Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethana.eu [Dedyk] [Medium]

krzysio78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ninją bardzo ciężko jest wbić szybko ten 100 bez pomocy buffa.

Dołączam się do pytania : ) Ktoś jakieś info? ^^

• Odpowiedzi 975
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a wie ktos kiedy bedzie on ;d ?

Edit : Stronka juz dziala :D

Edit2 : lepiej kupic PD na 1 h ktoro daje Zwieksza zdobywane doswiadczenie przez 1 godzine.czy miksture madrosci na 1 h ktora daje Zwieksza zdobywane doswiadczenie o 100% przez godzine.

Opublikowano

Ninją bardzo ciężko jest wbić szybko ten 100 bez pomocy buffa.

Dołączam się do pytania : ) Ktoś jakieś info? ^^

Jak ktoś jest przyzwyczajony do easy do trudno ;)

Edit2 : lepiej kupic PD na 1 h ktoro daje Zwieksza zdobywane doswiadczenie przez 1 godzine.czy miksture madrosci na 1 h ktora daje Zwieksza zdobywane doswiadczenie o 100% przez godzine.

100% a 50% no co lepsze ? .. Możesz na pieczęcie piegać a z pd lipa,ja tam już wole butki niż pieczęć

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

są gdzies jakies informacje co z serwerem >?

Moderator Forum .. Jebnij 5% za zapytanie o info ..

Venum

Opublikowano

mikstura jest zbugowana, było przerabiane. Serwer to letek z kilku, masa bugów i jedyna atrakcja to exp. W sumie są tylko katakumby i ww gdzie drop jest dopiero na samym koncu a po drodze bijesz bossy bez celu :)

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

Yo pytanie mam ;d oprócz klienta trzeba coś jeszcze ? Pobrałem klienta dosłownie 5 min temu ale czytałem ,że jakaś łatka jest czy coś :) Proszę o odpowiedź.

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Yo pytanie mam ;d oprócz klienta trzeba coś jeszcze ? Pobrałem klienta dosłownie 5 min temu ale czytałem ,że jakaś łatka jest czy coś :) Proszę o odpowiedź.

nie musisz ściągać łatki, łatka była do starego klienta z 1-szej odsłony

Opublikowano

Serwer ma problem z maszyną, nastąpiła jej awaria. Teraz sprawa leży po stronie serwerowni. Pzdr

Skąd te informacje?

Opublikowano

Jak ktoś jest przyzwyczajony do easy do trudno ;)

Nie grałem na easy i jestem przyzwyczajony do medium, więc to była nietrafna uwaga ..

Strona off, logowanie off, .. Zapowiada się ciekawie ..

Co z TS? Jest jakiś zastępczy? :P

Opublikowano

mikstura jest zbugowana, było przerabiane. Serwer to letek z kilku, masa bugów i jedyna atrakcja to exp. W sumie są tylko katakumby i ww gdzie drop jest dopiero na samym koncu a po drodze bijesz bossy bez celu :)

Kolejny hejter co płacze bo dostał bana za wh i nie może grać ?

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Nie grałem na easy i jestem przyzwyczajony do medium, więc to była nietrafna uwaga ..

Strona off, logowanie off.. Zapowiada się ciekawie ..

DDosy, nie ich wina :)

Strona działa po pare sekund do minuty i znowu pada ;c

Opublikowano

@UP

No na to wygląda... ;/

Boże , ludzie.. ogarnijcie. Serwer stoi 4 dni, nie mieli wgl problemów, dopiero teraz jest 1. To chyba nie jest źle. Bugi? Buhahha. xD ani jednego nie da się zauważyć, chyba, że będziesz szukał godzinami. ; ]

Opublikowano

@UP

No na to wygląda... ;/

Boże , ludzie.. ogarnijcie. Serwer stoi 4 dni, nie mieli wgl problemów, dopiero teraz jest 1. To chyba nie jest źle. Bugi? Buhahha. xD ani jednego nie da się zauważyć, chyba, że będziesz szukał godzinami. ; ]

łuk na 90 o ile sie nie myle , znikajace smy/pd, pdki po 2222222h, bugujace sie yangi/exp wymieniać dalej. ? ;)

Opublikowano

zagram ale 80% serwa zostało zerżniete z Diamond

Powiedz mi gdzie tutaj jest diamond. Podaj 1 podobieństwo chociaż.

@Top.

Może jest off bo naprawiają poszczególne bugi, ale chciaż powinni dać jakieś info..

Opublikowano

łuk na 90 o ile sie nie myle , znikajace smy/pd, pdki po 2222222h, bugujace sie yangi/exp wymieniać dalej. ? ;)

jak tak piszesz jakie to napisz tez jak je zrobic bo ja gram i ani jednego nie widzialem takiego buga co podales ... ludzie ogarnijcie sie nie wiem co to wam daje ze wymyslacie z kosmosu bugi ktorych nie ma :/ mysle ze wasz tok myslenia jest taki dostalem bana bo nie moge czitowac to wejse na forum pohejtuje moze zniechece pare osob ale zniechecisz tylko dzieci ktore sa niepotrzebne na serwie wiec wniosek z tego taki ze w pewnym sensie pomagasz ;>

Opublikowano

Czy tylka ja się nie mogę zalogować na serwa? na stronie pisze że 200graczy online a mi pisze "Zostaniesz połączony z serwerem..."

i tak cały czas, hy ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...