Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethana.eu [Dedyk] [Medium]

krzysio78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze nic nie zrobili w tej stronie !! Nie zostało jeszcze nic odblokowane ! Ale powinni odblokować w 60 minut wszystko i wszystkich .

ja wczoraj prez pol dnia nie moglem sie zalogowac dopero po tym restarcie o polnocy moge teraz grac

Ichidai Sanzen Daisen Sekai

• Odpowiedzi 975
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego piszę OFF i nie mogę się zalogować? Czyżby serwer padł?

Dlaczego piszę OFF i nie mogę się zalogować? Czyżby serwer padł?

Serwer na pewno nie padł tylko logowanie na pojedyńczych kanałach ! Padło chwila moment i powinno powrócić do dawnej formy ; D Cierpliwości serwer ci nie ucieknie tylko umili spędzony czas, a warto wbić !.

Witam już komuś odblokowali IP na forum?? bo tak czekam i jestem ciekawy czy ktoś ma odblokowane. I czy dostaje się jakieś info że zostało odblokowane IP jak odblokują ???

PoweRade™ pewnie masz zablokowane IP jak ja również więc jeśli chcesz zagrać to musisz na forum wbić i do Hajcior na forum lub na gg napisać ;) podając IP i ci odblokują i będzie działać też tak mam i czekam aż odblokują ;) i to trochę denerwuje :D

Poczekajcie trochę, ponieważ jak będziecie mu spamowali na gadu-gadu to nie ogarnie wszystkiego i przypadkiem pominie parę osób albo wyłączy gadu i koniec odblokowywania waszych ip z firewalla !.

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Jak pisalem we wczesniejszym temacie. Mam problem, ktory nie ustapil. Jak teleportuje sie na inna mapke to zamiast ekranu ladowania mam czarny ekran ktory nie znika i musze gre wylaczyc i od nowa wlaczac. Moze ktos pomoc?

Opublikowano

Mi sie cos z myszką dzieje jak gram to nie chce sie obracać czy cos..

A jak wylącze metka to normalnie.

Wie ktos jak to naprawic?

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

Jak pisalem we wczesniejszym temacie. Mam problem, ktory nie ustapil. Jak teleportuje sie na inna mapke to zamiast ekranu ladowania mam czarny ekran ktory nie znika i musze gre wylaczyc i od nowa wlaczac. Moze ktos pomoc?

Pobrałeś najnowszą łatkę? Najwidoczniej nie grasz na oficjalnym kliencie i tekstury terenu kolidują ze sobą. Ściągnij klienta ze strony. Najlepsze rozwiązanie :)

Serwer naprawdę polecam i warto na nim zagrać. Praktycznie 0 bugów, Administracja cały czas ma rękę na pulsie odnośnie hackerów, naprawdę serwer Pro :)

@UP

Koło paska potów skilli itp masz takie miecze po obu stronach, więc kliknij na ten po prawej stronie i zmień na kamerę :)

Opublikowano

Pobrałeś najnowszą łatkę? Najwidoczniej nie grasz na oficjalnym kliencie i tekstury terenu kolidują ze sobą. Ściągnij klienta ze strony. Najlepsze rozwiązanie :)

Pobralem 2 razy klienta, wrzucilem latke do starego, do nowego, gralem bez latki i zawsze mam to samo. Nawet wrzucalem pliki odpowiadajace za ten ekran z innych serwerow i nic nie pomaga

Opublikowano

Ja mam przy kanałach OFF, a zarejestrować też się nie mogę, bo mam błąd mysql.
Po prostu zaje**** zobaczyłem fajny serwer dużo ludzi wbije se a tu nawet reje nie działa...

Opublikowano

Po prostu zaje**** zobaczyłem fajny serwer dużo ludzi wbije se a tu nawet reje nie działa...

Działa, działa. Czsami są problemy z łączeniem, ale to przez DDoS-y ;p Przy kanałach jest OFF, ale w rzeczywistości są włączone :)

Opublikowano

Pisze, że jest OFF, ale serwer działa ciągle !! Myli trochę, ale lepiej sprawdzić niż pisać bez sensu posty na MPC .

http://www.ethana.eu/index.php?s=register rejestracja działa czy tak trudno kliknąć ?. I wpisać swoje dane ? .

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Serwer wyłączony?, że wyskakuje mi błąd z połączeniem serwera ... a wcześniej grałem

Opublikowano

Pisze, że jest OFF, ale serwer działa ciągle !! Myli trochę, ale lepiej sprawdzić niż pisać bez sensu posty na MPC .

http://www.ethana.eu/index.php?s=register rejestracja działa czy tak trudno kliknąć ?. I wpisać swoje dane ? .

Człowieku nie bulwersuj i nie pisze a jest napisane ^.^.

Konto już mam tylko teraz mam błąd bo jak robię nową postać i już klikam start to mnie wyrzuca spowrotem do ekranu logowania.

A i czy licznik to prawda czy podkręcany?

Opublikowano

Fajny serwer ale przy 1069 graczach online z czego 1/5 na WH na 5 kanałach nie ma szans na znalezienie spota, czy metka. Za tydzień jak się przeludni od napalonych na nieosiągalną już "topkę" wrócimy wraz z ekipą się pobawić :)

aaaaab.jpg

"Osiągnąć sto zwycięstw w stu bitwach nie jest szczytem umiejętności. Szczytem umiejętności jest pokonanie przeciwnika bez walki."

"Bądź nadzwyczaj drobiazgowy, aż do sztywnej formalności. Bądź niezwykle tajemniczy, aż staniesz się niezgłębiony. W taki sposób możesz stać się panem losu swego przeciwnika".

Sun zi

Opublikowano

Fajny serwer ale przy 1069 graczach online z czego 1/5 na WH na 5 kanałach nie ma szans na znalezienie spota, czy metka. Za tydzień jak się przeludni od napalonych na nieosiągalną już "topkę" wrócimy wraz z ekipą się pobawić :)

Jakie 1069 osób ? ten licznik na stronie jest podkręcony chyba o 5 razy. A za tydzień to pewnie serwer padnie na stałe , więc nie będziesz miał po co wrócić z ekipą ;)

Niestety , ale nie polecam, chociażby przez to że oszukują sami siebie + nas z ilością graczy.

Pozdrawiam.

xD 

Opublikowano

Podkręcony czy nie, gra sporo osób i ciężko wbić się na wolnego spota :)

Nie wiem czemu ale łączyć się z serwerem nie chcę mi...

Opublikowano

Licznik nie jest podkręcony wbij i zobacz ;p

Raczej nie podkręcony w m1 duzo ludzi w shinsoo mniej niz w jinno w jinno z 20/30 moze sklepow i popatrz ilu ludzi expi :}

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

Na tym serwie nie gra tyle osob ile pokazuje licznik ... to jest zwykly skrypt ktory mozna edytowac jak sie chce zaloze sie ze codziennie bedzie pokazywac takie same ilosci np miedzy 16 a 23 np od 700-1200 a potem drugi skrypt 2-9 rano od 200-500 .. takie bajeczki dajcie licznik na 4stats bo nigdy nie uwierze ze przy 4 stronach na mpc 11 online na forum na serwie znajduje sie 1000 graczy :)

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Na tym serwie nie gra tyle osob ile pokazuje licznik ... to jest zwykly skrypt ktory mozna edytowac jak sie chce zaloze sie ze codziennie bedzie pokazywac takie same ilosci np miedzy 16 a 23 np od 700-1200 a potem drugi skrypt 2-9 rano od 200-500 .. takie bajeczki dajcie licznik na 4stats bo nigdy nie uwierze ze przy 4 stronach na mpc 11 online na forum na serwie znajduje sie 1000 graczy :)

Jaki skrypt, logowanie padło i na liczniku ponad 250 osób mniej

Opublikowano

Po co znajdywać mietka ?? :D Kamienie Duchowe chodzą po 10-20 kk

KD +5 chodzą do 40 - 50 kk ;) więc nie ma co się wysilać nad dropem z Mietków :) Można kupić u ludzi :)

Opublikowano

Jaki skrypt, logowanie padło i na liczniku ponad 250 osób mniej

Normalny skrypt pod licznik ..

ja tam nie wierze w zadne liczniki ktore nie sa na jakies stronie tylko poprostu sa wlozone.

Neutral ; )

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Pzdr dla Administracji...kurwa w piatek gralem do poki nie byl off (23 jakos,ok,pozniej nie chcialo mi sie czekac ,poszedlem spac ) wchodze wczoraj wieczorem i chuj ,...blad polaczenia sie ...Nie mam zagranicznego ip normalnie mi smigalo az ich te pierdolone konserwacje nie trwaly,na bank cos zrobili i rezta gra a reszta krytykuje serwer i sie smieje ze topka w 2 dni ....

Nie mam nic do serwera ale gracze/aministracja powinna zareagowac na to ze ludzie maja taki problem ,nic nie dziala na niego,mini lancher,latka ..A ze strony administracji zlewa totalna ,ale no wasza sprawa wy straciliscie graczy

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...