Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] DarkPVP - prywatny serwer DarkOrbit.

Gość tolvat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 600
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Dobra, dobra, wybocone na 100% więc nie ma żadnej satysfakcji że coś sam osiągnąłeś.

I tym - kończę tę "wojnę" nt. tego że serwer nie wystartuje, mimo iż wystartuje.

Opublikowano

Ja tam jestem tak podjarany, jak serwer jutro bedzie on to bedzie ogromny szacuneczek dla kolegów. Pozdrawiam i zycze miłej pracy nad grą :)

Opublikowano

zeus takie bajki to do kolegów, nikt mając tyle LF4 by się nie chwalić co gorze - za PLN

Jak wspomnieliście to jutro od 10 lub po 10 ale to będzie test - na 2-3h czy już na stałe?

Opublikowano

najpierw lepiej test na 3 godzinki sprawdzi się czy coś jest nie tak a później już włączyć na stałe

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

nie wybocone i też nie mam zamiaru się kłócić już nie bocone tylko wydałem 3k zł

haha nie wybocone.. :D boty teraz ledwo co działają bo restarty :P, to nie bocisz :)

I tak jak koledzy wyżej nie ma sie czym chwalić że wydałeś 3k zł na jakąś tam grę z której nie masz nic zysku tylko jesteś w plecy z kasą ahh te "nałogi/uzależnienie" ;)

Opublikowano

Serwer testowy zostanie włączony w godzinach 15-16 (wina Achtunga), pamiętajcie że napisałem:

odpalimy już o 10.00 lub troszkę później

http://scr.hu/0e6u/0qefg
Robot naprawiający gotowy - teraz EMPy.

Opublikowano

Odwaliliście kawał dobrej roboty.... Już nie moge się doczekać aż server będzie na stałe załączony..

Pozdrawiam i życze miłej pracy przy serverze ;D

500.png

Opublikowano

Tolvat ,a jak będą wyglądać te testy ? Będzie kilka osób testujących czy raczej będą to otwarte testy ?

500.png

Opublikowano

Tolvat ,a jak będą wyglądać te testy ? Będzie kilka osób testujących czy raczej będą to otwarte testy ?

Beta będzie otwarta dla każdego, powiedzmy na jeden dzień.

Bugi będzie można zgłaszać na forum, lub na mail: [email protected]

Opublikowano

@mydło

Podamy, wtedy kiedy podamy :)

@top

Właśnie pracuję nad robotem naprawiającym w boju (tym z high-techu) :)

Opublikowano

Tolvat czy będziesz rozwijał jeszcze pliki serwerowe?

@top

Mam nadzieję, że tym razem wszystko zostanie uruchomione bez przeszkód. Czekam już od kliku dni :)

Opublikowano

Ok dzięki za odp:)

Jeszcze jedno pytanko:)

My będziemy musieli pobrać te pliki żeby wbić na serwer?

CO JE GRANE ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...