Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 347
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

widze ze ten serwer nie jest godzien wystartowac i funkcjonowac po tym co tutaj czytam

jak tam sobie chcecie

razerv.png

Opublikowano

Wszystko dziala zasysac clienta i lecimyyyyyyyyyyyy AAAAAA 20 do zobaczenia na starcie

Kei wjezdza TOP 1 ;d

a lamusy dupa cicho ;d

Wizde Kei Znowu cie spotykam .. Skonczysz jak skonczysz ;D zawsze bedziesz tepiony za frajerstwo

Opublikowano

widze ze ten serwer nie jest godzien wystartowac i funkcjonowac po tym co tutaj czytam

jak tam sobie chcecie

Dlaczego uwazasz ze nie jest godzien ? ;) Bo administracja serwera NewEarth straszyla nas atakami (dokladnie CaM) ? Moge pokazac cala rozmowe z tym panem na gg.

Opublikowano

Dlaczego uwazasz ze nie jest godzien ? ;) Bo administracja serwera NewEarth straszyla nas atakami (dokladnie CaM) ? Moge pokazac cala rozmowe z tym panem na gg.

po waszym zachowaniu a rozmowe pokaz a nie ciagle piszesz bzdury ze pokazesz

razerv.png

Opublikowano

Powiem tyle.Administracja tego serwera jest zajebista i naprawdę zdana na współpracę!Bardzo fajnie się zapowiada i liczę na to,że failu nie będzie.Pozdrawiam :)

Opublikowano

Powiem tyle.Administracja tego serwera jest zajebista i naprawdę zdana na współpracę!Bardzo fajnie się zapowiada i liczę na to,że failu nie będzie.Pozdrawiam :)

niestety fail bedzie na ta chwile a zajebista to nie jest z zadnej strony

pozdrawiam ciebie

razerv.png

Opublikowano

niestety fail bedzie na ta chwile a zajebista to nie jest z zadnej strony

pozdrawiam ciebie

Dlaczego tak uwazasz bo jeszcze mi nie wyjasniles ? Chciales rozmowy to masz , chciales aym udowodnil Ci ,że to prawdziwy CaM to masz ,cos jeszcze ?

Opublikowano

tak

rzadam ogarniecia sie calej administracji w trybie natychmiastowym a dokladniej macie czas do 18

tyle w tym temacie a widzimy sie na starcie

zobaczymy czy jestescie warci zeby stac miedzy innymi polskimi serwerami

razerv.png

Opublikowano

@up

Napisalismy start 18-20 czyli ,że mamy czas do 20 na ogarniecie wszystkiego lecz mysle ze damy rade wczesniej ;)

Opublikowano

@up

Napisalismy start 18-20 czyli ,że mamy czas do 20 na ogarniecie wszystkiego lecz mysle ze damy rade wczesniej ;)

wy macie ogarnac wasze zachowanie do 18 a nie dedyka chlopaczyno

wasz start nie zalezy od was tylko od konkurencji i to powinienes bardzo dobrze wiedziec

razerv.png

Opublikowano

Zarejestrowalem sie i jak chce aktywowac konto na e-mailu to mi pisze jakis bląd ,,strona nie zostala odnaleziona.. nie wiem co i jak z tym zrobić moze ktos z administracji pomoze czy ktos kto sie zna na takim czyms?:/

Z góry dzieki

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

2@Up

Przepraszam Cię bardzo ,ale nasze zachowanie jest na poziomie ,czym pokazalismy ,że tak nie jest ?

Tym ze troszke moze nas ponioslo gdy dostalismy groźby od tak "porzadnego serwera" ?

Opublikowano

tak

rzadam ogarniecia sie calej administracji w trybie natychmiastowym a dokladniej macie czas do 18

tyle w tym temacie a widzimy sie na starcie

zobaczymy czy jestescie warci zeby stac miedzy innymi polskimi serwerami

Proponuję popracować nad ortografią oraz interpunkcją.

Każdy serwer jest warty na swój sposób, gdyby tak nie było, to by użytkownicy nie grali.

Poza tym, kim Ty jesteś, aby żądać to i owo? Owszem, możesz wyrazić swoją opinię na dany temat, ale nie musisz usiłować wcisnąć komuś swoje zdanie, nieprawdaż? :)

Serwer ruszy? To ruszy. Padnie? To padnie, mówi się trudno, wiem tyle, że na pewno tutaj zagram, bo podobają mi się bronie, zwłaszcza sztylety oraz dla wojownika mieczyk, bo pierwszy raz go widzę. Mam dość serwerów easy/medium.

Jak macie kłócić się to 'idźcie' na PW bądź TS, rozumiem raz wyrazić opinię, góra dwa, ale nie ciągnąć jeden temat w kółko.

Co do DDoSów, o rany, rany... To mnie zawsze bawiło. Konkurencja nie potrafi graczy przy swoim serwerze utrzymać, więc wykorzystuje takie rozwiązanie, mianowicie DDoSy. Albo nimi zastraszają, albo to czynią. Szkoda, że większość serwerów nie potrafi 'wygryźć' konkurencji za pomocą reklamy serwera? Pomysłów [eventy, różne zabawy forumowe, TSowe, w grze], itp., ale tak to już bywa i to raczej prędko nie zmieni się ;p

Pozdrawiam.

Zachęcam i zapraszam na serwer. Na pewno gracze nie będą zaniedbywani ;)

Opublikowano

2@Up

Przepraszam Cię bardzo ,ale nasze zachowanie jest na poziomie ,czym pokazalismy ,że tak nie jest ?

Tym ze troszke moze nas ponioslo gdy dostalismy groźby od tak "porzadnego serwera" ?

nie przepraszaj mnie tylko sie po prostu ogarnijcie

proste

razerv.png

Opublikowano

To jest Kamil z ŚW[*] Aferia-mt2? Jeśli tak to, on nic potafi olejcie go :D

Aferie robil Erontron , aka Robka , aka Santriel aka BlakeZ i to nie jest Averios .. jak ktos ma Kamil na imie to odrazu jest jakims innym Kamilem ?

Pozdrwaiam

nie przepraszaj mnie tylko sie po prostu ogarnijcie

proste

Nikt Cie nie bedzie przepraszał Co ty jestes Swieta Krolewna ? Nie podoba Ci sie serwer to nie graj proste. Nitk Cie prosić nie bedzie.

0bFkqdJ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...