Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] DarkPVP - prywatny serwer DarkOrbit.

Gość tolvat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 600
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A bedzie dzisiaj online ? ale nie przez hamachi tylko na stronke ?

Facebook. - Ile razy mam jeszcze to napisać?

Opublikowano

Chodzi Tolval'towi , że wszystkie informacje będą na FB. Każde info nowe czy coś będzie podane tam. Czytać ze zrozumieniem.

Opublikowano

2Up info ? z czym ? z nowu z jakims kodem ten serwer miał byc juz kilka dni temu jak by mieli juz dzisiaj dedyka to by było ok. Z drugiej strony wina achtunga bo o wybrał ciotowską firmę :/

Kamilo10_na_63_4_logo.png[/center]

Opublikowano

zeus, powiedz, czemu się tak ich uczepiłeś ? Z tego co przeczytałem kilka stron wcześniej wynika, że i tak nie masz zamiaru grać na tym serwie ;)

więc spadaj i głowe zbadaj! ;)

23562935567511174409.jpg

Opublikowano

Rano wysłał screna z gg obstawiam że podstawiona rozmowa a jak by nie była już by było ;d

Obstawiać to sobie możesz wynik meczu. I tak nie zagrasz na serwerze, więc po co ciągle spamujesz?

Opublikowano

Tolvat czemu tylko ty cos muwisz o serwie a gdzie jest Achtung ? zbał sie czy co hehe

Achtung śpi, w końcu chodzi do studia i szkoły.

Opublikowano

2Up Tak dzieck oco napisało post zal :) az mi sie plakac chce jak widze takiego noobka ktory daje takie zdjecia za takie cos powinno byc 24h bana niech se odpocznie :)

Kamilo10_na_63_4_logo.png[/center]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...