Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethana.eu [Dedyk] [Medium]

krzysio78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po nieprzespanej nocy, pierwszy 180 wbity :P

http://scr.hu/0k3d/iw32d

Tak sie zlozylo ze jeszcze nie wzialem skili :D

http://scr.hu/0k3d/6h83x

Ogolnie fajnie. Mysle ze z eq tez nie bedzie tak zle, podczas samego expa zebralem :

http://scr.hu/0k3d/w9a87

+ okolo 50 brylek po 500kk.

Eq troche pali i potrzeba dosc duzo perel ale mysle ze bedzie sie je robic przyjemnie.

Jeszcze raz zapraszam na server, im wiecej tym lepiej, juz nie moge sie doczekac wojen :)

LOL masz niezle narąbane w glowie zeby z powodu zwyklej gry zarywac jakiies tam jeb.. nocki przecierz to jest nie normalne

Ichidai Sanzen Daisen Sekai

• Odpowiedzi 975
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

LOL masz niezle narąbane w glowie zeby z powodu zwyklej gry zarywac jakiies tam jeb.. nocki przecierz to jest nie normalne

jego życie robi z nim co chce ^^. Przy okazji mam nadzieje że wkońcu będę mógł się zalogować bo admin na forum żeby ip wysyłać to odbanuje jak co prawde narazie ub nie widzę ale jestem cierpliwy :)
Opublikowano

915 Graczy Online - Bez jaj .... na starcie w zapowiedzi było ze 300 osób na forum ok. 50 osób a na serwie prawie 1k graczy? Ma to ts3? Jak tam prosze o IP. Chętnie zobacze te 1k ludzi Online ^^

58057433.jpg

Opublikowano

915 Graczy Online - Bez jaj .... na starcie w zapowiedzi było ze 300 osób na forum ok. 50 osób a na serwie prawie 1k graczy? Ma to ts3? Jak tam prosze o IP. Chętnie zobacze te 1k ludzi Online ^^

Licznik jest podkręcony znacznie więc nie patrzcie na licznik, bo wprowadza was w błąd na serwerze może w tej chwili jest z 300-400 osób.

Licznik chyba x2 każdy gracz ; D zaszaleli .

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

SUPER serwer :) gra bardzo duzo ludzi, start udany, brak bugow ogolnie fajnie :) wbijac ! wystartowal wczoraj wiec lepiej teraz niz pozniej !

Opublikowano

Licznik jest podkręcony znacznie więc nie patrzcie na licznik, bo wprowadza was w błąd na serwerze może w tej chwili jest z 300-400 osób.

Licznik chyba x2 każdy gracz ; D zaszaleli .

ty sam jestes podkręcony duzo osób gra i napewno wiecej niz 300_400

Opublikowano

Serwer jest mega , dobra administracja , logowanie działa , żadnych większych bugów nie ma , expi się przyjemnie

drop yang też jest ładny , pobity rekord 1000+ online , licznik nie jest podkręcony jak wejdziecie do V2 to w każdej komnacie do 9 osób jest

w lesie pełno dropów oraz w M2 :) , Polecam !

u6pv.jpg

Opublikowano

ahahhaha 1000 osób+?, pozdrawiam Administracje i ich ,,zaczarowany licznik".

Po co podkręcacie ten licznik?, przecież gracze sami zobaczą ile jest ludzi. Serwer świeci pustkami, nowe emotikony nie są już takie nowe. Pozdrawiam:

Serwer 6/10

Prezentacja 8/10

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Licznik jest podkręcony bo to nie realne, że o godzinie 13 jest około 800 osób a ja się loguje do gry, wchodzę do Jinno a tam zaledwie 50 osób, mało tego nie działało ch3 i ch4 :)

Nie realne było to że jak wczoraj serwa wyłączyli to licznik dalej pokazywał +800 graczy. Serwer ogólnie spoko tylko pojebane ulepszanie metalami... Ponad 50kk żeby zrobić kolce z +6 do +9. Zmianki mogły by być ciut tańsze bo na małych lv jest o nie trochę trudno.. ;) Komnata pająka też zjebana - nie da się wejść. Powinni też zwiększyć resp metków red lesie.

Opublikowano

Licznik podkręcony? Nie wydaje mi się, a jak już to odrobineczkę. Spota w v2 wolnego nie ma - metka samemu ubić też ciężko ( nawet o 1wszej w nocy )

Raczej te + 750 osób na pewno gra .

Gra się bardzo przyjemnie, jednak ceny zmianek mogli być zmniejszyć o połowę .

Zapraszam na serwer!

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Licznik nie jest podkręcony.Wystarczy się przejść po miastach m1,expowiskach itp. na każdym ch.

W dodatku na mapie 100lv+ każdy spot zajęty,nawet te małe.

Więc ja nie wiem czemu wy tak płaczecie że podkręcony.

A jeżeli ktoś ma problem z tym że podkręcają niech sobie wbije ten 100lv i pochodzi po mapce 100lv oraz miastach i innych expowiskach.

Ps.Serwer Polecam

Opublikowano

Licznik podkręcony? Nie wydaje mi się, a jak już to odrobineczkę. Spota w v2 wolnego nie ma - metka samemu ubić też ciężko ( nawet o 1wszej w nocy )

Raczej te + 750 osób na pewno gra .

Gra się bardzo przyjemnie, jednak ceny zmianek mogli być zmniejszyć o połowę .

Zapraszam na serwer!

750 osób widziałeś tyle na oczy ?. Na pewno nie ! Licznik jest podkręcony i to znacznie gra teraz 400-500 osób ! .

Licznik nie jest podkręcony.Wystarczy się przejść po miastach m1,expowiskach itp. na każdym ch.

W dodatku na mapie 100lv+ każdy spot zajęty,nawet te małe.

Więc ja nie wiem czemu wy tak płaczecie że podkręcony.

A jeżeli ktoś ma problem z tym że podkręcają niech sobie wbije ten 100lv i pochodzi po mapce 100lv oraz miastach i innych expowiskach.

Ps.Serwer Polecam

Możliwe, że nie jest podkręcony ale dziwnie trochę jak skacze ten licznik !!

Opublikowano

ahahhaha 1000 osób+?, pozdrawiam Administracje i ich ,,zaczarowany licznik".

Po co podkręcacie ten licznik?, przecież gracze sami zobaczą ile jest ludzi. Serwer świeci pustkami, nowe emotikony nie są już takie nowe. Pozdrawiam:

Serwer 6/10

Prezentacja 8/10

Serwer świeci pustkami?

Tu nie da się znaleźć wolnego spota bo wszystkie zajęte, wszędzie są bite metki nawet w m1.

W v2 zwykłym na każdym channelu każdy spot zajęty a na spocie zdarzają się po 4 osoby.

W av2 tak samo. Wszędzie są ludzie.

Licznik nie sądzę żeby był podkręcony. Gra luzem po 700 osób.

Rano wbiłem około 5 a i tak wszystko było pozajmowane i wybite.

Zapraszam na serwer !

Chunjo 4ever !

JI5Zwld.png

Opublikowano

mam problem z reguly prawy przycisk jest do przewijania kamery itd. a u mnie wypelnia ta sama role co lewy przycisk myszy, nie da sie grac. pomoze ktos?

Opublikowano

mam problem z reguly prawy przycisk jest do przewijania kamery itd. a u mnie wypelnia ta sama role co lewy przycisk myszy, nie da sie grac. pomoze ktos?

masz na pasku taki mieczyk po prawej i po lewej stronie koło skilli, zmień po lewej stronie na kamerkę.

Jasio90.png
Opublikowano

Serwer jest naprawdę rewelacyjny. Expi się dość ciężko, no ale cóż - MEDIUM. Kasa leci dobrze.

Na serwerze gra ogrom ludzi i wymiotować mi się chcę jak czytam Wasze komentarze "licznik podkręcony bo w m1 50 osób".

No to jest logiczne! Ten serwer ma 3 dni a Wy myślicie, że ludzie już będą stać na sklepikach?? Że już PvP będą robić?

Zamiast stać w M1 idźcie tam gdzie dropią itemy do Biologa. Sam teraz dropie Matowe i siedze na jakimś małym spocie bo wszystko inne pozajmowane!

Gorąco polecam serwer bo jeden z lepszych na jakich grałem!

@DOWN - u mnie też jest tak napisane. Ale wszystkie działają poprawnie.

Opublikowano

Dlaczego piszę OFF i nie mogę się zalogować? Czyżby serwer padł?

Działa, pobierz łatkę może.

Na serwer gorąco zapraszam, w końcu jakiś serwer, na którym można sobie spokojnie pograć, fakt były problemy na początku, ale już wszystko jest okey. Licznik sam mówi za siebie :)

Serwer Polecam, mam nadzieje, że nie zjebią go.

Opublikowano

Witam już komuś odblokowali IP na forum?? bo tak czekam i jestem ciekawy czy ktoś ma odblokowane. I czy dostaje się jakieś info że zostało odblokowane IP jak odblokują ???

PoweRade™ pewnie masz zablokowane IP jak ja również więc jeśli chcesz zagrać to musisz na forum wbić i do Hajcior na forum lub na gg napisać ;) podając IP i ci odblokują i będzie działać też tak mam i czekam aż odblokują ;) i to trochę denerwuje :D

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Działa, pobierz łatkę może.

Na serwer gorąco zapraszam, w końcu jakiś serwer, na którym można sobie spokojnie pograć, fakt były problemy na początku, ale już wszystko jest okey. Licznik sam mówi za siebie :)

Serwer Polecam, mam nadzieje, że nie zjebią go.

Po pobraniu łątki nadal ten sam problem.

Opublikowano

Witam już komuś odblokowali IP na forum?? bo tak czekam i jestem ciekawy czy ktoś ma odblokowane. I czy dostaje się jakieś info że zostało odblokowane IP jak odblokują ???

Jeszcze nic nie zrobili w tej stronie !! Nie zostało jeszcze nic odblokowane ! Ale powinni odblokować w 60 minut wszystko i wszystkich .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...