Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] DarkPVP - prywatny serwer DarkOrbit.

Gość tolvat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 600
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://scr.hu/0e6u/zlw29

No i w końcu jakieś dobre wieści!

Dzisiaj RANO ma być już skonfigurowane, ja ze szkoły wracam ok. 13.00 więc jeśli wszystko pójdzie dobrze to dzisiaj będą testy :)

Wiadomo o której bedą dzisiaj testy?

O boże -.-

czy on gdzieś napisał o której ?

Opublikowano

Tutaj pojawiać się będą informacje m.in. o aktualizacjach, testach na serwerze testowym :)

KLIK :)

Opublikowano

@UP

Tutaj pojawiać się będą informacje m.in. o aktualizacjach, testach na serwerze testowym :)

KLIK :)

Proszę, naucz się czytać.

Opublikowano

Ludzie ogarnijcie trochę :D To dopiero testy a wy już wytrzymać nie możecie. Powstanie serwer to sobie pogracie :) Jak na razie na takim silniku nie ma co palić się do gry , więc uzbroicie się w cierpliwość i czekajcie na serwer :)

Opublikowano

Tolvat tym sposobem pokazałeś że jesteś nie odpowiedzialny i tyle.

Prędzej kaktus wyrośnie mi na ręce nić dzisiaj będzie serwer online do logowania ^^

Opublikowano

Tolvat tym sposobem pokazałeś że jesteś nie odpowiedzialny i tyle.

Prędzej kaktus wyrośnie mi na ręce nić dzisiaj będzie serwer online do logowania ^^

Ogarnij dałna-.-`

Powiedz nam jakim sposobem Tolvat wykazał się nieodpowiedzialny? Jeśli powiedział że będą TESTY to będą nie zawracajcie mu dupy głupotami bo być morze to On nad czymś pracuje(poprawki na serwie:) )

Także pierw pomyśl 5 razy zanim coś napiszesz

Pozdro

Seba

CO JE GRANE ?

Opublikowano

Ogarnij dałna-.-`

Powiedz nam jakim sposobem Tolvat wykazał się nieodpowiedzialny? Jeśli powiedział że będą TESTY to będą nie zawracajcie mu dupy głupotami bo być morze to On nad czymś pracuje(poprawki na serwie:) )

Także pierw pomyśl 5 razy zanim coś napiszesz

Pozdro

Seba

matko boska... idz do podstawówki..... aż mnie oczy bolą "morze" to jest Bałtyckie albo Czarne

Opublikowano

Zeus dlaczego ma nie wypalić pomagałem w testowaniu serwa i widziałem że naprawdę bardzo dużo rzeczy jest już gotowe
Może ty spróbuj postawić taki serwa i zobaczymy ile będziesz nam obiecywał odpalenie

killalllogo.jpg

Opublikowano

Jestem, jestem :3

P.S. Grałem w BO 1 - na poziomie średnim wkurw*** się (kampania) bardziej niż na zeusa jak zobaczyłem jego posty.

@TOP

Nie pytajcie tutaj o jakieś rzeczy typu "kiedy odpalisz?" - będzie napisane na Facebooku:

https://www.facebook.com/pages/DarkPVP/389586367822371

Wszystko jest w przygotowaniu, bez paniki :)

Opublikowano

Może coś wam powiem - w przyszłości - w grze, dość duże będzie miało znaczenie to jaką firmę wybierzecie (EIC, VRU, MMO) :)

M.in. jakaś firma będzie miała lepszą technologię, a jakaś będzie miała więcej możliwości rozwoju, i jakaś coś tam jeszcze ;D

To będzie takie... małe urozmaicenie rozgrywki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...