłącznym elementem tej gry.

Opublikowano

Jak tam nowa Prezka ?

Czy DMG broni na 75 (np; chakry) bd zwiekszone ? // Bo jak ma expić np taki HEALER lub Archer ?

z góry THX

Nie chce nic sugerować odnośnie Twojej osoby ale każda klasa postaci daje radę w expie - solo.

Przykład: Ninja Archer sama na maximaxi PL s21 Candia (104-105lvl)

Opublikowano

10 ku do G jest dobrym pomysłem o ile NIE będzie egzo.

Jeśli egzo mają dropić z jakiś skrzyń/metinów - wtedy dajcie 55ku. Stosunkowo szybko sie wbija skille, a bicie metinów tak czy srak jest nieodłącznym elementem tej gry.

jeste na nie. To ma być medium nie hard ! Skile odrazu G + kamyki do P

Opublikowano

Jak tam nowa Prezka ?

z góry THX

Nie beda .. marmurki beda dostepne w grze.

Bonusy na nowe mapy beda rozne.

Nie beda

To znaczy ? odbugowane jest chyba zawsze chodzi ci o zwiekszenie ilosci ?

0bFkqdJ.png

Opublikowano

jeste na nie. To ma być medium nie hard ! Skile odrazu G + kamyki do P

a niby 10 ku do G to nie medium? tak ciężko Ci dropnac lub kupic kilka ksiazek?

moze od razu niech Ci dadza truty do npc, 120lv i skille P bo sie szanownemu panu nie chce wbic.

to ze medium nie oznacza ze po paru dniach kazdy ma latac ze skillami P.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...