Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethana.eu [Dedyk] [Medium]

krzysio78

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 975
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ddosa dostali

zaraz ddosa dostaniesz w gacie pederasto, w grze zrobili odliczanie i normalnie wylaczyli serwa a nie ddos

@ps dzieki za lognięcie z ww

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

zaraz ddosa dostaniesz w gacie pederasto, w grze zrobili odliczanie i normalnie wylaczyli serwa a nie ddos

@ps dzieki za lognięcie z ww

Sluchaj dzieciono mow tak do kolegow czy rodzicow jak Ci odpowiada ale nie do mnie smieciu:)

Opublikowano

spokojnie to nowy serwer to maja pewnie pełne ręce roboty jeszcze ,a wy się sapiercie bo nie możecie grać przez parę godziń pozdro ..

Opublikowano

Nie da się zrobić kolczyków epickich z intem, mam nadzieję że to poprawicie bo z ebonów i reszty klasowych się da epiki ;)

Opublikowano

Ludzie niby all spoty zajete ? Popatrze ww v2 jest ile z 25 spotow zajety to 25/30 os tylko x5 to jest 120/150 os w v2 . Okej na orkach z 10/15 x 5 to jest 50 d0 70 . 130+ 70 = 200 . 50 os w miescie = 250 na czcie pisze ze 100 os ale tego nie dodam bo ich pewnie juz policzylem . 250 + jakies 150/100 w atlantydzie moze więcej to 350/400 . Inni gdzies na psach z 5 os to jakies 355/405 i na innych mapach to razem z 600 . Licznik moze i jest trochce podkrecony ale juz nie placzcie . !

Nie wiem czy policzyłeś wszystko. Wg. Ciebie na v2, orkach, atlantydzie i miastach jest większość osób.

Ja expiłem powolutku bo BMem i widziałem co się działo. Na spotach w Sohan po 20 osób na każdym channelu przez 2h.

W DT po 3-5 osób na każdym CH + osoby które były wyżej, bo co chwilę ktoś przychodził i ubijał mi metka, przez co logałem.

Pełno osób dropi w lesie. Są osoby które lubią expić na pustyni. v1 też jest często pełne. Swiątynia Hwang. Wystarczy postać w m1 w miejscu gdzie nas teleportuje i zobaczyć jaki jest ruch.

Tak jak pisał ktoś wyżej. Licznik pokazuje osoby z ostatnich 30minut. Nie jest on w żaden sposób podkręcany. Wczoraj GM napisał, że na Ch1 jest 313 osób. Więc 1k osób napewno jest bo serwer nowy i nie widać jeszcze ogromnej liczby ludzi na CH1 w porównaniu do innych Channeli.

Opublikowano

Siemka mam pytanko ;)

Działa wam serwer ??

Czy jest OFF ?? jakieś info od Adminów jest ??:)

Opublikowano

UP serw dziala normalnie

Lipa :D wczoraj grałem normalnie dzisiaj zalogować się nie mogę :P

Myślałem że serwer ogarnięty :D

No nic poczekam trochę i będzie trzeba poszukać innego ;) dzięki za info

Poblokowali IP :D nie ogarniają serwera , niedługo nie będą mieli graczy a powodem nie będzie że nikt nie chce na ich serwie grać , a ich własna głupota hehe :D

Tak to jest jak się Gimbaza bierze za serwer :)

Opublikowano

przenioslem sie pierscieniem do groty v2 i teraz za kazdym razem jak chce sie zalogowac to mnie wywala.jak mozna sie odbugowac? mial juz tak ktos?

Opublikowano

Powiem tyle, pisałem na GG, do supportu, i rozmawiałem z GM na TS3.

Wszystkim wysłałem swoje IP.

Jak widać do teraz nie mogę się zalogować, nie wiem co moje IP ma wspólnego z DDoS'ami na ten serwer.

Żaden z GM nie raczył dodać mojego IP, bym się mógł normalnie logować.

Jednym słowem Admini lecą na kasę, a dla graczy nie robią nic.

Nie sądziłem tak dopóki admini mnie olali.

Ludzie którzy się nie mogą zalogować, nie marnujcie czasu lepiej poczekać na jakiś lepszy serwer.

sygnaturanccm.jpg

Opublikowano

Powiem tyle, pisałem na GG, do supportu, i rozmawiałem z GM na TS3.

Wszystkim wysłałem swoje IP.

Jak widać do teraz nie mogę się zalogować, nie wiem co moje IP ma wspólnego z DDoS'ami na ten serwer.

Żaden z GM nie raczył dodać mojego IP, bym się mógł normalnie logować.

Jednym słowem Admini lecą na kasę, a dla graczy nie robią nic.

Nie sądziłem tak dopóki admini mnie olali.

Ludzie którzy się nie mogą zalogować, nie marnujcie czasu lepiej poczekać na jakiś lepszy serwer.

Jeżeli by lecieli na kase to chyba logiczne,że chcieli by pozyskać nowych graczy, którzy będą ładowali w IS. Najpierw pomyśl potem hejtuj.

@Topic Już wielu osobom odblokowali Ip wysatrczy poczekac chwila cierpliwości nie zaszkodzi.

Opublikowano

nie polecam serwa .. kupa ludzi ksujacych np [ dolina orkow nie poexpisz bo ? 90 / 100 lvl + ] przychodza ci ksuc .. pelno WH ..kupa dzieci wyzywajacych ... GM nie ogarnia serwera ..

Moderator forum jebnij mi 5 % za wyrazenie opini

Venum

Pasjonat
Opublikowano

naprawdę jest te 1000+ graczy czy znowu zakłamany licznik?

Opublikowano

nie polecam serwa .. kupa ludzi ksujacych np [ dolina orkow nie poexpisz bo ? 90 / 100 lvl + ] przychodza ci ksuc .. pelno WH ..kupa dzieci wyzywajacych ... GM nie ogarnia serwera ..

Moderator forum jebnij mi 5 % za wyrazenie opini

Na tym polega ta gra...

To, że sobie rady nie dajesz nie znaczy, że inni sobie rady nie dadzą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...