Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 347
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a niby 10 ku do G to nie medium? tak ciężko Ci dropnac lub kupic kilka ksiazek?

moze od razu niech Ci dadza truty do npc, 120lv i skille P bo sie szanownemu panu nie chce wbic.

to ze medium nie oznacza ze po paru dniach kazdy ma latac ze skillami P.

Tez racja ... Sorki

Opublikowano

zapraszam bardzo dobry serwer cały czas go testujemy, zero bugów, ts fajny również zapraszamy.

chimerus to nołnejm a ja też siedze z nim na kanale jak coś to pw

50ccab5d1d8b0.png

Opublikowano

Najlepszy serwerp olecam zagram , zapraszam innych ! Prezentacja boska jezeli serwer nie upadnie po starcie to bedzie swietny.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Bronie , zbroje z Metin2Master poprostu kopiuj wklej. Pochwalcie się maszyną pośmiejemy sie

KIEDY START ( Niepodaliście w goóle przybliżonej daty startu )

zapomniałeś dodać, że widzieliśmy te bronie 3 lata temu na Metin5 :P

Metin2: TheLasVegas / JOINTOWO

LOL: TheLasVegas 1800+ BAN

Opublikowano

zapomniałeś dodać, że widzieliśmy te bronie 3 lata temu na Metin5 :P

A smiercio , barony itp widzielismy 5 lat temu na chinonal ;) a do dzisiaj sa na wielu serwera-ch :) Jak bronie sie nie beda podobac to sie je zmieni. Nie chcemy dawac tych ''nowych z pla'' ktore sa juz na 100000000 privow...

Pozdrawiam

Własnie pracuje z Grafikiem nad poprawa prezentacji...zaraz dojdzie pare informacji.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Mam pytanko bo nie doczytałem nigdzie czy na betę możne wbijać każdy? Troszku mnie nie było i tematu nie ogarniam.

Opublikowano

Mam pytanko bo nie doczytałem nigdzie czy na betę możne wbijać każdy? Troszku mnie nie było i tematu nie ogarniam.

Nie beta będzie zamknięta z tego co mi wiadomo chyba że zmienią zdanie.

Opublikowano

No server bajka dosłownie.

Wszystko jest dropracowane na tip-top.

Zobaczymy jak będzie na starcie,jeżeli wszystko pojdzie zgodnie z planem to zawitam ;)

Aha no grafia to normalnie cudo ;>> Gz dla grafika,świetna robota ;)

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Jestem z tele wiec ciezko mi pisac , closed beta dla 50 osob zacznie sie dzis o 17 jak wroce. Jezeli z closed bety nie bedziemy zadowoleni bedzie open.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Na początku będą testować doświadczeni graczy w tym oczywiście , a potem za parę dni otworzą dla wszystkich.

Zapraszam ;)

xD 

Opublikowano

najlepsi będą dziś testować, przypominamy o tsie screammyname.pl

serwer idzie pełną parą z tego co mi wiadomo, będzie cud malineczka polecam

ps. chimerus to najsłabszy gracz

50ccab5d1d8b0.png

Opublikowano

Zapraszam do udzielania sie w ankietach i propozycji dodawania nowych.

21 Ankieta zostanie ''zamknieta'' I wyniki zostana prowadzone w zycie serwera...

Rowniez zapraszam na ts-a ..

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Najwazniejsza kwestia ? Chcecie inne bronie/zbroje czy takie jak sa w prezentacji ?

Bo jeszcze jestesmy w takiej fazie ze jest je latwo zmienic. Potem bedzie nam ciezko co chwile je edytowac.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Najwazniejsza kwestia ? Chcecie inne bronie/zbroje czy takie jak sa w prezentacji ?

Bo jeszcze jestesmy w takiej fazie ze jest je latwo zmienic. Potem bedzie nam ciezko co chwile je edytowac.

Zmienić ostatnie zbroje... Na jakieś bardziej epickie. Byle nie Hwangi, ani te, co są na globalu :P - Przynajmniej u Ninja i Szamana, bo nawet do broni nie pasuje.

Szamanowi pasowałaby jakaś niebieska szatka [może ta taka 'naga'? Mogę Ci ss`a podesłać na gg], do Ninja też coś niebieskiego pasowałoby, bo ma niebieskie sztylety i granatowy łuk.

Będą Kostiumy?

Opublikowano

Zmienić ostatnie zbroje... Na jakieś bardziej epickie. Byle nie Hwangi, ani te, co są na globalu :P - Przynajmniej u Ninja i Szamana, bo nawet do broni nie pasuje.

Szamanowi pasowałaby jakaś niebieska szatka [może ta taka 'naga'? Mogę Ci ss`a podesłać na gg], do Ninja też coś niebieskiego pasowałoby, bo ma niebieskie sztylety i granatowy łuk.

Będą Kostiumy?

No przyznam ze te zbroje dla ninjy i szamana sa tragiczne jak macie jakies co myslice ze pod pasuja to wysylajcie mi na pw to jutro popatrzymy.

Beda kostiumy : )

0bFkqdJ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...