Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] DarkPVP - prywatny serwer DarkOrbit.

Gość tolvat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TOLVAT mam problem na mape nie moge wejsc, pisze mi ze mam sie zalogować ponownie gdy ja to juz zrobiłem milion razy.... :D

Obgadują w ogóle nie znając osoby - śmieszne.

• Odpowiedzi 600
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up

No przecież się pytałem go ma takie błąd... lol... patrz na czat Hamachi.

Zobaczymy jak inni, jak inni, być może wiem czego to problem.

Opublikowano

Testuję wraz z "olonem" i testowałem z ... (zapomniałem nicku Damian xD, na T coś) - wykryliśmy kilka błędów które właśnie naprawiam.

Opublikowano

Testy już skończyłem, jutro jeszcze spróbuję przez Hamachi zrobić jeśli serwera nie będzie.

Opublikowano

Testy już skończyłem, jutro jeszcze spróbuję przez Hamachi zrobić jeśli serwera nie będzie.

Ale na hamachi do czasu otrzymania tego servera( czy tam maszyny/vps) czy test dla kilku osób?

Opublikowano

Ale na hamachi do czasu otrzymania tego servera( czy tam maszyny/vps) czy test dla kilku osób?

"Testy już skończyłem, jutro jeszcze spróbuję przez Hamachi zrobić jeśli serwera nie będzie."

Czego nie rozumiesz w tym zdaniu?

@UP

W poniedziałek podobno.

Opublikowano

Testuję wraz z "olonem" i testowałem z ... (zapomniałem nicku Damian xD, na T coś) - wykryliśmy kilka błędów które właśnie naprawiam.

Ze mną xD Fakt faktem kilka błędów udało nam sie wykryć, pamietaj że EMP jest oszukany :D pisze że dziala ale nie dziala haha :D no to do jutra bo jesli bede miał dostęp do kompa to chetnie sie zglosze :)

Obgadują w ogóle nie znając osoby - śmieszne.

Opublikowano

Jutro zacznę przepisywać serwer na Javę, a w późniejszym czasie na SScripta, co już pisałem.

Wtedy przy okazji będę naprawiał znalezione błędy :)

No to macie co naprawiac widac pisze ze EMP nie działa i macie robotke juz ;)

2 bugi to nie aż tak dużo :D

Opublikowano

@olon

A jakie jeszcze znalazłeś?

Napisz mi na PW.

Opublikowano

haha wiedziałem że będzie taka kurwa sprawa ... Tóż to złodziejstwo i bandyctwo ..\

@dawać mi tu kurwa następne 5% jebie mnie to.

Opublikowano

Jak go skończymy to chyba logiczne

A dokładnie jutro ( marne szanse ale są :) ) a najwyżej w poniedziałek ;)

UP: ale o co biega?

Opublikowano

Jeśli okaże się że będziemy musieli czekać nie wiadomo ile czasu, to skontaktuję się z firmą hostingową, bo dotychczas kontaktowałem się z osobą odpowiedzialną za serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...