Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 347
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zero informacji dotyczących startu więc w takim razie sobie odpuszczę grę tutaj poza tym w tygodniu startuje lepszy serwer.

Ps. Powodzenia na starcie. :)

EliteMt2 Pandora - Diamond - Rayen2 - OFF

Opublikowano

Pracujemy nad serwerem napisałem juz z 15 razy kiedy startujemy ...

START SRODA (WIECZOR ) EW. CZWARTEK GODZINY PO OBIADOWE.

Nie zero zainteresowania z administracji tylko napisalismy to z 10 razy + jak ktos chcial sie spytac to wszedl na ts-a....

Poprawicie ankietę ? Nie można oddać głosu i nie wiadomo kiedy macie startować ;p

Nie moge poprawic ankiety .. nie da sie zrestowac glosow wina mpc.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Sciagnij clienta na pierwszej stronie w prezce , wejdz na ts-a znajdz mnie nick SMN na tsie i napisz do mnie.

Jestem w stanie dac jeszcze 8 kont jako iz nadal pracujemy na slabym vpsie . I jest jeszcze weekend i serwerownia laguje dlatego do PON. bedzie tylko dla 15 osob. A potem damy do max 30 osob. Nie chcemy dawac open bety z pewnych powodow...Wiec owej nie bedzie. Caly czas zmieniamy/poprawiamy bugi znalezione.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Widze konta wyszły, mnie jutro nie będzie, więc jak coś to jedno konto dla mnie przetrzymaj, proszę... D: Bardzo mi zależy na testowaniu tego servera.

@Topic Tak naprawde, niby zwykły metin ale cos mnie tu wciąga :D

Opublikowano

Łuk ostatni dla ninji wygląd do wymiany, tak samo z bronią dla sury ostatnią też wygląd do wymiany, a reszta OK.

Takie pytanie, czy będzie reklama serwera? Bo bez reklamy trochę lipa na start :<.

Opublikowano

Sciagnij clienta na pierwszej stronie w prezce , wejdz na ts-a znajdz mnie nick SMN na tsie i napisz do mnie.

Jestem w stanie dac jeszcze 8 kont jako iz nadal pracujemy na slabym vpsie . I jest jeszcze weekend i serwerownia laguje dlatego do PON. bedzie tylko dla 15 osob. A potem damy do max 30 osob. Nie chcemy dawac open bety z pewnych powodow...Wiec owej nie bedzie. Caly czas zmieniamy/poprawiamy bugi znalezione.

CZekam na Ts3 godzine i nikt nie zszedł

Opublikowano

to tak :

-literki znikają

-biolog bardzo często nie przyjmuje zebów, na 25 oddanych tylko 5 weszło

-bardzo słabo lecą itemki, jak narazie dropneły mi buty na 43 lvl i dzwonek na 50, przez 3 godziny xpa

-przydałby sie quest na marmurki , od 1 do 32 lvla nie dropnął ani 1 marmur polimorfii

-potek nie da sie wyrzucać :D

to tyle narazie, ide expić dalej

Opublikowano

Mam nadzieję ,że dlatego ,że testują serwer nie dostaną żadnych ułatwiaczy i przywilejów na start serwera zwłaszcza ,że może to testować tylko pare osób tak jak twierdzisz.

Opublikowano

serwer godny uwagi, tylko moje pytanie. ile serwer bedzie sie trzymal ?

Opublikowano

CZekam na Ts3 godzine i nikt nie zszedł

Na grillu byłem sorry.

serwer godny uwagi, tylko moje pytanie. ile serwer bedzie sie trzymal ?

Jak ruszymy ( a ruszymy ) To bedzie stał do konca swiata i jeden dzien dluzej.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Kiedy będzie uzupełniona prezentacja?

+ Scream, zobacz skrzynke.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Staram się uzupełniać cały czas...

Odpisałem Ci

Pod wieczór będzie ok 50 + Wolnych miejsc żeby wejść na bete aż do środy popołudnia.

Cały czas naprawiamy wszystkie natrafione bugi.

Jeżeli ktoś chce się jeszcze dziś dostać na serwer serdecznie zapraszam na TeamSpeak-a w godzinach wieczornych , lub do napisania do mnie na MPC.

Pozdrawiam

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Strona nie działa mi. Vertia.com.pl tak? Na Bete wbije. Mozże dodacie PD na poł godziny do szkaty vertii zamiast wykrywacza i rekawice na 15 minut zamiast małża? Czy na serwie znajde magiczny metal jesli tak to skad? Mam nadzieje ze do 120 lv bedzie z ~60+ misji w tym 12 glownych?

Opublikowano

Strona nie działa mi. Vertia.com.pl tak? Na Bete wbije. Mozże dodacie PD na poł godziny do szkaty vertii zamiast wykrywacza i rekawice na 15 minut zamiast małża? Czy na serwie znajde magiczny metal jesli tak to skad? Mam nadzieje ze do 120 lv bedzie z ~60+ misji w tym 12 glownych?

Bo jest przerwa przygotowujemy dedyka do startu.

Moze dodamy pdeki do zlotej szkatulki verti. Do tej zwyklej napewno nie bo zrobi sie masa botow na psach jak na ravi.

Misji jest sporo rowniez , po starcie beda dodowane.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Przeczytałem kilka stron i nie znalazłem info kiedy start. A w ankiecie nie mogę wziąć udziału (pisze, że muszę wybrać opcje we wszystkich ankietach - a jest tylko jedna, w której zaznaczyłem -,-). Tak więc, kiedy start? Zapowiada się świetnie. Klient jest ostateczny czy będzie trzeba nowego ściągać? Bo jak ostateczny to zaraz zasysam :)

EDIT@ Ok, znalazłem. Start środa/czwartek. I gitara :) A w sprawie klienta?

Moje TuT-y;

"Aol- connection log"

Opublikowano

A pety za ile złoty z IS i gdzie można dropnac? Itemki u handlarza sa +9? Ulepszacze do bizu/broni/zbroi sa potrzebne? Sa wierzchowce np. Dzik 20 potwory wilk 200 atak lew 150 def tygrys 40kryt? Dajcie itemki na start +9. Złota szkatułka vertii od ktorego lv bd dropic? Dajcie do niej PD, rekawice, sztabki, szczesliwa zlota monete. Ile poleci yang z 1 psa ? Dajcie kilka sposobow zarobku np. Metki i szkaty i zeby drop złotych nie przeszkadzal w dropie normalnych i łowienie i robienie misji i DT i medale i smoki bossy itd. Lizak PPK beda? Drop, IS? Fryzjer bedzie z fryzami bez bonusow a w IS z bonusami 10 luda(naprawcie je bo zazwyczaj nie daja tego 10lida)? Jesli mozes odpowiedz na wszystkie pytania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...