Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethana.eu [Dedyk] [Medium]

krzysio78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Licznik nie jest podkrecony a zlicza ludzi z ostatnich 30 minut :)

Serwer jest mega wypasiony, bardzo latwo sie dorobic, zrobic kozackie eq i wbic lvl.

Do tej pory zadnych wiekszych bugow nie bylo

Zapraszam do gry

goof2jpg_eqanqpq.jpg

• Odpowiedzi 975
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do licznika mit obalony pzrez mojego kolege. :) JEST PODKĘCONY ! ;] Przez 2 dni obserwowal licznik od godziny 04:00 ( rano) do 06:00 ( rano) zawsze jest pzredział 41 do 61 osób nie wiecej i nie mniej. :) Wstańcie rano i pzrekonajcie sie sami. :>

Z tego co pamiętam to licznik pokazuję liczbę osób online z ostatnich 30 minut. Zresztą wejdź do gry i sam zobacz, że wszystkie spoty na BO, V2 są pozajmowane, a do tego dużo ludzi w m1 ...

Serwer polecam, bardzo fajnie się gra i do tego ogarnięta i pomocna administracja :)

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Nie wierzę, że doczekałęm tak dobrego serwera medium .

Polecam jak najbardziej, tylko troche wygórowana ta cena zmianek i podobno sporo graczy na WH z tego co na czacie można wyczytac...

1351447409-U762689.jpg Pomogłem? Postaw Like'a.

Opublikowano

Wbiłem i stwierdzam, że bardzo fajny serwer ^^ Bardzo dużo ludzi, admini aktywni, łatwo się wybić z lvl i wiele innych plusów : )

Opublikowano

Tu macie link do clienta

http://www.multiupload.nl/D8CAJV05HX

A tu do launchera(ze strony głównej więc nie podaje skanu)

http://www.speedyshare.com/RYerU/Ethana-Official-Launcher.rar

@Topic

Serwer jest bardzo fajny :)

Dużo osób gra, bardzo dużo.

Aktualnie licznik ma downa po atakach i dlatego o tej godzinie pokazuje tyle.

Jest około 700 osób o tej godzinie :)

Polecam i zapraszam do chunjo xD

JI5Zwld.png

Opublikowano

Serwer jest świetny! :)

Gram na nim już od 4 dni, aktualnie mam 86 (gram codziennie około po 2 godziny) i naprawdę świetnie mi się gra.

Naprawdę miła administracja, wystarczy napisać PW, że się widzi jakiegoś bot'a i GM od razu reaguje i banuje! Naprawdę mi się to podoba :)

Ogólnie atmosfera jest wspaniała i gra trochę ludzi.

Serdecznie polecam!

Opublikowano

Serwer jest świetny! :)

Gram na nim już od 4 dni, aktualnie mam 86 (gram codziennie około po 2 godziny) i naprawdę świetnie mi się gra.

Naprawdę miła administracja, wystarczy napisać PW, że się widzi jakiegoś bot'a i GM od razu reaguje i banuje! Naprawdę mi się to podoba :)

Ogólnie atmosfera jest wspaniała i gra trochę ludzi.

Serdecznie polecam!

4 dni 86 lv po 2 h dziennie niezly wariat jestes ;x ja 85 w prawie 2h wbiłem :D Po tym jak ktoś usunoł mi wszystkie postacie ;]

PS: Adm bd naprawiala bugi czy nie. ?

Opublikowano

4 dni 86 lv po 2 h dziennie niezly wariat jestes ;x ja 85 w prawie 2h wbiłem :D Po tym jak ktoś usunoł mi wszystkie postacie ;]

PS: Adm bd naprawiala bugi czy nie. ?

Powoli expię, wykonuje biologa oraz staram się o EQ.

A w 2h za bardzo się nie da bez żadnych dopalaczy typu IS z czego ja akurat nie korzystam ;p

A i usunął*

Opublikowano

Prawdopodobnie w tej chwili na serwer i strone leca DDOSY.

Prosze nie spamujcie.

Trzeba troszke poczekac i wszystko sie uspokoi.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Prawdopodobnie w tej chwili na serwer i strone leca DDOSY.

Prosze nie spamujcie.

Trzeba troszke poczekac i wszystko sie uspokoi.

Ja jestem nowym graczem miałem zamiar wbić za server, Nie wiedziałem w jakiej sytuacji jest teraz server, Myślałem że jak coś mam żle.

Opublikowano

hyhy piszę, że online a ja wejść nie mogę :P

Pewnie im logowanie padło bo też nie mogę się zalogować pisze mi loguje... -.-

up@ na dole: mi jakoś działa stronka :)

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

ja mialem konto zakladac a tu bum nie dziala stronka ;d

Edit: jaka klase polecacie na ten serwer ktora jest dobra do pvp. A i czy ninja nie deda jak sie expi chodzi o to czy latwo sie moby zabija czy wszystkich dedaja ;d ?

Opublikowano

ja mialem konto zakladac a tu bum nie dziala stronka ;d

Edit: jaka klase polecacie na ten serwer ktora jest dobra do pvp. A i czy ninja nie deda jak sie expi chodzi o to czy latwo sie moby zabija czy wszystkich dedaja ;d ?

Z własnego doświadczenia powiadam Ci -Rób buffa od razu :D Ale w pvp jest pro :D

Fajnie by było, gdyby można było wchodzić na każdym lvl na mapy typu atlantyda itp ..

Opublikowano

Z własnego doświadczenia powiadam Ci -Rób buffa od razu :D Ale w pvp jest pro :D

Fajnie by było, gdyby można było wchodzić na każdym lvl na mapy typu atlantyda itp ..

Mam tu 181 lv i bez buffa ..

Człowieku po co mu buff,skoro i tak by musiał wbić ten 100 np.. na mapke od 100 co jest męczarnią ;)

@EDIT

Wiecie co jest z serwem ?

Na serwach ------------------- kaN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...