Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NA PEWNO NIE ZAGRAM NA SERWIE TAKOWEJ GILDII ;) itemy pewnie rozdawane będą na prawo i lewo

Czekam na hejt

Jakiej gildii ?

Tak na becie only for admins biegałem w trucie 26 sr .. a mam na ofc rozdawać NaVi ?

Pozdrawiam , chyba czas iść spać Mavex młody wiek i chyba główka jeszcze nie pracuje tak jak powinna.

PS : Jak ktoś znajdzie jakis itemek navi na serwie ( dostanie 1kkkkk sm , przyrzekam )

0bFkqdJ.png

• Odpowiedzi 347
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NA PEWNO NIE ZAGRAM NA SERWIE TAKOWEJ GILDII ;) itemy pewnie rozdawane będą na prawo i lewo

Czekam na hejt

Mavex a jak tam serwer co robi wasze guwnorless ? Navi na serwie dla calej gildi ?

PS. I jak tam ketchup na mordzie , umyłeś sie juz czy kat ci zlizał?

Opublikowano

Jakiej gildii ?

Tak na becie only for admins biegałem w trucie 26 sr .. a mam na ofc rozdawać NaVi ?

Pozdrawiam , chyba czas iść spać Mavex młody wiek i chyba główka jeszcze nie pracuje tak jak powinna.

PS : Jak ktoś znajdzie jakis itemek navi na serwie ( dostanie 1kkkkk sm , przyrzekam )

Jakiej gildii ... twoj nick = odpowiedź ;)

Mavex a jak tam serwer co robi wasze guwnorless ? Navi na serwie dla calej gildi ?

PS. I jak tam ketchup na mordzie , umyłeś sie juz czy kat ci zlizał?

Oj Ty lepiej idź spać bo znowu z polskiego nie zdasz :\

Ketchup? to mi z dupy zlizujesz + dupe po sraniu też wylizujesz :\

Ps. A co to nie możemy robić serwa na hamachi? oO

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Jakiej gildii ... twoj nick = odpowiedź ;)

Oj Ty lepiej idź spać bo znowu z polskiego nie zdasz :\

Ketchup? to mi z dupy zlizujesz + dupe po sraniu też wylizujesz :\

Ps. A co to nie możemy robić serwa na hamachi? oO

Fajnie ciesze się , że mój nick to jakas gildia pewnie nie tylko w metinie ale w Tibi,Rappelz , RiderZ , WoW-ie i i w ciul innych grach. Wiesz że nawet jest taka piosenka? ScreamMyName ..

Moj nick akurat pochodzi z gladiatusa gdzie mialem taki nick o .0

Pozdrawiam...

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Fajnie ciesze się , że mój nick to jakas gildia pewnie nie tylko w metinie ale w Tibi,Rappelz , RiderZ , WoW-ie i i w ciul innych grach. Wiesz że nawet jest taka piosenka? ScreamMyName ..

Moj nick akurat pochodzi z gladiatusa gdzie mialem taki nick o .0

Pozdrawiam...

Siwy/LENski czy jakie tam jeszcze nicki masz/miałeś na ch*j takie tłumaczenie? oszukujesz samego siebie ;d

Kto chce ten zagra kto nie ten nie zagra co nie? każdy ma prawo wypowiedzieć się

Opublikowano

Siwy/LENski czy jakie tam jeszcze nicki masz/miałeś na ch*j takie tłumaczenie? oszukujesz samego siebie ;d

Kto chce ten zagra kto nie ten nie zagra co nie? każdy ma prawo wypowiedzieć się

Mavex/Gowno czy jakie tam jeszcze nicki masz/mialeś na ch&j takie tłumaczenie ? Oszukujesz sam siebie.

Jak widzisz to działa w dwie strony idz teraz pomysl.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Mavex/Gowno czy jakie tam jeszcze nicki masz/mialeś na ch&j takie tłumaczenie ? Oszukujesz sam siebie.

Jak widzisz to działa w dwie strony idz teraz pomysl.

Zachowujesz się jak 15 latek .. na takiej posadzie i takie zachowanie?

Ps. jeżeli na ts'a jakiś gracz wejdzie i coś źle powie na temat serwa to będziecie go DDoS'ować? myślę że wiesz o co mi chodzi

Kończę z tobą dyskusje ;) jak chcesz dyskutować to pisz pw ..

Opublikowano

Zachowujesz się jak 15 latek .. na takiej posadzie i takie zachowanie?

Ps. jeżeli na ts'a jakiś gracz wejdzie i coś źle powie na temat serwa to będziecie go DDoS'ować? myślę że wiesz o co mi chodzi

Kończę z tobą dyskusje ;) jak chcesz dyskutować to pisz pw ..

Wchodzą na ts-a i straszą DDoS-ami i co ? Nic z tym nie robię bo to totalna dzieciarnia po prostu piszesz takie głupoty że muszę odpowiedzieć na nie inna głupota a tylko twoja głupota jest tak wielka żeby dorównać twojej głupocie. Mam nadzieje ze zrozumiałeś.

To ostatnia wiadomość z mojej strony w twoja.

Pozdrawiam

Będzie jakaś reklama?

Po starcie jutuberzy po 3/4k widzów.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Po starcie bezsens. Najlepiej na start tjb dzisiaj, żeby się ludzie nakręcili na ten serwer, później reklama będzie mniej efektywna

Opublikowano

Po starcie bezsens. Najlepiej na start tjb dzisiaj, żeby się ludzie nakręcili na ten serwer, później reklama będzie mniej efektywna

Bywa , gadałem z nimi i powiedzieli ze nie będą nic nagrywać przed startem bo nie wystartuje może wgl , i dopiero jak postoimy 2 dni to zaczną kręcić :) Bywa.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Kiedy ten start? Ja na innych serwerach pospamuje jak napiszcie kiedy start łaskawie.

Dziś wieczór * ( jak się hosteam wyrobi )

Lub Jutro w południe.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Jakiś link do clienta? Ten na 1 stronie prezki nie działa.

Bo atakują w dedyka od clienta i czasem trzeba odświeżyć z 5 razy strone zeby zaczelo pobierac.

Juz się wrzuca na inne dedyki.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

http://www.multiupload.nl/MBWQ9X1SNM

Link do clienta ...

Dla ludzi ze starym clientem sciagamy to http://176.122.227.65/Klient/PaczerVertia.rar wklejamy do clienta i patchujemy.

http://vertia.com.pl/ > Zapraszamy do Rejestracji.

Można sie chwilowo logować na serwer i sobie grac na open becie przez jakies 2-3h zrobimy ostatnie poprawki i start prawdopobonie

Sroda 29/05/13 - 18:00 - 20 : 00

Pozdrawiam

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Wszystko dziala zasysac clienta i lecimyyyyyyyyyyyy AAAAAA 20 do zobaczenia na starcie

Kei wjezdza TOP 1 ;d

a lamusy dupa cicho ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...