Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 347
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jesli dedyk bedzie jutro rano lub wczesniej to w sobote wieczorem start lub w nocy i tak bedzie duzo osob gralo :)

Bedzie gralo duzo jesli bedzie bardzo dobra reklama na róznych forach :}

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

Bedzie gralo duzo jesli bedzie bardzo dobra reklama na róznych forach :}

narazie nie widzialem zadnej reklamy jak by odpalili bete czy cos to by sie gameplaya nagralo ;p

Opublikowano

narazie nie widzialem zadnej reklamy jak by odpalili bete czy cos to by sie gameplaya nagralo ;p

A no tak

Widze ze teraz dwa fajne serwery wychodza :D

Wiec zobaczymy jak to bedzie;]

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

Jak dostaniecie maszynę w sobotę, to startujcie w niedzielę. Dzień powinien wystarczyć moim zdaniem na instalacje/konfigurację.

Co do biologa, nadal pozostaję za opcją co 1h, nie róbmy już typowego mediuma z tego serwera. Z bojowcem na start, spokojnie będzie można wbić 60+ w dzień i oddać matowe, a to moim zdaniem trochę za szybko.

Widzisz sens swojego posta bo ja nie .. Skoro ma byc co 1h to jak chcesz w 1 dzien oddac matowe ?

Opublikowano

Tak widzę, jakbyś czytał dokładnie ostatnie 2 strony to byś zrozumiał że odnoszę się do aktualnego biologa, w którym oddajesz co sekundę i podałem swoją propozycję.

Opublikowano

Biolo do matowych powinien byc co 1 s , matowe 30 min i w górę zeby jako tako na lvl się balansowało .

Opublikowano

Wystarczy przeczytac post na samej gorze ustawiony jako odpowiedz w temacie : )

-Niedziela ( GODZ 14/15 ? Data : 26.05.13 )
-Czwartek ( GODZ 14/15 ? Data : 30.05.13 )
-Piatek ( GODZ 14/16 ? Data : 31.05.13 )

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Jako, że nie mogę oddać głosu w ankiecie nie wiem czemu, to napiszę że chcę niedzielę.

Od razu zapytam jak wyniki w ankiecie, bo ja jej nie zobaczę...

Pytam, bo nie wiem czy warto angażować się w pobieranie klienta czy darować sobie jednak.

Opublikowano

Co do serwera i administracji jestem sceptycznie nastawiony ;) ( Śiwy wie ;] - Poradniki jak ubić wróżki a serwer stawiać :O ) . Ale co poczekam na start i zobaczymy ;)

Opublikowano

Wiadomo, kiedy serwer start?

Dzisiaj wieczorem/jutro rano, wieczorem/w czwartek?

Nie mogę zobaczyć ankiety, zbugowała mi się ;]

Opublikowano

narazie odpowiedzi są na jakieś test1 a po układzie odpowiedzi nizej wnioskuje ze chodzi o czwartek. mi osobiście pasuje dzisiaj.
tylko prosze administrację jeśli zakładacie możliwość że jutro to przygotujcie się a nie olejecie tą date bo przecież są jeszcze dwie zapasowe. nie ma teraz zadnych startów innych serwerów to wiara przyszłaby na ten serw.

Opublikowano

Ankieta jest zbugowana, część z "Test" to pozostałość po poprzedniej, a do aktualnej nie można oddawać głosów.

Data startu nie jest znana, jeśli się uda i wszystko pójdzie po dobrej myśli to jest szansa że ruszą jutro (mam nadzieje).

Opublikowano

Wystarczy przeczytac post na samej gorze ustawiony jako odpowiedz w temacie : )

-Niedziela ( GODZ 14/15 ? Data : 26.05.13 )

-Czwartek ( GODZ 14/15 ? Data : 30.05.13 )

-Piatek ( GODZ 14/16 ? Data : 31.05.13 )

No to kurwa 3 starty będą?

O konkret pytam.

rYD9JSA.png

Opublikowano

No to kurwa 3 starty będą?

O konkret pytam.

Będzie wybrana jedna z tych trzech dat i wtedy odbędzie się oficjalny start serwera.

Myślimyy .

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Poprawicie ankietę ? Nie można oddać głosu i nie wiadomo kiedy macie startować ;p

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...