Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] DarkPVP - prywatny serwer DarkOrbit.

Gość tolvat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tolvat, przykro mi to stwierdzić ale okazałeś się nieodpowiedzialny. Zrobiłeś nas w bambuko, obiecałeś serwer a tak naprawdę to ciągle macie jakieś problemy z serwerem.Może zróbcie jakąś dotację na serwer dla prywatny serwer.

Po drugie ja bym nie ufał osobie ,której nie znam a ma załatwić serwer,a prawda jest taka że widać dobrze że gość ściemnia , bo to jest nie możliwe że hosting jest taki kijowy. W ciągu tych kilku dni załatwilibyście już z kilkanaście dedyków...

• Odpowiedzi 600
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up ma racje nigdy nie ufaj osobie ktora napisze od tak. na serwer czekamy juz 3 dni ciagle problemy problemy. Zrob cos z tym bo tylko zniechęcasz ludzi do swojego serwera :)

Kamilo10_na_63_4_logo.png[/center]

Opublikowano

Tolvat, przykro mi to stwierdzić ale okazałeś się nieodpowiedzialny. Zrobiłeś nas w bambuko, obiecałeś serwer a tak naprawdę to ciągle macie jakieś problemy z serwerem.Może zróbcie jakąś dotację na serwer dla prywatny serwer.

Po drugie ja bym nie ufał osobie ,której nie znam a ma załatwić serwer,a prawda jest taka że widać dobrze że gość ściemnia , bo to jest nie możliwe że hosting jest taki kijowy. W ciągu tych kilku dni załatwilibyście już z kilkanaście dedyków...

1) Wczoraj 5 osób miało okazję testować, i zobaczyć że serwer będzie i że wszystko jest w przygotowaniu, więc nie "zrobiłem was w bambuko", to ty się nie załapałeś.

2) Po co mamy robić dotację, skoro serwer jest już opłacony, tylko czekamy aż otrzymamy potrzebne dane?

3) Osoba z którą się kontaktuje, nie jest administratorem hostingu, ale osobom która kupuje serwer. Mamy zaufanie do tej osoby.

4) To JEST możliwe że hosting jest taki "kijowy", osoba odpowiedzialna za serwer wybierała hosting - nie ja.

5) Jakbyśmy mieli kase to załatwilibyśmy wam najlepszego dedyka od najlepszej firmy - ale my nie jesteśmy bogaczami i też mamy swoje prywatne życie.

@Up ma racje nigdy nie ufaj osobie ktora napisze od tak. na serwer czekamy juz 3 dni ciagle problemy problemy. Zrob cos z tym bo tylko zniechęcasz ludzi do swojego serwera :)

Problemów z serwerem nie ma - po prostu administracja hostingu jest leniwa, i najwyraźniej nie pracuje w weekend.

Wiem, że ludzie tracą co do mnie zaufanie, ale to nie moja wina że osoba odpowiedzialna za serwer zamiast wybrać hostingu który jest popularny i dobrze oceniany - wybrał taki którego nawet do tej pory nie znałem.

Jeśli przyszedłby dzisiaj Nommo, a serwera by nie było - odpalimy na jego VPSie (jeśli się zgodzI), ale ostrzegam że mogą być wtedy lagi, lub ograniczona ilość osób.

Zdajemy sobie sprawę z tego (a przynajmniej ja), że mamy dobrą konkurencję, a serwera nawet załatwić nie potrafimy, no ale cóż... Achtung jest głównie odpowiedzialny za załatwienie serwera, więc do niego piszcie skargi.

@Down

Dziękuję że nam gratulujesz, ale możesz robić to dokładnie tak samo - na PW.

Opublikowano

Ale sam widzisz że była majówka(wolne od pracy) a po niej weekend (również dni wolne od pracy) więc stąd pewnie takie opóźnienia. Ja tolvatowi wierze że ten server powstanie a jak poczekacie 2-3 więcej to nic wam się nie stanie <_<

Opublikowano

A NectarOrange jak zwykle stęka i jęczy bo jak zawsze mu coś nie pasuje, naprawdę człowieku, przestań jęczeć na temat wszystkiego.

Przecież pisał że koleś od serwera się nie odzywa bo pewnie nie pracuje w weekend, czy wy pracujecie w weekend? Większość z was pewnie nie.
Jak będzie serwer to postawi, do cholery.

Opublikowano

Up . Większość z nich chodzi do szkoły więc jak mogą pracować ?

Oni by wszystko chcieli na teraz ale nie myślą ile to pracy .

Żałuje że nie można zmienić nazwy .

Opublikowano

HAHAH WIEDZIAŁEM ŻE TAK będzie.... Robią was w huja przedłużają , żadnego serwera nie będzie wypierdalać i dawać następne 10% :D

Opublikowano

Spamowanie w temacie o tym, że serwera nie będzie raczej dużo nie pomoże.

Up . Większość z nich chodzi do szkoły więc jak mogą pracować ?

Oni by wszystko chcieli na teraz ale nie myślą ile to pracy .

Ja miałem cały tydzień wolny ten, jak w większości szkół.

Opublikowano

ludzie nie potraficie poczekać 2-3 dni dłużej ? jak tak wam się chce to pograjcie na get hyper -,-

Na prawdę het hyper ? to jest do dupy nie da sie wejsc prawie weszedzie -.-

Opublikowano

Jest majowka tak ? nie kazdy sleczy cala majowke przed kompem zeby MPC sie cieszylo i mialo serwer darka. Od jutra bd normalnie dostepny, bd mogl odpalac testy na moim VPSie (jak najbardziej sie zgadzam Tolvat).

Pozdrawiam,

Nommo.

Pamietacjie, ze nawet resellerzy botow czy programisci maja swoje prywatne zycie... Nie jestesmy maszynami...

Opublikowano

http://scr.hu/0e6u/zlw29

No i w końcu jakieś dobre wieści!

Dzisiaj RANO ma być już skonfigurowane, ja ze szkoły wracam ok. 13.00 więc jeśli wszystko pójdzie dobrze to dzisiaj będą testy :)

Opublikowano

http://scr.hu/0e6u/zlw29

No i w końcu jakieś dobre wieści!

Dzisiaj RANO ma być już skonfigurowane, ja ze szkoły wracam ok. 13.00 więc jeśli wszystko pójdzie dobrze to dzisiaj będą testy :)

Ale lipa :D wracam ze szkoly dopiero o 18.30 <_< TOLVAT ja mam nadzieje że serwer bedzie kilka dni bo sie pogniewamy :D

Obgadują w ogóle nie znając osoby - śmieszne.

Opublikowano

@UP

A czy ja gdzieś napisałem że o 14.00 będą testy?

Opublikowano

Na tych testach nic takiego nadzwyczajnego się nie dzieje .. nie wiem co wam tak na nich zależy

oni nie chcą testowac..... oni chcą tylko pograć... dalej tego nie rozumiecie :)

Opublikowano

Tolvat a będzie dzisiaj cos do przetestowania ??

Nie spamuj... jeżeli coś bedzie to Tolvat napisze. Myslisz że ciągłym spamem przyspieszycie jego pracę ?? Zamiast pisac głupoty zacznij się uczyć C++ i wtedy sam będziesz mógł zrobić własny serwer xD

Opublikowano

Tolvat a będzie dzisiaj cos do przetestowania ??

Coś na pewno będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...