Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] DarkPVP - prywatny serwer DarkOrbit.

Gość tolvat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 600
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dostałem informację że dedyka dostaniemy w ciągu 3 dni (idiotyczne).

Jeśli Nommo jutro wbije to testy zrobimy na słabszym VPSie, a potem przejdziemy na dedyka.

Ew. skonfiguruję wszystko u siebie, i zobaczymy czy uda mi się odpalić.

a jutro jest szansa na odpalenie serwera ?

Opublikowano

a jutro jest szansa na odpalenie serwera ?

nie nie ma, póki nie nagra jakiegoś filmiku nie uwierzę w istnienie jakiego kolwiek privu.

Opublikowano

Napisał, że w ciągu 3 dni, a jak nie to u Nomma odpalą. Troche czytania ze zrozumieniem.

No chyba, że ktoś inny udostępni nam maszyne haha :D

1356746888-U334301.png

Opublikowano

Teraz macie nauczkę, aby wszystko wcześniej przygotować,a nie robić potem wpadek :P

@Achtung.

Teraz jako administrator musisz mieć dużo cierpliwości do graczy, nie możesz tak szybko poddawać się emocją,bo pisanie do kogoś słów idiota, wypie*dalaj nic nie pomoże,jedynie zniechęci graczy.

Opublikowano

Teraz macie nauczkę, aby wszystko wcześniej przygotować,a nie robić potem wpadek :P

@Achtung.

Teraz jako administrator musisz mieć dużo cierpliwości do graczy, nie możesz tak szybko poddawać się emocją,bo pisanie do kogoś słów idiota, wypie*dalaj nic nie pomoże,jedynie zniechęci graczy.

Hehe, jestem pysakaty od urodzania. :) Mnie nie da się zmienić.

1356746888-U334301.png

Opublikowano

Hehe, jestem pysakaty od urodzania. :) Mnie nie da się zmienić.

na serwie będzie handel tak samo jak na DO ?

ps. nie daj się prowokować pałko ruska.

Opublikowano

@Achtung.

To nie nasza wina że nie mamy teraz serwera, tylko wina osób które miały nam go dać, to one to przeciągają, od dwóch dni do nich i piszemy i nadal nic.

@UP

1-2 strony temu NAPISAŁEM JAK BĘDĄ WYGLĄDĄŁY AUKCJE - CZY TO TAKIE TRUDNE PRZEJRZEĆ TE 8 STRON?!

Opublikowano

To nie nasza wina że nie mamy teraz serwera, tylko wina osób które miały nam go dać, to one to przeciągają, od dwóch dni do nich i piszemy i nadal nic.

@UP

1-2 strony temu NAPISAŁEM JAK BĘDĄ WYGLĄDĄŁY AUKCJE - CZY TO TAKIE TRUDNE PRZEJRZEĆ TE 8 STRON?!

Gdyby wszystko poszło po naszej mysli, już dawno mielibyśmy odpalony serwer. No niestety, niektórym ludziom nie zależy tak jak wam (czyt. administracja hostu)

1356746888-U334301.png

Opublikowano

Jeżeli od dwóch dni piszecie i zero reakcji,to najwidoczniej czas zmienić usługodawcę :)

Od nich będziemy mieli najlepszy serwer, więc nie warto - ale jestem już tak na nich wkur**** że coś mnie bierze...

Opublikowano

@UP To poszukaj narazie (Na tę chwilę) kogoś innego :P Bo może być tak że Cię w chuja robią po prostu.

Opublikowano

Dzisiaj już nie odpalimy - za późno, jutro z rana ją skonfiguruję i odpalimy już o 10.00 lub troszkę później (jeśli dzisiaj nie dostanę jeszcze danych).

P.S.

@zeus: I co? Nie damy rady? haha.

Opublikowano

@UP

No dobrze, zobaczymy jutro :)

Twoje konto zostało czasowo zablokowane. Blokada wygaśnie 10 maj 2013 - 22:54.~Achtung Miszcz xD

Opublikowano

@zeus

Jakiego psikusa ma mi "gra" zrobić, skoro to nie jest rzecz, ani nic podobnego? To zwykłe kolorki na ekranie.

P.S. Na pewno więcej niż na twoim którego i tak nigdy nie zrobisz xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...