Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethana.eu [Dedyk] [Medium]

krzysio78

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 975
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ktoś z Administracji pewnie będzię dopiero po godzinie 15 więc lipa :)

Opublikowano

ale nie rozumiem jak oni sie zalogowalo bo na stronie pisze ze jest 165 graczy online a ja od 7 proboje sie zalogowac i nie moge ...

Opublikowano

Osobiście odradzam wam ten server.
Został on zrobiony tylko po to żeby av3nger podniósł troche swoj budzet :D

Pozbiera troche i zamknie ten server.

Nie ma z nim kompletnie żadnego kontaktu, siedzi tylko na kanale z modami i pupilkami.
Nie odpowiada na pw w grze, na pw na forum, na pw na tsie, na poke na tsie.
Kompletnie nic.
Nigdy nie widzialem zeby z czymkolwiek pomogl jakiemukolwiek graczowi. Chyba ze pupilkowi (nie chce wymieniac nickow).

Naprawde fajny server ale głowny administrator hm.. Gorszego nie znajdziecie.

Ale tym ktorzy dalej wierza ze to fajny i przyszlosciowy server moge zyczyc zeby za szybko sie nie zawiedli, a tobie avenger zycze coraz wiekszych zyskow, moze niedlugo zatrudnisz sekretarke zeby je za ciebie liczyla, no tak ale po co skoro nic nie robisz i sam masz na to czas.
I nie pierdol glupot ze jestes zajety pracą nad serverem bo od startu chuja zrobiles. NIC, KOMPLETNIE NIC nie jest naprawione.

Pozdrawiam, Top 1 Dagger, Therd.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Nie ma z nim kompletnie żadnego kontaktu, siedzi tylko na kanale z modami i pupilkami.

Kompletnie nic.

Nigdy nie widzialem zeby z czymkolwiek pomogl jakiemukolwiek graczowi. Chyba ze pupilkowi (nie chce wymieniac nickow).

Ale tym ktorzy dalej wierza ze to fajny i przyszlosciowy server moge zyczyc zeby za szybko sie nie zawiedli, a tobie avenger zycze coraz wiekszych zyskow, moze niedlugo zatrudnisz sekretarke zeby je za ciebie liczyla, no tak ale po co skoro nic nie robisz i sam masz na to czas.

I nie pierdol glupot ze jestes zajety pracą nad serverem bo od startu chuja zrobiles. NIC, KOMPLETNIE NIC nie jest naprawione.

a powiedz mi na jakim serwerze HA siedzi w grze,ts3 i odpowiada ludziom na wszystkie zadawane pytania? bo niestety ja takiego serwera nieznam :)

Opublikowano

a powiedz mi na jakim serwerze HA siedzi w grze,ts3 i odpowiada ludzią na wszystkie pytania? bo niestety ja takiego serwera nieznam :)

Na prawie każdym serverze otrzymywałem pomoc od administracji.

Prawie każdym na jakim grałem, jesli tylko takowej potrzebowalem.

Nexanity, Tilian2, Almantia, Tuor, Senthia, imetin, oraz na wielu innych ktore juz padly, ale nie ze wzgledu na brak zainteresowania administracji.

Nie chodzi mi o to zeby admin robil to 24h na dobe, ma swoje obowiazki, etc. etc.

Ale on tego nie robi nigdy. A nad serverem tez nigdy nie pracuje bo niczego jeszcze nie poprawil.

Sam dziwie sie GM'om ze dalej odwalaja za niego cala robote.

Ale w sumie, pewnie tez dlugo nie wytrzymaja i go oleją.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Kompletnie nic.

Dobra HA nie ma ale po co on skoro ma 3 GM'ow w grze ktorzy praktycznie siedza 20/7 ?

Zapomniales dodac ze jestes TOP 1 Daggerem, ktory cisnal na WH czy tam innym scierwie ale niestety nikt filmiku z Toba nie nagral :)

Wiec lepiej sie nie wypowiadaj.

Z serwerem od wczoraj sa male klopoty, ale mysle ze w przeciagu 2-3 dni wszystko wroci do normy.

DDOSY + problem z padajacym logowanie = przyczyna przez ktora nie mozna polaczyc sie z serwerem.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Wspomnicie moje słowa :P
Samo to ze wbilem 180 na ninja hacku, swiadczy o administracji. Na cheatach wbila lvl tez cala topka, poza kilkoma wyjatkami.

@up zrozum ze gm nie moze tego co administrator.
Z wieloma sprawami Gm nie mogl mi czy znajomym pomoc bo nie posiadal odpowiednich praw.
W takich sytuacjach powinien nam pomoc aveng3r ktory i tak nic nie robi.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Wspomnicie moje słowa :P

Samo to ze wbilem 180 na ninja hacku, swiadczy o administracji. Na cheatach wbila lvl tez cala topka, poza kilkoma wyjatkami.

@up zrozum ze gm nie moze tego co administrator.

Z wieloma sprawami Gm nie mogl mi czy znajomym pomoc bo nie posiadal odpowiednich praw.

W takich sytuacjach powinien nam pomoc aveng3r ktory i tak nic nie robi.

niewiem czym tu się chwalisz, na serwerze praktycznie easy wbiłeś 180 na ninja hacku, szał.. żałosne !

Opublikowano

Kompletnie nic.

Ty akurat nie powinieneś mieć prawa głosu bo cisnołeś na WH i jeszcze wstawiałeś na forum serwa screeny że wbiłes 180 i liczysz na jakąś nagrodę. Powinieneś dostać kopa w czape i do książek.

A co do serwera, logowanie padło, Ci co online radze się nie przenosić :) Serwer fajny, tylko troche monotonny, a spotkać się z Administracją na ts graniczy z cudem, a wszyscy na kanale czekam na Admina.. :))

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

a więc zostaje liczyć że kontakt z Administracją się poprawi :)

Opublikowano

Modek niech zamknie temat do czasu,aż serwer będzie online.

Zapraszam na forum ethany ;)

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Jak ja kocham te waszą zazdrosc.
Nie gralem na wh pajace tylko na ninja hacku, jest roznica.
Wbilem 1 180? wbilem wiec nalezala mi sie nagroda.
To nie moje wina ze gm nie mogl lub nie chcial mnie przylapac.

Jestem top 1 daggerem i taka jest prawda :P

To ze gram na chetach znaczy ze nie mam prawa głosu? No zaraz pierdolne ze smiechu.
Chetnie bym Ci yonii zajebal kopa w czape, mysl co mowisz i do kogo to mowisz.

a więc zostaje liczyć że kontakt z Administracją się poprawi :)

Uwierz mi, nie masz na co liczyc :P

rYD9JSA.png

Opublikowano

Kompletnie nic.

Daruj sobie tego Top 1 Dagger... że wbiłeś najszybciej lvl nie znaczy że jesteś top 1 bo w pvp padasz na moją ognistą z krytem ;]

Metin2: TheLasVegas / JOINTOWO

LOL: TheLasVegas 1800+ BAN

Opublikowano

Przeważnie tak jest rankingowcy lecą na skila :D

Dobijają ten max lvl na potęgę ... a eq ?? "ah zrobię potem"

A nie daj Boże ktoś ich wyprzedzi o 1 lvl ... już dilera ... :D

Serwer fajny ;) czekam na ON

Opublikowano

Jak ja kocham te waszą zazdrosc.

Nie gralem na wh pajace tylko na ninja hacku, jest roznica.

Wbilem 1 180? wbilem wiec nalezala mi sie nagroda.

To nie moje wina ze gm nie mogl lub nie chcial mnie przylapac.

Jestem top 1 daggerem i taka jest prawda :P

To ze gram na chetach znaczy ze nie mam prawa głosu? No zaraz pierdolne ze smiechu.

Chetnie bym Ci yonii zajebal kopa w czape, mysl co mowisz i do kogo to mowisz.

Uwierz mi, nie masz na co liczyc :P

Synu słyszałem Cię na ts i jedyne co mozesz to gile z nosa wycierać jeszcze. Należy Ci się jajko a nie nagroda. Czy to wh czy ninja hack dla mnie bez różnicy liczy się to, że wbijane na hacku. Do kogo ? Mówie do ułoma który czysto grać nie potrafi i jeszcze się tym chwali jakby było czym. Grasz na hacku wiec prawa głosu nie masz buraku.

Top1 ? ahahha to zobacz ze jest ninja który ma wyższy lv od Ciebie, pozatym chyba straciłes konto czy tam eq prawda ? :))))))

A serwer dziś ma działać, dostaliśmy takie info.

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

Serwer bądź co bądź jest naprawdę fajny, jednakże ostatnio się na nim zawiodłem.

Po tych całych problemach technicznych usunęło mi 2 poziomy (z 90 na 88 to nic), ale... Zniknęła również ze mnie zbroja, całkowicie. EQ nie cofło tylko i wyłącznie lvl, a zbroja po prostu wyparowała. W grze próbowałem się skontaktować z jakimś z GM, na ''witam'' od razu odpisał, a na to co można poradzić czekałem jakieś 5 minut przypominając o tym, czy dostanę odpowiedź, a dostałem odpowiedź ''napisz do avengera'', dobra, nie było go w grze, a więc postanowiłem napisać na forum i co? Czekam już prawie jeden cały dzień i nawet odpowiedzi się nie doczekałem, a administracja na forum zagląda ogólnie często.

Serwer nawet dobry i życzę powodzenia wszystkim, którzy tam grają i mam nadzieję, że wy się nie zawiedziecie na tym serwerze jak ja.

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...