Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] DarkPVP - prywatny serwer DarkOrbit.

Gość tolvat

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

przecież to nie wina tolva ze nie dostal rotow i itp tylke te ciu**** od serwa nie dali co sie czepiasz

• Odpowiedzi 600
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kupili serwer? Jeżeli kupiliby serwer,to niemożliwe jest to ,aby nie dostali odpowiednich uprawnień. Klient płaci klient wymaga,co innego jeżeli liczą na sponsoring.

Bywalec
Opublikowano

No i osoby odpowiedzialne za serwer zjeb*** sprawe - nie dali nam root'a do serwera i nie mam jak zainstalować, ani Javy, ani MySQL, ani niczego... nic nie mogę zrobić -.-

Na dowód że serwer mamy:

http://scr.hu/0e6u/h93ec

Oto mi chodzi ludzie
Opublikowano

Tak serwer mają,ale serwer ktoś im kupił, nie oni sami. Jeżeli chcą porządny projekt zrobić na cudzym serwerze,to inaczej się to nie skończy jak szybkim zamknięciem serwera. :)

Opublikowano

Skończy się tym że ten co kupił zawinie się z plikami i tyle. Nie wolno dopuszczać do czegoś takiego, nie istnieje ktoś taki jak "zaufany sponsor".

Opublikowano

*sotoran

weź nie gadaj głupot chłopaki dostaną pełny dostęp do serwa i zrobią go tak jak potrzeba a ty pisząc takie rzeczy udowadniasz nam że nie masz mózgu albo chodzisz do podstawówki lub szkoły specjalnej .

Opublikowano

Serwer TS3:

IP: 178.33.64.154

Skończy się tym że ten co kupił zawinie się z plikami i tyle. Nie wolno dopuszczać do czegoś takiego, nie istnieje ktoś taki jak "zaufany sponsor".

Pożyjemy - zobaczymy.

Ludzie już teraz po sposobie organizacji różnych spraw przez administrację, odradzam Wam grania na Tym serwerze.

Mógłbyś uzasadnić?

ale kupili serwer i nie dostali plikow to nie odnich wina ze tamci sa jacys ini

Na odwrót ;)

Tak serwer mają,ale serwer ktoś im kupił, nie oni sami. Jeżeli chcą porządny projekt zrobić na cudzym serwerze,to inaczej się to nie skończy jak szybkim zamknięciem serwera. :)

Może mi ktoś powiedzieć - dlaczego nikt nie jest do osoby od serwera nastawiony w pozytywny sposób, i wszyscy myślą że okaże się on złodziejem?

To chyba tylko Polacy tak mają ;x

buahahhahaha wiedziałem że huja wyjdzie z tego serwera

Proszę Cię, nie wypowiadaj się już tutaj dzieciaku :* Zapraszam na TSa jak masz coś do mnie, porozmawiamy, bo pisać to każdy potrafi :*
Opublikowano

Ludzie już chyba wam 4dzień obiecują te testy widocznie was w chuja walą weźcie grajcie na do od BP a nie zawracajcie se dupy jakimiś privami. Które i tak nie wystartują ;[

Opublikowano

Eh jak ja nie lubię tych małych dzieci trolli. Co do serwera liczę, że wystartuję i nie mam jakiś obaw, że padnie od razu. Teraz tylko czekać, który serwer przypadnie mi do gustu ;]

@sotoran

piszę się "chuj"

@zeus

Non-stop coś krytykujesz, a dla użytkowników nie zrobiłeś nic. Tylko chodzisz po tematach i piszesz głupoty, które tylko wyprowadzają niektórych z równowagi.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Ludzie już chyba wam 4dzień obiecują te testy widocznie was w chuja walą weźcie grajcie na do od BP a nie zawracajcie se dupy jakimiś privami. Które i tak nie wystartują ;[

Skomentuje twoje posty tylko jednym obrazkiem...

0f06293912_wez_wyjdz.jpg

Opublikowano

Dobra, aktualnie na nasz serwer instalowana jest m.in. Java.

Potem konfiguracja Apache, serwera, i możemy ruszać!

Opublikowano

Dobra, aktualnie na nasz serwer instalowana jest m.in. Java.

Potem konfiguracja Apache, serwera, i możemy ruszać!

Całe mpc z ulgą "...w końcu!" :D

Opublikowano

Czyli za ile będzie???

Jakbyś mógł to zaktualizuj pierwszy post ;)

Czekamy aż zakończą instalację reszty, i potem zabieram się do konfigurowania! :D

Opublikowano

No to świetnie !

Teraz tylko czekać ^^

Takie pytanie ( nie patrzyłem od początku tematu więc... ) :

Czy wszystko będzie ze starego klienta ? ^^

I all unlimited ?

mca.png
Opublikowano

@up

Zawsze to może być wydanie beta version ;], a później jak się naprawi to wydaje się oficjalną wersję z usuniętymi kontami lub po wyzerowaniu ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Dzisiaj nie ma co uruchamiać serwera lepiej poczekać i zrobić all ok :) a nie potem kupa błędów i lagow

Testy są od znajdowania bugów, czyż nie? :D

@TOP

Java zainstalowana - jeszcze czekamy na instalację m.in. MySQL :)

Opublikowano

Okej!

Mamy już raczej wszystko czego potrzebujemy - teraz zajmę się wrzucaniem strony na serwer (4000 plików ;c), skonfiguruję serwer i zaczynamy! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...