Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alien2.pl

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie ogarnijcie się..

Nie ma proboszcza a jeśli nie wierzycie to nie..

NIKT WAS TU? NIE TRZYMA !!

Na innym serwerze też tak było ludzie zazdroszczą i piszą ze w teamie jest Proboszcz,, a ludzie wierzą.. omg..

Powodzenia na pewno zagram..

Zapewne, powiadam Wam, nie grajciu bo Was KsieNdzu wychuja ;3

Powodzenia ;)) Hejtujcie mnie ile wlezie. ;]

• Odpowiedzi 422
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tego co widze serwer super sie zapowiada:) Ja osobiscie wejde i zagram ,nie sluchajac co kto ma do powiedzenie :P Najpierw trzeba pograc aby wydac opinie o serwerze:) Powodzenia Alen :)

Opublikowano

I już nie wiem czy zaczynać tu grać ;/

Hejt za hejtem leci, to i ja też się zabawię ;3

Proste, że nie grać...

Zajebiste pomysły macie, uzywając postaci ze skyrima ;4 debile..

astiumsign.png

Opublikowano

Jak może administracja kłamać ze nie ma w teamie Proboszcza?:) skoro wczoraj z nim rozmawiałem bo ma wobec mnie dług i na Alienie nosi nick Kernel. Zobaczymy jak to bedzie :)

Opublikowano

Jak może administracja kłamać ze nie ma w teamie Proboszcza? :) skoro wczoraj z nim rozmawiałem bo ma wobec mnie dług i na Alienie nosi nick Kernel. Zobaczymy jak to bedzie :)

Gadałem z Kernel'em i znam głos ProBoszcz i nie był ani trochę podobny więc źle trafiłaś :)

479f7bd727c6a.png

Opublikowano

Warto tu zagrać? Ogarnięta administracja, czy znowu dzieci 15 letnie?

Sciaglem klienta, ale widze ze piszecie o jakims ProBoszcz'u nie łapie o co chodzi :P

Opublikowano
Może jakis admin TS wbić w koncu na niego ?

Ludzie czekaja na kanały , jest syf .

Już robimy, przepraszamy.

UP.

Poczekaj a sam się przekonasz.:-)

sygna1.png
Opublikowano

Witam nie można jeszcze na stronce się rejestrować?

Ja wlasnie konto zrobilem, strona muli jak nie wiem, ale poczekaj 2min i bedzie dzialala

Opublikowano

Ja wlasnie konto zrobilem, strona muli jak nie wiem, ale poczekaj 2min i bedzie dzialala

mi działa ale nie mogę się zarejestrować wyskakuje mi ze nieprawidłowy email a wpisuje dobrze

Opublikowano

Warto będzie w ogóle wejść na ten serwer? Komentarze na temat team'u zniechęcają i to bardzo. Jeśli ten serwer ma być postawiony tylko po to by zasilić własną kieszeń, to raczej podziękuję. Nie znam żadnego ProBoszcza, pierwszy raz o nim słyszę.. może ktoś wyjaśni o co kaman? Jak na razie same spiny pomiędzy userami, a administracją.

@ps. Jeżeli to co piszą ludzie na temat teamu pokrywa się z prawdą, to szkoda. Jeden z lepszych serwerów się szykował.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Warto będzie w ogóle wejść na ten serwer? Komentarze na temat team'u zniechęcają i to bardzo. Jeśli ten serwer ma być postawiony tylko po to by zasilić własną kieszeń, to raczej podziękuję. Nie znam żadnego ProBoszcza, pierwszy raz o nim słyszę.. może ktoś wyjaśni o co kaman? Jak na razie same spiny pomiędzy userami, a administracją.

@ps. Jeżeli to co piszą ludzie na temat teamu pokrywa się z prawdą, to szkoda. Jeden z lepszych serwerów się szykował.

No wiesz ja nie zwracam uwagi na to co piszą ;) to mój wybór gdzie gram więc nie rozumiem czemu ktoś miałby mi zabronić grać na jakimś serwie ?;) sam wybierasz czy chcesz grać czy nie ;o jeżeli masz się słuchać ludzi na jakim serwie masz grać to lepiej nie graj

Pozdrawiam i czekam na serwer ...

Tak wgl to każdy serw jest robiony po to by zasilić własną kieszeń ;]

Topic@ 6/7 skąd można zdobyć .. ?

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Ja Ci powiem to że sluchac ludzi nie ma co tylko wejśc na serwer pograc i sie przekonać czy admini są spoko czy nie :]

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

Znam proboszcza z reala i potwierdzam że to nie jego serwer ...

Taa, a ja z nim piwo piję właśnie..

Czy w tej bajce były smoki ? :]

Opublikowano

Znam proboszcza z reala i potwierdzam że to nie jego serwer ...

Ja też znam Proboszcza z kościoła i powiedział mi na spowiedzi, że to jego serwer ;)

Ps. Nadal czekam na maila z wyjaśnieniem, za co mam bana na forum, a może tego sami nie wiecie? ... ;s

yLrWtP3.png

Opublikowano

Zapowiadał się naprawdę fajnie serwer , ale jeżeli wierzyć KidModowi to coś musi być nie tak ,ale dalej zamierzam zagrać , tylko szkoda , że przed startem serwer ma zrujnowaną opinię tylko zniechęca graczy takich jak ja do grania na nim oraz muszę przyznać ,że ostudziliście mój zapał ...

Opublikowano
Zapowiadał się naprawdę fajnie serwer , ale jeżeli wierzyć KidModowi to coś musi być nie tak ,ale dalej zamierzam zagrać , tylko szkoda , że przed startem serwer ma zrujnowaną opinię tylko zniechęca graczy takich jak ja do grania na nim oraz muszę przyznać ,że ostudziliście mój zapał ...

Jutro to wszystko się zmieni :)

sygna1.png
Opublikowano

Masakra jakis tam Haya napisał ze ProBoszcz w teamie i odrazu robi sie szum :) w sumie to dobrze kogo obchodzi kto jest w teamie ważne aby nie padł i fajnie sie grało. Nawet jesli był by Antek Sztacheta to i tak bym zagrał. A Ci ludzie co piszą ze nie zagrają bo w teamie jest ProBoszcz to zwykłe dzieci , co im sie powie to robią . Zadnego swojego zdania. Moze i ten ProBoszcz jest jaki jest ale przynajmniej ma jaja nie jak połowa z was dużo gada mało robi. Tyle ode mnie Pozdrooo i czekamy na start

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...