Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alien2.pl

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie pier :) Bo jest mam wstawic romzowe z gg? Czekam tylko na jego decyzje bo ma wg, mnie dług ;) i zobacyzmy czy jest honorowy i go spłaci czy straci wszystko :)

Haha wiedziałem Pozdro ProBoszcz :*

1368442936-U921713.jpg

• Odpowiedzi 422
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Haya zmień sobie sygnaturę bo bije po oczach reklamą.

Wracając do tematu nie wiem kto to ten proboszcz, ale czytałem że niby jest w teamie tutaj na alien2.pl i że robił jakieś jaja, jak rozmawiałem na TS z administracją to goście oraz Panie na prawdę na poziomie, potrafią się zachować wytłumaczyć czemu dostało się warna na forum podać jakieś argumenty a nie wlepić ostrzeżenie dla zasady, nie rozumiem waszych złośliwości w stronę ekipy alien2.pl myślę jednak że to czysta zazdrość tak dopieszczonego serwera

Opublikowano

Haya idź lepiej patrz swoje padające serwery. Nie obchodzi mnie to, ze ktoś Ci jest kasę winny :O.

Zapraszam do rejestracji ;))!

sygna1.png
Opublikowano

Nie pier :) Bo jest mam wstawic romzowe z gg? Czekam tylko na jego decyzje bo ma wg, mnie dług ;) i zobacyzmy czy jest honorowy i go spłaci czy straci wszystko :)

Jak masz, to wstaw, a nie siej fermentu na mpc. Co drugi to zazdrośnik lub egoista i jak jemu coś nie wyszło to innemu muszą przeszkodzić. W teamie może być nawet biskup, kurwa, ale jak nie masz dowodów to nie gadaj za dużo, a sprawy dot. hajsu na pw rozstrzygajcie.

@O.T.

Reklama z Mamutem jest dalej, czy był to jednorazowy odcinek?

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Jak ktoś to rozkoduje to się czegoś dowie xD

Serwer nawet nawet

4faaa53c9d49f9fa5c6a603f49bc3068c53de702

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Vide_Cull_Fide czy to jest SHA1?

Kurwa ogarnijcie debile z jakimś proboszczem nie ma go w team a nawet jesli jest (bo go nie znalem wczesniej i nie znam) to sie zmienil bo team jest zajebiscie odpowiedzialny zobaczcie jak funkcjonuje ich forum, wszystkie odstepstwa od regulaminow sa karane, pilnuja bachorni wiec jest git :D

Opublikowano

Prosze was, nie w jednej zapowiedzi pisali jest proboszcz jest, tylko by zepsuć reputację . A grać grali dalej ;)

sygna1.png
Opublikowano

Więc tak, chciałem nawet reklamować ten serwer, ale szkoda mi bardzo napalonych ludzi, którzy wierzą w moc tego serwera, szkoda że są takie osoby, które potrafią nie wiadomo co zrobić dla zł. Jest to śmieszne, mi jedynie szkoda ludzi, którzy uwierzyli, że serwer nie jest ProBoszcza, a najgorsze to że bronią się rękami i nogami od tego, nie musicie wierzyć w tego screena, zobaczycie sami, co się stanie po kilku dniach działalności, bardzo łatwo jest odwrócić uwagę od twórców serwera.

oietransparentm.png

Opublikowano

Więc tak, chciałem nawet reklamować ten serwer, ale szkoda mi bardzo napalonych ludzi, którzy wierzą w moc tego serwera, szkoda że są takie osoby, które potrafią nie wiadomo co zrobić dla zł. Jest to śmieszne, mi jedynie szkoda ludzi, którzy uwierzyli, że serwer nie jest ProBoszcza, a najgorsze to że bronią się rękami i nogami od tego, nie musicie wierzyć w tego screena, zobaczycie sami, co się stanie po kilku dniach działalności, bardzo łatwo jest odwrócić uwagę od twórców serwera.

oietransparentm.png

Może proboszcz się zmienił i nie zrobi tego serwa dla kasy ?

479f7bd727c6a.png

Opublikowano

tez sobie dodam do listy na gg jakiegos kumpla podpisze go proboszcz powiem zeby pisal takie rzeczy spropaguje screeny i wrzuce tutaj - ludzie troche mozgu - ja jestem pewien ze serwer wypali i bedzie zajebisty.

Opublikowano

tez sobie dodam do listy na gg jakiegos kumpla podpisze go proboszcz powiem zeby pisal takie rzeczy spropaguje screeny i wrzuce tutaj - ludzie troche mozgu - ja jestem pewien ze serwer wypali i bedzie zajebisty.

Nie wiem czy to multikonto ProBoscza czy jego fan, czy też Ci zapłacił, ale screeny są prawdziwe, zobaczysz sam koleżko, jeszcze wspomnisz moje słowa i będziesz sam żałował. Nie napisałem tego, aby zniechęcić ludzi do gry na serwerze, bo sam w sobie jest dobry, a tylko ostrzec Was przed tym co się stanie, zobaczycie sami i jeszcze jedno, jeżeli nie wierzycie mi nadal sami zobaczycie po 3/4 dniach działania serwera.

Opublikowano

Sh4ke jest osobą wiarygodną, potwierdził moje przypuszczenia co do Proboszcza w Team.

Tak więc nie ma co się napalać, na serwer nie wbiję na pewno,

a osoby którę zamierzają tam wbić, niech w pierwszym tygodniu na pewno kasy nie wydają ;)

Opublikowano

Co do ProBoszcza, nawet nie słyszałam o nim, co takiego strasznego zrobił. W sumie to nic o nim nie słyszałam, raz w życiu z nim rozmawiałam na TSie Venoxa.
Każdy serwer jest pod zarobek, nie ma co sobie oczu mydlić, po to je stawia się, czyż nie? A jeżeli chodzi o sprzedawanie itemów 'na lewo', każdy chce się jakoś dorobić, zwłaszcza w tak trudnych czasach, gdzie bezrobocie jest duże .__. Jeżeli sprzedają tylko itemy, bez wspomagaczy typu dodatkowe "50% przeciwko ludziom" to okey. Da się to jakoś przeżyć. Chociaż jest to niesprawiedliwe względem pozostałych graczy, którzy trudzą się, swój czas marnują na zdobycie itemów/ulepszaczy. I bardzo zniechęca do gry.
Moim zdaniem, warto dać szansę ProBoszczowi, jest tu nowa ekipa[?], która może go przypilnuje? Może zmienił się? :D

Wszystko pięknie, super, ekstra, tylko te zbroje... Są paskudne :P
Za dużo epików, Bossy ciekawe, nowe siedliska [ciekawy ten 'nosorożec'].

Drop z metinów - dropi po jednym ulepszaczu? [Np. Krwawa perła - ilość: 1, czy ilość: 5?]
Gdzie można zdobyć kostiumy? Chyba nie uzyskałam odpowiedzi albo po prostu przeoczyłam >.<

Ludzie, ale jak się mógł zmienić, przykład Tuora, czy wcześniejszych
serwerów, nie oczerniam i nie hejtuję serwera, lecz team i to że od
początku was okłamują twierdząc, że w Team nie ma ProBoszcza. Serwer jak
pisałem jest sam w sobie dobry, ale co zdziała "team" skoro on jest
właścielem serwera, moim zdaniem taka osoba się nie zmienia, już kilka
razy zamykał swoje serwery i teraz nagle się zmienił nie wierzę w taką
zmianę, jest to niczym zdrada, ktoś już raz to zrobił zrobi kolejny,
szególnie, że on już to kilka razy zrobił.

Odpiszę Ci w tym poście, aby uniknąć spamu, bo w dziale "Metin2", Moderatorzy lubią dawać warny za byle co, w szczególności za SPAM, gdzie post nie jest spamem, ale oczywiście oni wiedzą lepiej *facepalm*

ProBoszcz jest właścicielem tego serwera: Alien2, ale ale... Skąd mam wiedzieć, że faktycznie jest nim? A no tak, z wstawionego ss z rozmową przez Ciebie. Tylko, że łatwo można podrobić takie rozmowny, aczkolwiek nie twierdzę, iż Ty tak zrobiłeś! Bo już raz spotkałam się, jak znajomy podrobił ss`a na innym privie, abym dostała perma, ale mu nie wyszło. Bądź dowiadywałam się, że jacyś [cenzura] robią nowe nr. gg, piszą do pewnych osób w moim imieniu i wyzywają *facepalm x2*, gdzie mam tylko jeden nr. gg, ale spoko, spoko. Ktoś po prostu jest zazdrosny, nie ma swojego życia, etc.

Jeżeli faktycznie jest tam ProBoszcz, i team kłamie, iż go tam nie ma, no to wybacz, ale co z tego? A jak było z Grayst? Również mnie poprosili, abym mówiła, że to nie te osoby, o których inni mówili. Jako, że znałam Myziaka, to zaprzeczałam innym, bo Myziak akurat jest bardzo w porządku i chciał jak najlepiej. Serwer był bardzo fajny, ruszył równo z czasem, bez najmniejszych off`ów serwera. Jednak cóż, zaufali osobom, którym nie powinni, ale tak to już bywa. Mi osoba, która ma nick ProBoszcz, nie przeszkadza. Jeżeli serwer będzie stać, będą eventy i różne konkursy, nie będą ich znajomi biegać z eq z navi, to spoko ;p Warto dać szansę, może akurat tutaj będzie inaczej? Lepiej? ;)

Opublikowano

Ludzie, ale jak się mógł zmienić, przykład Tuora, czy wcześniejszych
serwerów, nie oczerniam i nie hejtuję serwera, lecz team i to że od
początku was okłamują twierdząc, że w Team nie ma ProBoszcza. Serwer jak
pisałem jest sam w sobie dobry, ale co zdziała "team" skoro on jest
właścielem serwera, moim zdaniem taka osoba się nie zmienia, już kilka
razy zamykał swoje serwery i teraz nagle się zmienił nie wierzę w taką
zmianę, jest to niczym zdrada, ktoś już raz to zrobił zrobi kolejny,
szególnie, że on już to kilka razy zrobił.

@Alien

A czy ja muszę z Wami gadać? Starczą mi dowody kilku osób, wystaczyło ich spytać na GG, bo już prosiłeś żeby Cię nie Atakowano, zresztą konto Alien2 jest ogólne, więc wcale nie musi akurat być to ProBoszcz, a może być to ktoś inny, tak samo team, chciałbym pogadać z każdym członkiem teamu, ale za pewne gdy zostanie ProBoszcz będzie yyy nie może teraz.

Opublikowano

Jeżeli to serwer ProBoszcza to radził bym nie ładować przez co najmniej 1 tydzien w IS ;p Jezeli to jego serwer o pewnie nawet tygodnia nie postoi :D

A tak ogólnie to troche dziwne, że nie chcecie się przyznać z jakiego serwera team wątpie żeby to był wasz pierwszy serwer :)

Opublikowano

166f6d353181c.jpg

A co do ciebie proboszcz to lecisz tylko na kase wyjebałeś mnie Skaczusia i trochę więcej osób tym co teraz do mnie napisałeś to jesteś już z serwerem na przegranej pozycji

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Co za ludzie..

Też mogę dodać sobie kolegę jakiegoś podpisać jako Proboszcz i powiedzieć żeby tak pisał..

Ludzie ogar trochę..

Jak wam się nie podoba to nikt was tu nie trzyma.

Co do serwera zagram jeśli wystartuje ;)

Powodzonka ;>

Opublikowano

Nie polecam serwera, jeszcze serwer nie wystartował, a już na forum syf, bany za nic, bez wyjaśnienia. Ja też dostałam, tylko nawet nie wiem za co, bo byłam na forum może z 5 razy i nagle patrze wczoraj, a tu ban ;)

Nawet nie napisali na maila za co, dziecinada i uważajcie na administracje.

yLrWtP3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...