Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] DarkPVP - prywatny serwer DarkOrbit.

Gość tolvat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up ty mnie nazywasz dzieckiem ?? To chyba nie widziałeś siebie w lustrze.... Nie będę tego dalej komentował...

• Odpowiedzi 600
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stary ja to wiem od początku .bp ich zddosują albo coś ale napewno nie pozwolą na istnienie servera priv.

Opublikowano

Stary ja to wiem od początku .bp ich zddosują albo coś ale napewno nie pozwolą na istnienie servera priv.

Co masz chłopie we łbie? siano? Nie rozśmieszaj nas i wypier*alaj, pisałem już To Tobie kiedyś.

Opublikowano

Dziś nie będzie testa

Kłamstwa, kłamstwa, kłamstwa - po co spamujecie? Mam nadzieję że teraz dostaniecie OBAJ (bo zapewne to multikonto) - bana.

Opublikowano

tolvat, a może lepiej ograniczyć te ogłoszenia ( np. na facebook'u), bo jeszcze BP wyczai i po grze będzie. Zresztą na MPCforum też zaglądają.

@DOWN Mi se wydaje, że tutaj więcej ludzi zagląda niż na FB

Bywalec
Opublikowano

na moje oko to mozna zmaknoc temat bo fejs jest oczywiscie jak autor sie zgodzi bo info na fesjie jest tu tylko pozniej strone dodasz

Opublikowano

No i osoby odpowiedzialne za serwer zjeb*** sprawe - nie dali nam root'a do serwera i nie mam jak zainstalować, ani Javy, ani MySQL, ani niczego... nic nie mogę zrobić -.-

Na dowód że serwer mamy:

http://scr.hu/0e6u/h93ec

Opublikowano

No i osoby odpowiedzialne za serwer zjeb*** sprawe - nie dali nam root'a do serwera i nie mam jak zainstalować, ani Javy, ani MySQL, ani niczego... nic nie mogę zrobić -.-

Na dowód że serwer mamy:

http://scr.hu/0e6u/h93ec

Czyli serwer z główki na ile czasu? ;)

@EDID @UP

zeus! Człowieku przestań pisać! Twoich nudnych komentarzy już nikt nie chce czytać cały czas piszesz to samo! Nie chcesz na tym serwie grać to wypieprzaj !

23562935567511174409.jpg

Opublikowano

@UP

Zaraz napiszę do osób od serwera że nie mamy jak zrobić to co mamy - i może nam dadzą tego roota, chociaż wątpię...

@UPx2

Chcesz - wejdź na TSa, podam Ci na PW - ciekawe czy z ciebie taki kozak będzie jak tutaj ;)

Opublikowano

@UP

Kiedyś pewnie tak :)

@TOP

Udało mi się zrobić serwer TeamSpeak 3 bez roota, to dopiero początek ;c

Opublikowano

@UP

Kiedyś pewnie tak :)

@TOP

Udało mi się zrobić serwer TeamSpeak 3 bez roota, to dopiero początek ;c

Nie mogę się doczekać ;)

Możesz dać adres ts-a?

@EDIT

heh, zeus nie skomentujesz nic? :)

@EDIT 2

Czy na serwerze będą stabilki, niewidki, turbo rakietowe, auto rakiety, smarty, itd...?

23562935567511174409.jpg

Opublikowano

Nie mogę się doczekać ;)

Możesz dać adres ts-a?

@EDIT

heh, zeus nie skomentujesz nic? :)

Konfiguruję uprawnienia, dodaję kanały itp. pododaję kilka rzeczy i pewnie podam :)

Opublikowano

TOLVAT udostepnij ts publicznie :D

@Edit, Tolvat dodalismy o tej samej porze posta :P

Obgadują w ogóle nie znając osoby - śmieszne.

Opublikowano

Zrobić serw ts3 wow nie no trudne

Wypierdal*aj cwelu <_<

Obgadują w ogóle nie znając osoby - śmieszne.

Opublikowano

Zrobić serw ts3 wow nie no trudne

No to zrób, i nie spamuj.

@TOP

TSa udostępnię niedługo ;D

Opublikowano

Nie wyzywajcie się po prostu zgłaszajcie takie osoby..
Zeus ogarnij sie od początku wszystko krytykujesz zrób coś sam to zobaczysz jak jest trudno :/

killalllogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...