Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alien2.pl

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 422
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chciałabym przedstawić sytuację z TeamSpeak'a serwerowego. Po burzliwej dyskusji wraz z moją znajomą, moderatorką Shantari, oraz administratorem Kernelem. Doszłam do wniosku, że administracja ma poziom niższy niż 0. Gdzie administrator czyli tak właściwie reklama serwera mówi do innej osoby ''weź wyjdź dziecko kur** na pole''. To już się zaczyna robić powoli żałosne. Żeby nie było, że spamuję to czy będą jakieś aktualizacje? Oraz czy będzie bon 6/7?

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Bardzo przepraszam ale czy ten temat ma służyć pomówieniom? Jeżeli nie masz żadnych dowodów na to że tak było to nie pisz bzdur i nie oczerniaj administracji. Mścisz się za to że dostałaś bana? To jest po prostu smieszne. Bardzo Proszę moderatora aby usunął post Vanith.

Administracja serwera jest najbardziej ogarnięta i odpowiedzialna administracją jaką kiedykolwiek spotkałem na privach to są ludzie dorośli a posty tego typu to zwyczajne pomówienia o złośliwości dzieci. Pobrałem już klienta i czekam na start już nie mogę się doczekać.

Opublikowano

Chciałabym przedstawić sytuację z TeamSpeak'a serwerowego. Po burzliwej dyskusji wraz z moją znajomą, moderatorką Shantari, oraz administratorem Kernelem. Doszłam do wniosku, że administracja ma poziom niższy niż 0. Gdzie administrator czyli tak właściwie reklama serwera mówi do innej osoby ''weź wyjdź dziecko kur** na pole''. To już się zaczyna robić powoli żałosne. Żeby nie było, że spamuję to czy będą jakieś aktualizacje? Oraz czy będzie bon 6/7?

a może jadymy po zioło ?xD.

Dziewczynko, ogarnij się po Twoich postach nie tylko próbujesz hejtować ten temat, widziałem Ciebie nie raz w innych po tym jak nie dostałaś rangi =). Ogarnij się, przewietrz się, albo znajdź chlopaka i poproś go o pomoc - bo coś nie ten teges z Tobą :). Nie nie obrażam jak będziesz chciała zgłosić post, tylko tak wyrażam swoją opinie o Tobie ;-)!

//aw: (do serwera nic nie mam), powodzenia przy starcie.

Opublikowano

Ten plik nie istnieje, dostęp do tego pliku jest ograniczony lub plik został usunięty z powodu naruszenia praw autorskich.

WTF????? Dajcie inny link do klienta

479f7bd727c6a.png

Opublikowano

To ja stawiam te boty bo chce zareklamowac serwer poniewaz chce zeby duzo ludzi gralo i zeby bylo z kim grac, wiec to nie admini, botow z PL-a nie usune :D

JA CHCE JUŻ START!!

Opublikowano

Lol xD

Rozgłos na PL beka xD

Widzę , że dużo osób napalonych na tego privka hyhy ;p

Również pomogę Ci Oliwier reklamować aliena2:)

Dozobaczyska 17 :)

Będziemy nakur*** w jinno ;d

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Lol xD

Rozgłos na PL beka xD

Widzę , że dużo osób napalonych na tego privka hyhy ;p

Również pomogę Ci Oliwier reklamować aliena2:)

Dozobaczyska 17 :)

Będziemy nakur*** w jinno ;d

Noo reklamę serwera mają zarąbistą na PL każdy już mówi o tym serwie:D:D będzie masa osób.

Opublikowano

reklama jest mam nadzieję że wystarczająca aby nie nudzić się na serwerze bo u kamera na stronce nawet widziałem reklame :D byle by tylko ddosy wytrzymali ; /
Co do serwa to czy zielone roski będą dostępne gdzieś albo czy można je zrobić ? bo w sklepie ich nie widzę.

Opublikowano

Maja serwer na HosTeamie z filtrami anty-ddos wiec uciagnie ataki ddos , bedzie genialny serwer an a PL poruszenie bo PL to juz porazka i traca ludzi na rzecz takich privow jak ten :D

Opublikowano

Drodzy gracze napisze małe informacje na temat serwera

_____________________________________________________________________________________________________________________________

~~ INFO NA TEMAT CLIENTA i AUTOPATCHERA ~~

Rejestracja na serwerze jest otwarta.

Można pobierac go z 3 hostingów. Zapraszamy do pobierania , polecam zacząć już teraz

1: http://egofiles.com/mp1W1TKDgfDsuzK7/Alien2.7z

2: https://mega.co.nz/#!LUoyxIZY!I4a_p3J-0q-7Im2Ul9GvX3uuzoBdYCNf6VApV-mmUXE

3: http://www.multiupload.nl/BTYH9XLHUP

Auto patcher zostanie dodany dziś max jutro.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

~~ INFO NA TEMAT REKRUTACJI~~

Aktualnie cały Team Alien2 mamy w komplecie. Rekrutacja jest " OFF "

~~INFO O WAŻNYCH LINKACH~~

Strona główna : www.Alien2.PL

FanPage : https://www.facebook.com/Alien2PL

TeamSpeak3 : Ts.Alien2.pl

sygna1.png
Opublikowano

Jest tutaj coś czego brakuje innym serwerom , z tego co można wyczytać to Administracja informuje przyszłych graczy na temat rozwoju serwera , to tak mnie przekonuje , że na pewno zajrzę na serwer i może pogram trochę dłużej niż na innych , od blisko roku nie wyszło nic dobrego , ale teraz zapowiada się ciekawie , na pewno tutaj zawitam :)

Opublikowano

Pozwoliłem sobie przetestować waszą serwerownie i dostałem takie coś

Ta serwerownia łapie jak OVH tylko trzeba wiedzieć jak :)

256088a8e6bd8.png

Invoriabanenr.png

Opublikowano
Pozwoliłem sobie przetestować waszą serwerownie i dostałem takie coś

Ta serwerownia łapie jak OVH tylko trzeba wiedzieć jak :)

No to zobaczymy :). Jestem pewny iż maszyna nie zawiedzie bo miałem już z nią docZynienia...

Ofc, stronę może dasz radę , ale gry nie ;)

sygna1.png
Opublikowano

szkoda ze nie ma tu wiecej nowosci bronie zbroje itp. ;] moze i atalki uciągnie a wlamy do bazy itp. ? nwm nie znam sie na tym ;p

moze zagram zobacze jak to bd. ;]

Opublikowano
szkoda ze nie ma tu wiecej nowosci bronie zbroje itp. ;] moze i atalki uciągnie a wlamy do bazy itp. ? nwm nie znam sie na tym ;p

moze zagram zobacze jak to bd. ;]

Co za dużo to nie zdrowo ;-)!

sygna1.png
Opublikowano

Alien widzę, że jesteś pewny siebie, lecz takich dziur jak Ci wysłałem na PW jest w tej stronie kilka, więc nie ździw się jak w dzień startu na serwie będzie navi, wycieki kont itd.

@PS. Dlaczego trzymacie hasła graczy w plain tekście?

Opublikowano
Alien widzę, że jesteś pewny siebie, lecz takich dziur jak Ci wysłałem na PW jest w tej stronie kilka, więc nie ździw się jak w dzień startu na serwie będzie navi, wycieki kont itd.

To co mi wysłałes to żadna dziura, ale dzeki, sprawdze to dokładnie. :)

Ps, gdzie trzymany ? Powiedz dokładniej wtf

sygna1.png
Opublikowano

Ty już mnie tu nie wkręcaj, bo wszystko sobie wyjaśniłam z Shant oraz Kernelem :p

Serwer zapowiada się bardzo ciekawie, zagrałabym, ale obecnie czekam na innego priva, nie chcę grać równocześnie na dwóch, bo się na żadnym nie skupie ._.

Ale, ale... Czas pokaże.

Bardzo ładna prezentacja, wachlarze również genialne. Jednak, jak na moje to za dużo jest bransolet i butów [5 rodzajów?]

Powodzenia!

Kostiumy będzie można zdobyć z bossów? IS?

Opublikowano

To co Ci wysłałem to tylko próbka, że dane nie są filtrowane, ponieważ odpowiednie (nawet nie zaciemnione) dane powodują błąd, a zaciemnione dane ujawniają 0day-a.

A co do haseł do nie są hashowane, tylko trzymane w czystym tekście, a tak być nie powinno.

@W kolumnie password są hashowane, ale w innej kolumnie nie.

PS. nie wiesz co masz w bazie?...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...