Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alien2.pl

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co Ty sie wypowiadasz CIĄGLE w Tym temacie ? i Piszesz że jest Proboszcz w teamie jak go nie ma..

Tylko ''Ty'' o tym wiesz, że go nie ma . Idiots,idiots, everywhere..

Masz racje, już się nie wypowiadam o ile nie jest za późno.. No chyba, że od razu sypną mi te 30% .

Byee,

• Odpowiedzi 422
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pisząc i poniżając się wzajemnie proponuję Wam, abyście poszukali sobie lepszego serwera. Jak 70% osób, które codziennie śledzą prezentacje na mpcforum zdaje sobie sprawę, że Proboszcz robi serwer pod zarobek. Swój ostatni serwer zamkną ponieważ nazbierał pieniądze z IS i zakupił nowy sprzęt, aby móc niszczyć inne serwery, widocznie jest mu mało ale dlaczego My, jako zwykli gracze mamy za to tracić, bo jakiś dureń się nudzi i psuje czyjąś prace, aby wzbogacić się z naszej kieszeni.

Proboszcz jest zwykłym złodziejem, w ostatnim czasie padło kila serwerów, aby jego serwer mógł się szczycić dużą liczbą graczy. Myślę, że nie ma sensu zaczynać gry u wyjadacza, ponieważ i tak za około 2 tygodni padnie. Ludzie sobie nie zdają sprawy z powagi sytuacji, chcecie to proszę Was bardzo, grajcie sobie lecz szybko zmienicie zdanie.

3201a90b50efe.jpg

37143810364250485063.png

Opublikowano

skad można zdobyc 6/7bony zmianki ?? jak i renifery

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

A sciagne klienta co mi tam ;D

Przeciez nie musze pakowac w is.Jezeli serwer postoi chociaz miesiac przy 600online+ moze byc ciekawie.

Mam nadzieje ze w teamie nie bedzie ProBoszcza a wy mylicie sie.

Jesli chociaz o pol godziny przelozycie start zegnam sie z wami ;p

Srij9JT.png

Opublikowano

Kurwa ludzie ogarnnijcie !!Proboszcz jest w Teamie i co z tego ,może nie zrobi takiej głupoty i serwer bd stał . Ludzie uczą się na błędach .

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

srexalie nie rozjeba*ł proboszcz kapcie :\ jak mało wiecie to na ch*j się wypowiadacie ?

Ponawiam pytanie ile będzie można maxymalnie zdobyć na magie ... ?;d

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano
srexalie nie rozjeba*ł proboszcz kapcie :\ jak mało wiecie to na ch*j się wypowiadacie ?

Ponawiam pytanie ile będzie można maxymalnie zdobyć na magie ... ?;d

Ok 60%

sygna1.png
Opublikowano

Nie grajcie tu ! :) serwer na 2 tyg zarobi i padnie ;)

Na chwile obecna nie ma zadnego ciekawego serwera easy/medium.

Kazdy sam wybierze czy bedzie tutaj gral czy nie.Nie narzucaj komus swojej decyzji.

Byle do 16;00 ;d

Srij9JT.png

Opublikowano

Co prawda serwer jeszcze nie ruszył, ale mam już clienta i launchera i gdy odpalam gaśnie po sekundzie, czy wszyscy tak mają ?

Opublikowano

Co prawda serwer jeszcze nie ruszył, ale mam już clienta i launchera i gdy odpalam gaśnie po sekundzie, czy wszyscy tak mają ?

Nie, u mnie normalnie sie wlacza

Opublikowano

czyli znów jakiś problem cholera nigdy nic normalnie zadziałać nie może... :|

to przerzuc sie na komputer a nie z drewna korzystasz

razerv.png

Opublikowano

@up na forum się zarejestrowałem ale potwierdzić nie mogę bo na mail nic nie przychodzi ;x

nick : Ambrozjak

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...