Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alien2.pl

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 422
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Kiedy będzie klient do pobrania lub patcher??

Klient dziś lub jutro .

Patcher do wtorku ;-).

Up

Alien2.pl

sygna1.png
Opublikowano

Klient dziś lub jutro .

Patcher do wtorku ;-).

Up

Alien2.pl

Ponawiam pytanie, ponieważ pewna osoba napisała mi że jest 10 kamyków do P czy zablokujecie ich bugowanie?:)

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

No przecież pisali Ci ze jest , nie da się wyrzucić , sprzedać , dać do dozo ale mozesz je usunać u NPC " Nadia " Tak ze nie mam mowy o zbugowaniu kamyka

Opublikowano
mam nadzieję że wystartuje bez problemów ja niestety nie będę na 16 bo 17.05 mam urodziny :P

Staramy się aby na starcie nie było failu ;-).

sygna1.png
Opublikowano

Staramy się aby na starcie nie było failu ;-).

Maszyne macie bardzo dobrą bo z HosTeam wiec mam nadzieje ze nie będzie problemów na starcie:)

Opublikowano

Maszyne macie bardzo dobrą bo z HosTeam wiec mam nadzieje ze nie będzie problemów na starcie:)

Owszem mają maszynę z HosTeam oraz Filtr DDoS z OVH chyba . Serwer powinien na 100% wypalić więc czekamy drodzy gracze .

mam nadzieję że wystartuje bez problemów ja niestety nie będę na 16 bo 17.05 mam urodziny :P

To najlepszego. Ja mam 16.05.2013r. Ale na serwerze zawitam i zrobię sobie niespodziankę ; D

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Up

Filtry też z hosteam, nie chcemy mieć z ovh nic wspólnego ...

Zapraszam na ts3 jak i do rejestracji

sygna1.png
Opublikowano

Up

Filtry też z hosteam, nie chcemy mieć z ovh nic wspólnego ...

Zapraszam na ts3 jak i do rejestracji

Zarejestrowany już jestem, ale jak byś mógł podać teamspeak3 bo ten co jest na stronie nie działał rano jeszcze ! .

Administracja aktywna w zapowiedzi tylko sobie ciągle plusuję i prawidłowo ! Pozdrawiam .

@Edit już działa znalazłem !! .

Opublikowano

Prezentacja serwera całkiem ładna, zainteresowanie serwerem nie jest zbyt duże.

Ciągle powstają i padają nowe serwery, i niestety nie szybko to się zmieni, aczkolwiek życzę powodzenia w prowadzeniu serwera.

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Up

Tak, ludzie się juz zniechęcają do nowych serwerów - większość przychodzi po paru dniach od startu w celu sprawdzenia czy nie padnie..

My spróbujemy to zrobić, ddos nie straszny grze, bugow też nie znaleźliśmy .. Ale zawsze coś może się znaleźć .. Nawet małego :)

sygna1.png
Opublikowano

Up

Tak, ludzie się juz zniechęcają do nowych serwerów - większość przychodzi po paru dniach od startu w celu sprawdzenia czy nie padnie..

My spróbujemy to zrobić, ddos nie straszny grze, bugow też nie znaleźliśmy .. Ale zawsze coś może się znaleźć .. Nawet małego :)

Jedno szczęści jeżeli macie filtr DDoS powinniście wytrzymać !

Jeżeli ktoś czeka na teamspeak3 1h na "dyżurce gm" to żaden nie zejdzie porozmawiać zero kontaktów głosowych tylko pisemne ! .

Prezentacja serwera całkiem ładna, zainteresowanie serwerem nie jest zbyt duże.

Ciągle powstają i padają nowe serwery, i niestety nie szybko to się zmieni, aczkolwiek życzę powodzenia w prowadzeniu serwera.

Na chwilę obecną zainteresowanie nie jest zbyt duże, ale zobaczysz serwer jeszcze się wybije na wyżyny [zapowiedz], to nie wszystko chcesz 1500+ osób to musi być youtuber, reklamka na stronach itp... Inaczej będzie grywało z 300-500 osób wbije tak myślę .

Opublikowano

Jedno szczęści jeżeli macie filtr DDoS powinniście wytrzymać !

Jeżeli ktoś czeka na teamspeak3 1h na "dyżurce gm" to żaden nie zejdzie porozmawiać zero kontaktów głosowych tylko pisemne ! .

Na chwilę obecną zainteresowanie nie jest zbyt duże, ale zobaczysz serwer jeszcze się wybije na wyżyny [zapowiedz], to nie wszystko chcesz 1500+ osób to musi być youtuber, reklamka na stronach itp... Inaczej będzie grywało z 300-500 osób wbije tak myślę .

Jakbyś był na tyle zainteresowany serwerem to byś wiedział, że mają reklame na YT ;)

Opublikowano

Tak jak up.

Mamy lekką reklamę na youtube, reklamy u kamera, na innych forach...

ZAPRASZAMY DO REJESTRACJI!!

sygna1.png
Opublikowano

Jakbyś był na tyle zainteresowany serwerem to byś wiedział, że mają reklame na YT ;)

Może i mają, ale coś słaba bo prawie, że nikogo nie ma w zapowiedzi ! Trzeba dużo lepsze działania podjąć .

Tak jak up.

Możliwe, że nie zuważyłem to czemu tutaj tak mało osób ?.

Opublikowano

Może i mają, ale coś słaba bo prawie, że nikogo nie ma w zapowiedzi ! Trzeba dużo lepsze działania podjąć .

Hm .. może dlatego że nie dali tam linków do zapowiedzi itd .... błąd z ich strony :)

Mam nadzieję że bugów nie będzie :)

Opublikowano

Tak jak up.

Bo po co mam reklamować im mpc? Wolę podać link do prezki u kamera, albo prosto stronę główną

sygna1.png
Opublikowano

a zmienicie system ulepszen. ? i dodacie wiecej nowości. ? :)

PS: Mi sie wydaje że to bd srv " masz PLN masz cały srv " ale sie zobaczy jak bd z tym ISem.

bony tez zmien... nie na 10/13/15 tylko moze na 10/15 i reszre.. zeby byly 2 opcje a nie 3 ;]

Opublikowano

Oj chyba jednak się rozmyśle co do gry u was na serwerze . Już stawiacie spam boty na innych serverach myślałem , że jednak uczciwie zdobędziecie graczy , chyba się pomyliłem...

xhsd.png

Opublikowano

Czy serwer będzie miał dużą ilość ulepszaczy czy mniejszą. Nie znalazłem za dużo rzeczy w temacie o ulepszaczach

Opublikowano

Na forum pisali serwera ze te ulepszacze co są w zapowiedzi to większa część , czyli pewnie bedzie ich wiecej. Nie moge doczekać się startu :)<3<3<3<3

Opublikowano
Oj chyba jednak się rozmyśle co do gry u was na serwerze . Już stawiacie spam boty na innych serverach myślałem , że jednak uczciwie zdobędziecie graczy , chyba się pomyliłem...

Nikt z teamu nie wystawia spambotow

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...