Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alien2.pl

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie polecam serwera, jeszcze serwer nie wystartował, a już na forum syf, bany za nic, bez wyjaśnienia. Ja też dostałam, tylko nawet nie wiem za co, bo byłam na forum może z 5 razy i nagle patrze wczoraj, a tu ban ;)

Nawet nie napisali na maila za co, dziecinada i uważajcie na administracje.

Nikt za darmo nie daje, zapraszam na ts w celu wyjaśnień.

sygna1.png
  • Odpowiedzi 422
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie żebym bronił serwa ale przypuśćmy, że proboszcz po prostu wrabia team tego serwa .. tak też może być :)

Alien@ reklama u mamuta to tylko 1 filmik czy będzie więcej ?

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Nie polecam serwera, Administracja to najwieksi naciągacze w polskiej społeczności Metin2.

Serwer na 100% pochodzi max tydzień, po czym go zamkną, policzą pieniądze, otworzą nowy i tak w kółko ;)

Jeżeli jednak mimo wszystko chcecie zagrać u tych debili, to nie wydawajcie nic na IS przynajmniej przez pierwszy tydzień.

Gadałem z kilkoma osobami z Teamu, dowiedziałem się kilku rzeczy, które mnie już upewniły. Ja tu na pewno nie zagram ;)

Nie polecam nikomu, skurwysyn proboszcz tylko czeka na wasze pieniadze.

Opublikowano
Nie polecam serwera, Administracja to najwieksi naciągacze w polskiej społeczności Metin2.

Serwer na 100% pochodzi max tydzień, po czym go zamkną, policzą pieniądze, otworzą nowy i tak w kółko ;)

Jeżeli jednak mimo wszystko chcecie zagrać u tych debili, to nie wydawajcie nic na IS przynajmniej przez pierwszy tydzień.

Gadałem z kilkoma osobami z Teamu, dowiedziałem się kilku rzeczy, które mnie już upewniły. Ja tu na pewno nie zagram ;)

Nie polecam nikomu, skurwysyn proboszcz tylko czeka na wasze pieniadze.

Po pierwsze jeśli chcesz coś pisać to ogarnij słownictwo. Jesteś pewny, ze pochodzi tydzień? To się mylisz..;-). Serwer był robiony sporo czasu, aby teraz pochodził tydzień? Coś wam się poprzewracalo... Nie ma w teamie tej osoby, o której piszecie.. Zapraszam.

sygna1.png
Opublikowano

Po pierwsze jeśli chcesz coś pisać to ogarnij słownictwo. Jesteś pewny, ze pochodzi tydzień? To się mylisz..;-). Serwer był robiony sporo czasu, aby teraz pochodził tydzień? Coś wam się poprzewracalo... Nie ma w teamie tej osoby, o której piszecie.. Zapraszam.

Im więcej zaprzeczasz, tym ludzie są bardziej pewni "o co kaman".

Jak serwer pochodzi tydzień, to będę już zdziwiony, chyba każdy będzie.

Nie wydawajcie kasy na IS ludzie, pamiętajcie!

Ja już się parę razy przejechałem, nie powtarzajcie mojej głupoty, nie dajcie tym zjebasą zarobić ;)

Opublikowano

Nikt za darmo nie daje, zapraszam na ts w celu wyjaśnień.

Wysłałam pytanie na maila i czekam na odpowiedź od wczoraj, może się doczekam, na ts nie mam zamiaru wchodzić, bo nie ma po co.

Twierdze dalej, że ban jest za nic i szczerze powiem, że pierwszy raz coś takiego spotkało mnie na forum.

Czekam na formelne wyjaśnienie sprawy na mailu.

yLrWtP3.png

Opublikowano

Aga, olej ten syf ;)

Szkoda czasu, nerwów i pieniędzy ;)

Oni potrafią tylko niszczyć czyjąś pracę i wykorzystywać ludzi. Z resztą chyba każdy już tu to wie :)

Opublikowano

"Cześć z nich jest do zdobycia na podstawowych mobów / a także questów. Ulepszacze na wyższe poziomy będą drobić z Bosów , Metinów i Szkatułek"

Czy na serwerze będą rosy, dłonie na krytyka, te zwoje boga smoków? I w zbrojach wbudowane są bony na magie?

Opublikowano

Nie zagram ze względu na administrację, szkoda czasu na taki syf. Proboszcz miał już kilka swoich szans i serwer został zamknięty po tygodniu.

Do Proboszcza: Jeżeli Ty nie szanujesz pracy innych, to oni nie będą szanowali Ciebie.

nd94c9.jpg

37143810364250485063.png

Opublikowano

Dokładnie jak Up napisał, nie dawajcie szans oszustom, którzy w celu wyzyskinia większych pieniędze z ludzi, niszczą inne serwery.

Dokładnie tylko to potrafią, tylko na kasie im zależy, serwer na pewno nie wytrzyma tygodnia, z resztą jak każdy serwer Proboszcza.

NIE WYDAWAJCIE PIENIĘDZY NA IS W PIERWSZYM TYGODNIU !

Jak ktoś się uprze zagra na tym syfie u tych zjebasów (lubię ich tak nazywać, to słowo pasuje do nich jak żadne inne), to za pewne wspomni nasze słowa i będzie żałował.

Biorąc udział w tym syfie, wspomagacie tylko ludzi, którzy niszczą Wam wszystkie serwery.

Opublikowano

Dokładnie jak Up napisał, nie dawajcie szans oszustom, którzy w celu wyzyskinia większych pieniędze z ludzi, niszczą inne serwery.

Dokładnie tylko to potrafią, tylko na kasie im zależy, serwer na pewno nie wytrzyma tygodnia, z resztą jak każdy serwer Proboszcza.

NIE WYDAWAJCIE PIENIĘDZY NA IS W PIERWSZYM TYGODNIU !

Jak ktoś się uprze zagra na tym syfie u tych zjebasów (lubię ich tak nazywać, to słowo pasuje do nich jak żadne inne), to za pewne wspomni nasze słowa i będzie żałował.

Biorąc udział w tym syfie, wspomagacie tylko ludzi, którzy niszczą Wam wszystkie serwery.

A co to jest jakaś akcja charytatywna, że się w niej udział bierze?

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Haha proboszcz tu Cie boli :D na bank ten knur tam jest... Oj oj nie uda wam się wydoić ludzi z kasy.

Proboszcz i jeszcze raz przestań ludziom rozpierdalać serwery, bo na dobre Ci to nie wyjdzie.

@EDIT.

KD +7 ? Ładnie. Szkoda że do +15 jeszcze nie zrobicie.

Piona !

Opublikowano

Haha proboszcz tu Cie boli :D na bank ten knur tam jest... Oj oj nie uda wam się wydoić ludzi z kasy.

Proboszcz i jeszcze raz przestań ludziom rozpierdalać serwery, bo na dobre Ci to nie wyjdzie.

Nie znam proboszcza ani nic ale powiem wam jedno. Napisała jedna osoba że 'ProBoszcz' więc jeżeli ta jedna osoba to napisała, jest to zwykłą plotką bo słyszałem się z administracją na TS3 i gadałem z nimi dość długo. Naprawde spoko, ogarnięci ludzie.

quetti.png
Opublikowano

Ludzie ogarnijcie się..

Nie ma proboszcza a jeśli nie wierzycie to nie..

NIKT WAS TU? NIE TRZYMA !!

Na innym serwerze też tak było ludzie zazdroszczą i piszą ze w teamie jest Proboszcz,, a ludzie wierzą.. omg..

Powodzenia na pewno zagram..

Opublikowano

Ludzie ogarnijcie się..

Nie ma proboszcza a jeśli nie wierzycie to nie..

NIKT WAS TU? NIE TRZYMA !!

Na innym serwerze też tak było ludzie zazdroszczą i piszą ze w teamie jest Proboszcz,, a ludzie wierzą.. omg..

Powodzenia na pewno zagram..

Oj tam przynamniej mozna sobie beke porobic swietnym logo ProBoszcz Hackers Team

hackerteami.png

razerv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...