Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethana.eu [Dedyk] [Medium]

krzysio78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale się spinacie o ten licznik.

Nawet jeśli i jest podkręcony, to niewiele.

Przecież expowiska zajęte, spotu wolnego znaleźć nie idzie, w chuj ludzi w miastach, So?

Prawda taka, że gra wiele osób i serwer jak na razie trzyma dobry poziom.

Jeśli tylko tego nie zepsują tego w jakiś sposób, to serwer będzie można zaliczyć do jednych z lepszych, które wystartowały w tym roku.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

• Odpowiedzi 975
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przecież expowiska zajęte, spotu wolnego znaleźć nie idzie, w chuj ludzi w miastach, So?

Jeśli tylko tego nie zepsują tego w jakiś sposób, to serwer będzie można zaliczyć do jednych z lepszych, które wystartowały w tym roku.

Dokładnie licznik jest minimalnie podkręcony, a w mieście jest tak mało osób ponieważ ludzie musza expić, a wy zamiast expić to spamujecie na MPC o tym samym przez 3 strony !! Jest to zbędne .

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Ile serwer stoi? 1-2 dni, a juz 180 :)

Cos czuje ze długo nie potrzyma jak są takie grube problemy od początku z logowaniem.

Opublikowano

up nic nie pomaga

masz zmienne IP albo radiówkę, mam to samo, administracja miała odblokowywać nam IP, czekam już od 11 i nie odblokowali, robią tyle co i nic.

Jasio90.png
Opublikowano

Ludzie niby all spoty zajete ? Popatrze ww v2 jest ile z 25 spotow zajety to 25/30 os tylko x5 to jest 120/150 os w v2 . Okej na orkach z 10/15 x 5 to jest 50 d0 70 . 130+ 70 = 200 . 50 os w miescie = 250 na czcie pisze ze 100 os ale tego nie dodam bo ich pewnie juz policzylem . 250 + jakies 150/100 w atlantydzie moze więcej to 350/400 . Inni gdzies na psach z 5 os to jakies 355/405 i na innych mapach to razem z 600 . Licznik moze i jest trochce podkrecony ale juz nie placzcie . !

99857302683828452735.jpg

Nadal rośnie PIISS JOŁ

Opublikowano

Wiec tak zapraszam wszystkich na nowo powstaly serwer Encourage2(powstal godzine temu).Jest to niemiecki serwer typu Medium. Nie ma co czekac az odblokuja nam ip sam czekam od 4h i nic .Zapraszam do wspolnej gry.

Link do prezentacji : http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-news/2591798-encourage2-bleibst-du-standhaft-oldschool-middleschool-12-05-13-16uhr.html

Link do strony glownej : www.encourage2.net

Gram w Jinno jak cos : nick : MAJSTER

TAM GDZIE JEST CLIENT JEST TEZ PATCH NALEZY GO POBRAC ABY WIDZIEC WSZYSTKIE CHANNELE INACZEJ BEDZIECIE WIDZIEC TYLKO CH1 .

Opublikowano

Licznik pokazuje ilość online w ostatnich 30 minutach.

to pokiego ci ten licznik? Licznik jest po to by wiedzieć ile osób jest teraz w tym momencie a nie w ciągu 30 minut :)

58057433.jpg

Opublikowano

Podaj ktoś ip TEAMSPEAK Ethana ... wiem, że jest nowe ale nigdzie ip znaleść nie mogę to poda ktoś ::)?

Opublikowano

Podaj ktoś ip TEAMSPEAK Ethana ... wiem, że jest nowe ale nigdzie ip znaleść nie mogę to poda ktoś : :)?

178.217.184.77

Opublikowano

Serwer moze i fajn , ulepszacze kasa fajnie dropia , ale gra opiera sie na expieniu z bufem , w av1/av2 z eq jak na innych serwerach nie da sie wziasc full spota , moby bija z przeszywka po 3k prawie. To samo na mapie od 100, 3 grupki , dosc ze jeden z grupki mobkow ma chyba z 20k hp to jeszcze zabija Cie w chwile.

Pozdrawiam i zycze sukcesow ale , dosc ze exp jest fajny ciezki , to jeszcze moby za duzo bija.

Opublikowano

Serwer moze i fajn , ulepszacze kasa fajnie dropia , ale gra opiera sie na expieniu z bufem , w av1/av2 z eq jak na innych serwerach nie da sie wziasc full spota , moby bija z przeszywka po 3k prawie. To samo na mapie od 100, 3 grupki , dosc ze jeden z grupki mobkow ma chyba z 20k hp to jeszcze zabija Cie w chwile.

Pozdrawiam i zycze sukcesow ale , dosc ze exp jest fajny ciezki , to jeszcze moby za duzo bija.

Nie pierdziel, buffa używałem żeby wbić 80 lvl w grocie, później zrobiłem eq full na blok, ludzie i abs pż i mi nawet hp nie schodziło.

To samo na mapie 100, biorę spota i czasami mi zejdzie do połowy hp, ale paść nie padnę, załatw sobie po prostu ebonitową bransoletę z przetopami, zrób full na blok (łącznie z KD), abs do pż, kryta i diabły (na mapę 100) to Ci nawet hp nie będzie schodzić.

Opublikowano

nie sluchajcie, jak odswiezasz co minute to pokazuje inna ilosc graczy :)

Chyba nie zrozumiałeś co on napisał i jak to działa, jak odświeżysz to widzisz tyle ile było 30 minut temu, a jak odświeżysz 5 minut później to będziesz widział taką liczbę jaka była 30 minut temu odkąd odświeżyłeś :c.

Opublikowano

Przed chwilą Arisa sprawdzała ile jest online na serwerze komendą

i 800 z groszami. Niewielka różnica ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Przed chwilą Arisa sprawdzała ile jest online na serwerze komendą

i 800 z groszami. Niewielka różnica ;)

Tak bravo ilość graczy potraficie sprawdzić ale pomóc tym co mają zablokowane IP to nie bo boicie się ddosa z zagranicy !!! I gdzie tutaj sprawiedliwość dla prawie połowy graczy co teraz chcę zagrać a nie może !!! -.-

Bardzo słaba administracja nawet nie ma odwagi pomóc tylko ma nas co mamy neta z zagranicy głęboko w dupie <_<

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Off przez Ciebie jest ;d

Nie przez niego, tylko przez ten śmieszny bonus.

Wiadomo, że przy wysokich ratach serwera + jeszcze dodatkowych bonusach, exp się buguje.

+ jeszcze PD'ek :3

Kiedy online? :D

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Dlaczego offujecie bez żadnej informacji ??? skonczcie tak traktowac graczy bo wszyscy pojda w chuj a szkoda by było

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...