Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alien2.pl

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Serwer fajny lecz 6/7 do niego wg nie pasuja ;3

www.nexalia.pl DAJCIE NAZWE NUTKI ZE STRONY :D

Nie.reklamuj..

Serwer startuje dziś o 16:00.. Zapraszamy

sygna1.png
  • Odpowiedzi 422
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

liczę choć na te +500 Online

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

po tym co wczoraj usłyszałem na PL to licze na 1500 osób + nigdy nie widziałem zeby na PL było az takie poruszenie serwerem :)

Opublikowano

Dodajcie cały system ulepszeń Broni :)

Opublikowano

po tym co wczoraj usłyszałem na PL to licze na 1500 osób + nigdy nie widziałem zeby na PL było az takie poruszenie serwerem :)

Tak jest jak sie stawia spam boty na globalnych serwerach.

To na pl'u jeszcze ktos gra?

Dam glowe uciac,ze serwer nie wytrzyma 2tyg.

Srij9JT.png

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA @@@ Proboszcz jest jebanym leszczem ktory rozjebal Nexalie !! Serwer zrobiony jest pod hajsy, pochodzi max tydzien no moze dwa jesli dobrze bedzie trzepal na tace. na prawde ludzie nie grajcie tu, nie mowie to dlatego bo mi ise tak podoba, tylko na prawde ta menda spoleczna rozjebala w chuj zajebisty serwer jakim był Nexalia..

pozdrawiam JointerGTW

1377531174-U173186.png

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA @@@ Proboszcz jest jebanym leszczem ktory rozjebal Nexalie !! Serwer zrobiony jest pod hajsy, pochodzi max tydzien no moze dwa jesli dobrze bedzie trzepal na tace. na prawde ludzie nie grajcie tu, nie mowie to dlatego bo mi ise tak podoba, tylko na prawde ta menda spoleczna rozjebala w chuj zajebisty serwer jakim był Nexalia..

pozdrawiam JointerGTW

A Ty wisisz mi jeszcze 100000 zł i co ?? masz jakies dowody idioto na to ze to ProBoszcz rozwalił. Boze jakim trzeba byc pustym i ograniczonym człowiekiem żeby tak pisac. Ale nie ma sie co dziwić gimbaza wraca ze szkoły więc zacznie się spam :D

Opublikowano

A Ty wisisz mi jeszcze 100000 zł i co ?? masz jakies dowody idioto na to ze to ProBoszcz rozwalił. Boze jakim trzeba byc pustym i ograniczonym człowiekiem żeby tak pisac. Ale nie ma sie co dziwić gimbaza wraca ze szkoły więc zacznie się spam :D

myslisz cwaniaku ze jestes smieszny bo napiszesz gimbaza ? skoro tam twoje miejsce to zapierdalaj.

gdy zamykali Nexalie to gm Nexali napisal na stronie glownej ze Proboszcza serwer rusza na dniach i wystartuje pod nazwa AlienMT2. takze mi kurwa nie wkrecaj ze to nie jego serwer. na pewno an tym gownie nie zagram bo i tak padnie za max tydzien, a dzieci takie wlasnie jak ty beda plakac ze wydali na isa, a za ichpieniadze proboszcz dokupuje kwiatki do kosciola.

P.S. Warny się posypia i dobrze, Sory za wulgi moderatorzy.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Up

Co nas obchodzi, ze ktoś jest zadłużony ?!. Nikt z teamu ode mnie w nic się nie bawił....

Zapraszamy dziś 16;00

sygna1.png
Opublikowano

Dokładnie :) Nie opłaca się grać na tym gównie :) Serwer pod kasę, zarobi na was , wyłączy , zrobi tak jak by był włam i po serwerze , i po pieniądzach , i za jakiś czas zrobi to samo ;)

41979518507500827022718.jpg

Opublikowano

Jprd co wam kurwa odpierdala ??(sorki za wulgi ,ale jak to czytam to śmiać się chce ) Serwer jak wytrzyma dziś to bd najlepszym serwerem 2013 r .

Opublikowano

Up

Co nas obchodzi, ze ktoś jest zadłużony ?!. Nikt z teamu ode mnie w nic się nie bawił....

Zapraszamy dziś 16;00

Boże a ty robisz z siebie dalej idiote. co napisac mialem to napisalem, nie bede dalej spamowal, robil zamieszania i dostawal warnow. wiem jedynie ze nie oplaca sie grac na tym serwerze. kto gral na nexalii to wie kto to ejst proboszcz i ze otwiera teraz wlasnie aliena.

ja juz podziekuje.

pozdro i zycze szybkiego zamkniecia serwera.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Strona już online. ;)

Yyy strona od tygodnia jest On-Line :) przyjamniej mnie działała :) A mam pytanie w grze bedą questy fabularne ?? bo widziałem w zapowiedzi ze jest ich troche

Oj piszecie głupoty a wiekszosc z was bedzie grac...

Dokładnie kazdy tak pisze :) masz like

To jak się nie podoba to kurwa nie graj, i nie niszcz opini serwera przed jego startem, jak ruszy to zobaczymy co z tego będzie.

Jak widać są tu jeszcze normalne i dorosłe osoby

Opublikowano

myslisz cwaniaku ze jestes smieszny bo napiszesz gimbaza ? skoro tam twoje miejsce to zapierdalaj.

gdy zamykali Nexalie to gm Nexali napisal na stronie glownej ze Proboszcza serwer rusza na dniach i wystartuje pod nazwa AlienMT2. takze mi kurwa nie wkrecaj ze to nie jego serwer. na pewno an tym gownie nie zagram bo i tak padnie za max tydzien, a dzieci takie wlasnie jak ty beda plakac ze wydali na isa, a za ichpieniadze proboszcz dokupuje kwiatki do kosciola.

P.S. Warny się posypia i dobrze, Sory za wulgi moderatorzy.

To jak się nie podoba to kurwa nie graj, i nie niszcz opini serwera przed jego startem, jak ruszy to zobaczymy co z tego będzie. A po za tym każdy serwer jest pod IS bo musi się z czegoś utrzymywać chyba tak? Ciekawe jak ty byś postawił serwer, zapewne byś dodał w nim pierścien expa na 500% za 10zł żeby trochę zarobić.

Opublikowano

Yyy strona od tygodnia jest On-Line :) przyjamniej mnie działała :) A mam pytanie w grze bedą questy fabularne ?? bo widziałem w zapowiedzi ze jest ich troche

Dokładnie kazdy tak pisze :) masz like

Jak widać są tu jeszcze normalne i dorosłe osoby

bo nie lubie takich dzieci co piszo a potem grajo,osłabia to ...

Opublikowano

To jak się nie podoba to kurwa nie graj, i nie niszcz opini serwera przed jego startem, jak ruszy to zobaczymy co z tego będzie. A po za tym każdy serwer jest pod IS bo musi się z czegoś utrzymywać chyba tak? Ciekawe jak ty byś postawił serwer, zapewne byś dodał w nim pierścien expa na 500% za 10zł żeby trochę zarobić.

ty jebany idioto. lepiej przemysl zanim cos napiszesz. jedynie co moge postawic to piwo kumplowi, a ty jedyne co mozesz postawic to mi laske obczajasz ? takze morda w kubeł jak nie wiesz co jest pięc.

P.S ja nie niszcze opinii serwera przed jego startem tylko pisze jak bedzie. jeszcze bedziecie klikac "Lubie to" za moje posty jak padnie ten smieszny serwer. pozdro

bo nie lubie takich dzieci co piszo a potem grajo,osłabia to ...

a kto mowi ze ja bede gral ? jak cie to oslabia to nie czytaj co pisze, prawda kole co.

pozdro

1377531174-U173186.png

Opublikowano

SERWER DLA KASY NIE GRAJCIE NA TYM GÓWNIE DO CHOLERY ! STRACICIE TYLKO HAJS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

41979518507500827022718.jpg

Opublikowano

Wiadomośc ze strony głownej.

"Serwer zostaje zamkniety.

Pozdrawiam Pana Proboszcza oraz jego wiernych kompanow , dziekuje za

rozpierdolenie serwera . Ktos wyklada gruba kase, aby utrzymac serwer, a

Ty potrafisz tylko to zniszczyc.

Zycze Ci powodzenia z tym Twoim serwerem, ktory startuje w maju =)

Ps. Gadu Pana Rozpierdalacza ' 252443 ' .

Alien2 ;> Czyzby to nie Pana serwer? :) Powodzenia na starcie."

Pozdrawiam.

Opublikowano

Pozdrawiam.

Ooo dzieki, wlasnie tak pisalo zaraz po zamknieciu Nexalii na stronie glownej Nexalii. a to skopiowales chyba z mojego postu czyz nie tak ?

dzieki ;)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Pozdrawiam.

wlasnie tak pisalo zaraz po shakowaniu pproboszcza na stronie glownej Nexalii. i co teraz wam lyso. grajcie grajcie moze serwr utrzyma sie 2 tygodnie jak ladnie bedziecie inwestowac w isa ;).

P.S. xEldorado skopiowales z mojego postu to ? ;p

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...