Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alien2.pl

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W zakładce rejestracja , nie wiadomo co pisze trzeba zaznaczyć tekst bynajmniej tak jest w operze , jak byście mogli coś zrobić , to też odstrasza :)

post-82592-0-29530500-1368527349.jpg

• Odpowiedzi 422
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
W zakładce rejestracja , nie wiadomo co pisze trzeba zaznaczyć tekst bynajmniej tak jest w operze , jak byście mogli coś zrobić , to też odstrasza :)

Dzięki, nie sprawdzalismy na operze tylko firefox chrome itp.. Poprawimy dziś...

sygna1.png
Opublikowano

Mi jakoś na operze wszystko działa ;)

1368442936-U921713.jpg

Opublikowano

ProBoszcz jest 100% w teamie , bo słyszałem na tsie rozmowe ProBoszcza z Vanithą , mówil ,że robią reaktywacje Itanosa itp. I jakyście wczesniej nie zauwazyli wczesniej jak sie wchodzilo na strone itanosa to było Alien2.pl niedłgo start ; ) Ja tam nic do ProBoszcza nie mam tylko nie lubie jak sie oszukuje ludzi, powodzenia Zagram ;)

P/S 50 min pobierania clienta przy ecie 24MB?

1368442936-U921713.jpg

Opublikowano

Gdzie pisalo ze alien niedługo start? Może ktoś chce nam na przekór zrobić ... Proboszcza w teamie nie ma i nie będzie ;o. Prosze wpierw się upewnic w 100%

sygna1.png
Opublikowano

Właśnie ja wiem swoje i ty wiesz swoje, tylko ty trochę inaczej. Coś Ci się pomylilo.. PrZepraszam bardzo, ale nie ma w teamie proboszcza a tym bardziej nie jest to żadna reaktywacja ;o

sygna1.png
Opublikowano

Właśnie ja wiem swoje i ty wiesz swoje, tylko ty trochę inaczej. Coś Ci się pomylilo.. PrZepraszam bardzo, ale nie ma w teamie proboszcza a tym bardziej nie jest to żadna reaktywacja ;o

Nie rozumiem, czemu tak sie boicie to ujawnić ^^

1368442936-U921713.jpg

Opublikowano

To chyba pomyłka.. Może lepiej skończyć temat .. Ja powiedzIałem jasno...

Skończmy ;) Ale pomysl ktory normalny wlasciciel servera przyzna sie ^^

Leje na te warny <3

1368442936-U921713.jpg

Opublikowano

Dushi, jak nie masz pewnych info to po co siejesz taki ferment >..< w teamie nie ma proboszcza :D mam info od pewnej osoby tak więc sobie daruj takie oczernianie ich ;)

Topic@ ile będzie można mieć full na magie ?

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

A czy jesteście w 100% pewni,że server wytrwa ataki ?

teraz wystarczy dobra serwerownia + firewall.. mnie bardziej przeraża nadmiar itemów i 'dobroci' na serwerze, a zwłaszcza te kd 7 etc.. nie myślicie nad zmianą tego? : >

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano
A czy jesteście w 100% pewni,że server wytrwa ataki ?

teraz wystarczy dobra serwerownia + firewall.. mnie bardziej przeraża nadmiar itemów i 'dobroci' na serwerze, a zwłaszcza te kd 7 etc.. nie myślicie nad zmianą tego? : >

Serwer nie odchodzi od metina :). A kd, zobaczycie, ze jest to dobre rozwiązanie :)

sygna1.png
Opublikowano

oo8nhg.jpg

No nie wiem. Watpie aby jakis gracz tak sie napalił i stawiał boty na kilkanascie godzin.

Dokładnie identyczny komunikat był spamowany na innych serwarach nie tylko globalnym ale również na prywatnych.

xhsd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...