Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethana.eu [Dedyk] [Medium]

krzysio78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego nie działa przypomnienie hasła ?? Wszystko wpisuje tak jak powinno a i tak nie mogę odzyskać postaci -.--.-

"Podany email nie jest przypisany do tego konta."

Jak nie jest przypisany jak na Gmail sprawdzałem i tam mam zrobione -.-

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

• Odpowiedzi 975
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego nie działa mi pobieranie ? jak chcę pobrać clienta lub paczera to

Not Found

The requested URL /client/Ethana - Official Client.rar was not found on this server.

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Serwer wydaje się na prawdę świetny tylko denerwuje mnie to, że tyle osób korzysta z WH. Nie dziwie się, że tak szybko dobili topkę ;)

Da radę zrobić jakieś zabezpieczenia? Może sprawdzajcie logi i sprawdzajcie podejrzanego gracza o WH.

Opublikowano

Serwer wydaje się na prawdę świetny tylko denerwuje mnie to, że tyle osób korzysta z WH. Nie dziwie się, że tak szybko dobili topkę ;)

Da radę zrobić jakieś zabezpieczenia? Może sprawdzajcie logi i sprawdzajcie podejrzanego gracza o WH.

Myslisz, ze czemu cała topka to ninje? xD

Serwer polecam, aczkolwiek przydaloby sie usuniecie tego odpychania mobow.

Opublikowano

co do wielu komentarzy:

1.administracja nie może ogarnąć ludzi ksujących i dzieci wyzywających się, bo oni nie łamią regulaminu

2.tak, na serwerze gra 1000+ online, w niektórych momentach

3.wiadomo, że im więcej graczy tym więcej czitów.... to logiczne ale na serwerze widzę, że administracja codziennie kilku banuje

4.czekam na 5% od moderatora. nie wiem za co ale po prostu znowu napisałem post w tym dziale więc się pewnie należy

Opublikowano

co do wielu komentarzy:

1.administracja nie może ogarnąć ludzi ksujących i dzieci wyzywających się, bo oni nie łamią regulaminu

2.tak, na serwerze gra 1000+ online, w niektórych momentach

3.wiadomo, że im więcej graczy tym więcej czitów.... to logiczne ale na serwerze widzę, że administracja codziennie kilku banuje

4.czekam na 5% od moderatora. nie wiem za co ale po prostu znowu napisałem post w tym dziale więc się pewnie należy

Jeśli nie piszesz postów typu polecam itp, to warn Ci nie grozi ;)

Rozumie, że im więcej graczy tym więcej czitów, no ale jak 80% jedzie na cheatach to masakra..

Opublikowano

Nie ogarniam jednego , serwer ma niecałe 3 dni a już jest z 6 osób z maksymalnym poziomem , nie wiem ale jak dla mnie to bezsens serwer na jedną sekundę. Większość wbije max lv i będzie odchodzić od serwera ale zapewne szybciej padnie , no nic ;d A to , że ludzie jadą na wh to nic, osobiście mi to w ogóle nie przeszkadza , najczęściej są to nooby które nic pewnie nie osiągną.

xD 

Opublikowano

Not Found

The requested URL /client/Ethana - Official Client.rar was not found on this server.

Co za szajs, serw stoki kilka dni a tu uj już coś nie działa

Opublikowano

To może tak serwer jest fajny ale za dużo dzieci które cały czas ksuja byle gdzie 100+ i ksuja mniejszym np taki (Ma..o) mysli ze kox bo deda 70lv w v2 expić sie nie da.

Ciężko wbić lv nawet z pd na 64-69lvl z pd 40-50min to masakra.

Wygląda na serwer hard/medium

To jest moje zdanie i czekam jak narazie na inny serwer

Opublikowano

To może tak serwer jest fajny ale za dużo dzieci które cały czas ksuja byle gdzie 100+ i ksuja mniejszym np taki (Ma..o) mysli ze kox bo deda 70lv w v2 expić sie nie da.

Ciężko wbić lv nawet z pd na 64-69lvl z pd 40-50min to masakra.

Wygląda na serwer hard/medium

To jest moje zdanie i czekam jak narazie na inny serwer

na tym lvl to juz ww i masz w moment 80lvl :).tak a propo ten licznik to jest chyba podkrecony :) watpie ze teraz gra 800 ludu

Opublikowano

na tym lvl to juz ww i masz w moment 80lvl :).tak a propo ten licznik to jest chyba podkrecony :) watpie ze teraz gra 800 ludu

jest tyle mowie ci ;] bo wszyscy maniaczą na poziomie hard . ale sądze że za 2-3tyg będzie już 400, bo do 100lvla super sie gra, dopracowane dungeony ale dalej tragedia, zero metkow na new mapach, zero dungów opłacalnych, nawet expić spokojnie nie można bo zamiast zwyklych mobów wsadzili tak jakby słabe bossy na mape 100 które miotają postacią jak szatan, a zaden wallhack nie dziala i trzeba co chwile tepac na poczatek mapki i szukac spota od nowa jak wbiją w ściane -,- nie ogarniam dlaczego admini tego nie poprawią

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

A mi nie działa menu nad graczem te ... zaproś .... w ogóle się nie pojawia :)

prawy klawisz myszy służy mi tam jako zaznaczanie do bicia potworów :D

Opublikowano

W samych miastach m1 idzie zliczyć z 300 osób, pozatym w v1/av2/mapa 100 cięzko o spota. Licznik jak najbardziej prawidzy.

Polecam serwer ! Ostra rywalizacja , w is poza petami niema nic specialnego co by wywyższało innych ;>

TTRocmxfX19ldW5lX19fMTk3X19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

No kurde, administracja w chuja jak widac sobie leci, ani clienta pobrac, ani lunchera ...

Bylby ktos na tyle mily i upnal clienta lub lunchera?

@ Topic lapcie clienta

xxx

@Down podalem Ci clienta, wiec czego jeszcze piszczysz? :D

@ Server off bo byly luki w stronie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...