Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A pety za ile złoty z IS i gdzie można dropnac? Itemki u handlarza sa +9? Ulepszacze do bizu/broni/zbroi sa potrzebne? Sa wierzchowce np. Dzik 20 potwory wilk 200 atak lew 150 def tygrys 40kryt? Dajcie itemki na start +9. Złota szkatułka vertii od ktorego lv bd dropic? Dajcie do niej PD, rekawice, sztabki, szczesliwa zlota monete. Ile poleci yang z 1 psa ? Dajcie kilka sposobow zarobku np. Metki i szkaty i zeby drop złotych nie przeszkadzal w dropie normalnych i łowienie i robienie misji i DT i medale i smoki bossy itd. Lizak PPK beda? Drop, IS? Fryzjer bedzie z fryzami bez bonusow a w IS z bonusami 10 luda(naprawcie je bo zazwyczaj nie daja tego 10lida)? Jesli mozes odpowiedz na wszystkie pytania.

Pet ok 15 zl -/+ Bedzie misja na ok 80 lvl z ktorej bedzie mozna zdobyc.

Niektorze + 9 potem + 6

Tylko małze , perly , nowe ulepszacze

Sa wierzchowce ( sa 2 podstawowe na 480 h w isie ) w grze na 5h beda z bossow.

Nie damy itemków + 9 na start bo chcemy zeby ludzie robili biologa na maly lvl za ktore moga otrzymac takie itemki.

Zlota szkatułka bedzie do wymiany za magiczne litery verti / Zobaczymy co w niej bedzie

100 yang ok . - Specjalnie jest tak zrobionie zeby ceny na rynku były małe i nie bylo handlu w brylkach tylko zeby dało sie na szopach znalesc rzeczy.

Beda lizaki , pierscienie , naszyjniki nowe. ( Ktore sie wkladam tam gdzie buty wiatru )

Beda zwykle fryzury za hajs w grze i nowe w isie.

0bFkqdJ.png

• Odpowiedzi 347
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proponuje dodac wymiane KD I KU na marmurki. Proponuje dodac do złotej PD i rekawice Zdejmowane na godzine a do zwykłej sztabki lub np. Pierścien 50-100k lub po prostu 50-100k jak jest 20 itow okolo w skrzynce to na sztabke 5% wiec mozna dac jakas wieksza ilosc yang. I dajcie lepszy drop z dungow i smoka KD +5 Tęczaki z M na P powiedzmy 33% na dropnięcie, pereł kilka. Na serwer wbije ze znajomymi. U jednego z handlarzy widze kamole a pozniej pisze ze beda dropic z metkow hmmmm... Zwiekszcie tez szanse na wejscie ksiegi i kamola na 55%+

Opublikowano

Proponuje dodac wymiane KD I KU na marmurki. Proponuje dodac do złotej PD i rekawice Zdejmowane na godzine a do zwykłej sztabki lub np. Pierścien 50-100k lub po prostu 50-100k jak jest 20 itow okolo w skrzynce to na sztabke 5% wiec mozna dac jakas wieksza ilosc yang. I dajcie lepszy drop z dungow i smoka KD +5 Tęczaki z M na P powiedzmy 33% na dropnięcie, pereł kilka. Na serwer wbije ze znajomymi. U jednego z handlarzy widze kamole a pozniej pisze ze beda dropic z metkow hmmmm... Zwiekszcie tez szanse na wejscie ksiegi i kamola na 55%+

Narazie marmurów nie bedzie bo nie po to tak zrobilismy mocne bossy zeby ktos na marmurze wbil na odbugowanych aurach/ostrzach.

Powiedzialm ze drop ze zlotej ustawimy.

Drop yang zostanie , nie bedzie teczaka z M na P bo zalatwo bedzie ze skillamy chcemy zeby kamyki duchowe były cos warte.

Jest dobry drop z bossów nawet bardzo wystarczy miec ekipe zeby umic.

Kamol-a mozna kupic u handlarki za duzo kasy albo dropic z metinów jak kto woli.

Sa zwiekszone szanse

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Dajcie Start na jutro bo nuudy, czekać już się nie chce :D.

Zmieńcie wygląd tego łuku ostatniego dla Ninji, bo z taką gałezią nie chcę latać :<.

Opublikowano

Dajcie Start na jutro bo nuudy, czekać już się nie chce :D.

Zmieńcie wygląd tego łuku ostatniego dla Ninji, bo z taką gałezią nie chcę latać :<.

Moze zmienia lepiej zeby szybciej wystartowal a nie zmieniac wyglad i tak zanim taki luk zrobisz to przynajmniej z miesiac sie pomeczysz :>

Opublikowano

SMN, bardzo szybko padniecie ^^'

mogliście robić coś lepszego, a nie full gotowca z mpc ;'<

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Po pierwsze nie strasz mnie bo Ciebie na pewno się nie przestraszę.

Po drugie gdzie tu widzisz gotowce ? Jeżeli nasz serwer to gotowiec to każdy inny to gotowiec jak diamond,pandora,elite bo przecież wszystko z tych serwerów pochodzi albo z epvp albo 4go...

0bFkqdJ.png

Opublikowano

To wychodzi, że każdy serwer twoim zdaniem jest full gotowiec, nawet Metin2PL.

Opublikowano

Chce wejsc na BETE !

4uc581.jpg

Opublikowano

Zarobi przez serwer i po miesiącu go wyłączą ;>

Zobaczycie znam [HA] bardzo dobrze; >

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Zarobi przez serwer i po miesiącu go wyłączą ;>

Zobaczycie znam [HA] bardzo dobrze; >

Nie miesiac po 2 tyg bedzie off bo przewaznie wtedy juz hajs nie leci.

Idz dalej mi na gg spam jakich to ty botneterow nie masz i co z Vertia nie zrobisz .. MISTER BSD KRUL

Pozdrawiam :)

Czy bug z kasynem został przez was naprawiony? ;)

Tak

0bFkqdJ.png

Opublikowano

gdtj.jpg

Kur**** misiek chyba mi dziś nie targałeś lachy i takie rzeczy piszesz.

Ogólnie powiem tak w dupie byłeś gówno widziałeś i się znasz. A teraz co powiem od serca jak wasz team jest kurwa taki obeznany w DDOS i oczytany , ze kurwa kupuje tylko Botnety za 10$ to nie sraliście dzisiaj. Hakerzy z MPC za 10 xD

Pozdro And Poćwicz

Kurewko Moja.

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Pytanie czy zostanie zmieniona bron dla sury ta ostatnia?

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

gdtj.jpg

Kur**** misiek chyba mi dziś nie targałeś lachy i takie rzeczy piszesz.

Ogólnie powiem tak w dupie byłeś gówno widziałeś i się znasz. A teraz co powiem od serca jak wasz team jest kurwa taki obeznany w DDOS i oczytany , ze kurwa kupuje tylko Botnety za 10$ to nie sraliście dzisiaj. Hakerzy z MPC za 10 xD

Pozdro And Poćwicz

Kurewko Moja.

Tacy madrzy jestescie bo zainteresowanie waszym serwerem jest bliskie zeru ? Ciekawe z jakiego powodu... tutaj sie sapiecie a na gg wasz kochany CaM <3 atakami straszy oooo boimy sie ;)

Co do serwera do 23 godziny uruchomiona zostanie Open Beta serwera.

[HA] Averios.

Opublikowano

Jest i Prezes haker 2012 ktory nie umie dobrze questa skompilować. Nie będę się z tobą kłócić bo jestes za cienki w uszach żeby wgl cos zrobic , znam cie z Revolutiona i wiem na jakim poziomie ''HACKINGU'' jesteś (-1)

Zreszta nie bede nowe konta na mpc robił zeby powiedzieć parę słów o azmalu i tym GownoEarthie... Nawet jezeli padniemy to azmal wtedy też nie postoi.

Pozdrawiam

He jak mnie znasz jak Revolution to nie był mój serwer i tam nie robiłem xD beka na całego jak nie masz pełnych informacji to nie pisz

Nowe Konto widać Anonimowy Kozak :)

Tacy madrzy jestescie bo zainteresowanie waszym serwerem jest bliskie zeru ? Ciekawe z jakiego powodu... tutaj sie sapiecie a na gg wasz kochany CaM <3 atakami straszy oooo boimy sie ;)

Co do serwera do 23 godziny uruchomiona zostanie Open Beta serwera.

[HA] Averios.

Czy ja promuje tutaj swój serwer czy coś jest jak jest i tyle co do ataków to z ss widać ze to wy napisaliście i nie odwracaj kota ogonem

Opublikowano

Tak ,a wstawic ss z godzina o ktorej cam pisal ze bedziemy atakowani ?

Poproszę całą rozmowę a nie kontekst. ja osobiście dostałem ten ss który mnie wqrrr ale jak dasz całą rozmowę to poczytam

Opublikowano

Dam cala rozmowe jutro rano bo teraz pisze z telefonu ale.jak wejde na kompa to wstawie

Dam cala rozmowe jutro rano bo teraz pisze z telefonu ale.jak wejde na kompa to wstawie

Opublikowano

He jak mnie znasz jak Revolution to nie był mój serwer i tam nie robiłem xD beka na całego jak nie masz pełnych informacji to nie pisz

Nowe Konto widać Anonimowy Kozak :)

Czy ja promuje tutaj swój serwer czy coś jest jak jest i tyle co do ataków to z ss widać ze to wy napisaliście i nie odwracaj kota ogonem

Gadałem z tobą setki razy na Revolution i pomagałeś tam Burnowi robić rzeczy.

Żaden anonimowy , banik dostałem : )

CaM za bardzo kozaczył napisałem co się stanie a wiem że robisz tego NE z nim to powiedziałem że jak ty i Karol sie bedziecie wtracac to pare osob z ktorymi masz niezle na pienku tez sie wtraca.

Znajduje cały fakt żenujący ze ktos musi straszyc DDoS-em. DDoS jest dla laikow.

I nigdy nie straszyłem ddosem tylko powiedziałem ze trzeba będzie to wyłączę NE nie powiedziałem jak : ) ..

Osobiście nic do Ciebie nie mam nigdy mi nie zawiniłeś niczym wielu moich znajomych ma z toba ''beef'' , ale dopóki mi nie przeszkadzasz to nawet się nie patrze na azmala co innego NE kiedy CaM straszy mnie na gg i wysyła ssy niby swoich botnetow 204 GB... ( http://scr.hu/124x/wksp6 )

Pozdrawiam.

0bFkqdJ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...