Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

*Velestia*OnlyChina*90CAP*vSROfiles*Job-Based*Otwarcie 4 MAJA !

rozrabiacz99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i zas OFF , speed wiesz cos wiecej na ten temat bo chyba nie zakonczy sie to tak jak na to wyglada....

!!!! Grozisz MI !!!!

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dzisiaj ma wystartować server cap 100 niskie raty ch/eu może dlatego

To gramy i tworzymy gildie, nie? :D , a jak będzie się ten server nazywać?

Opublikowano

serwer Tango Down xDDDD

sro2012122323453851.jpg

Name Server : DemonRoad

Name : RetroX

Level cap : 140

Bulid : Fire : 140. Light : 120. Pacheon : 140. Cold : 20.

Opublikowano

zaraz zrobię prezentację :) to obczaicie wszystko , ale nie napalajcie się tak :) bo wiecie jak to jest z dzisiejszymi serverami :)

nie zebym posty nabijał , ale jak ten serwer pro powstanie , to gwarantuje ze upadnie w ciągu 1 min xD?

sro2012122323453851.jpg

Opublikowano

retro czemu ty zawsze piszesz, że upadnie

cokolwiek by nie było to ty zawsze na nie

Opublikowano

retro czemu ty zawsze piszesz, że upadnie

cokolwiek by nie było to ty zawsze na nie

No bo to nie ja xDD

Nawet jak to ten , to i tak upadnie i tak , Valestia przed chwilą miała 1000/1000 a teraz off :P

sro2012122323453851.jpg

Opublikowano

Super :) cieszę się.. i co mam ci pozazdrościć czy co? Dla mnie takie zachowanie jakie reprezentujesz jest poniżej poziomu dziecka z podstawówki.
Ale jak uważasz , myślisz że zrobisz mi tym na złość co piszesz? ja nie powiedziałem że będę tam grał :)

Niestety dzięki takim ludziom jak ty RetroX mamy "zjebane servery" bo polaczki ddosują , myślą że są pro
Wybacz mi że to piszę ale ty nigdy nie będziesz pro ^^ chcesz to DDosuj , mi to zwisa , tylko pamiętaj że kiedyś to się odwróci przeciwko tobie.

@EDIT

GUCMAJ
Likwiduj tego linka ziomek bo dostaniesz ostrzeżenie.

Co do tego servera o którym mowa była pisana wyżej , hmm na bank będą ddosy , hmm co jeszcze? myślę że dużo osób tam nie zagra , bo wszyscy napaleni na Veleste. Szkoda , no ale trudno :P

Opublikowano

nie zebym posty nabijał , ale jak ten serwer pro powstanie , to gwarantuje ze upadnie w ciągu 1 min xD?

Ten co ucieszony... Jak tam, zakończenie roku w gimnazjium mieliście? No ładnie. Poza tym przestań pisać bezsensowne posty i gadać o gównie, bo właśnie ten shit masz w głowie i tyle potrafisz. Jeśli ktoś nadal będzie atakował serwer to wykupią lepszą ochronę ddos, a Ty, ze swoim małym móżdżkiem tego nie ogarniesz. Mam nadzieję, że nie spotkam Cię na tym serwerze, bo będziesz tylko psuł opinie Polaków. PS. jak już będziesz wymyślał riposte, to pisz ją ze słownikiem, dzięki.

Opublikowano

Ten co ucieszony... Jak tam, zakończenie roku w gimnazjium mieliście? No ładnie. Poza tym przestań pisać bezsensowne posty i gadać o gównie, bo właśnie ten shit masz w głowie i tyle potrafisz. Jeśli ktoś nadal będzie atakował serwer to wykupią lepszą ochronę ddos, a Ty, ze swoim małym móżdżkiem tego nie ogarniesz. Mam nadzieję, że nie spotkam Cię na tym serwerze, bo będziesz tylko psuł opinie Polaków. PS. jak już będziesz wymyślał riposte, to pisz ją ze słownikiem, dzięki.

tak tak gimnazjum hahaha zapraszam Cie na TSa zobaczymy czy takie dziecko ?

IP maximumteam.pl

Kanał Vip 14 Kanał Silkroad haslo sro. Zapraszam Cie. i tego co chcą mnie z hejtować <3

sro2012122323453851.jpg

Opublikowano

tak tak gimnazjum hahaha zapraszam Cie na TSa zobaczymy czy takie dziecko ?

IP maximumteam.pl

Kanał Vip 14 Kanał Silkroad haslo sro. Zapraszam Cie. i tego co chcą mnie z hejtować <3

Haha, przyjaciół szukasz? Kurwa, wyjeżdżasz tutaj z jakimiś ddos, kim Ty wgl. jesteś? Za grosz nie wierzę, że to Ty położyłeś ten serwer, a teraz probójesz zrobić z siebie widowisko. Sznurek i do lasu, bo takich kretynów powinno mordować się przy porodzie.

Opublikowano

szkoda że nie mam mikrofonu bo z chęcią bym wbił , by pocisnąć z tym polaczkiem "RetroX"
a ty Le4viel nie liż RetroXowi bo kto z kim przystaje taki się staje ^^ radził bym ci unikać tego dzieciaczka bo się pogrążyć razem z nim i upadniesz na dno

Opublikowano

Jedyne co mnie dobija to fakt, iz nie ma dobrego servera na dluzej. Nie mam czasu za duzo bo pracuje mam na glowie dom i kiedy przyjdize moj weekend a konczy sie za 30h to wtedy server jest off. Jest off wtedy gdy moge sobie pograc. Nie znacie jakiegos servera gdzie moglbym spokojnie sobie pograc dla przyjemnosci a nie dla lvl i sunow ? Stabilnego

Opublikowano

Jedyne co mnie dobija to fakt, iz nie ma dobrego servera na dluzej. Nie mam czasu za duzo bo pracuje mam na glowie dom i kiedy przyjdize moj weekend a konczy sie za 30h to wtedy server jest off. Jest off wtedy gdy moge sobie pograc. Nie znacie jakiegos servera gdzie moglbym spokojnie sobie pograc dla przyjemnosci a nie dla lvl i sunow ? Stabilnego

wiesz co ciężko złapać coś dobrego i stabilnego. Jak widać nawet taka Velestia ma problemy przez osoby które ddosują.

Ja chciałbym osobiście jakiś server 80-110 low raty z dużą liczbą graczy eu/chin , taki server jest pro.

Opublikowano

Też mnie to wkurza, że przeważnie prywatne servery są na tak krótki okres czasu, ja mam trochę więcej czasu od Ciebie, ale mimo wszystko wkładasz pracę w swoją postać po to aby za tydzień jej już nie mieć.. :/

Mam nadzieję, że server o którym wspomniał SpeedOfSound okaże się wypałem.

P.S Velestia działa , ale i tak nie mam zamiaru już tam grać, pzdr.

Opublikowano

Haha, przyjaciół szukasz? Kurwa, wyjeżdżasz tutaj z jakimiś ddos, kim Ty wgl. jesteś? Za grosz nie wierzę, że to Ty położyłeś ten serwer, a teraz probójesz zrobić z siebie widowisko. Sznurek i do lasu, bo takich kretynów powinno mordować się przy porodzie.

Ok ok To poczekaj niech wstanie , i chuj mnie wali czy ty tam grasz czy kto,.. wyjebane mam na ciebie jak na zeszło roczny śnieg :)

Pisaniem na Forum to sobie możesz , zapraszam Cie na teamSpeak 3 porozmawiamy :) zobaczymy czy taki kozak w mowie jesteś .

ytf.png

Popatrz jest Online zobacz za 2 minuty :)

sro2012122323453851.jpg

Opublikowano

RetroX :) jestem na Tsie , niestety nie mogę wejść bo hasło jest , a pisać też nie mogę bo nie mam uprawnień :) z chęcią posłucham co masz mi do powiedzenia :) bo gadać nie mogę , nie posiadam mikrofonu pod tą kartę muz. : ) pozdrów OldFoxa :) on wie kim jestem :) niech ci powie ^^

@EDIT DOWN

Pisać nie mogę nie mam uprawnien pisze

Opublikowano

RetroX :) jestem na Tsie , niestety nie mogę wejść bo hasło jest , a pisać też nie mogę bo nie mam uprawnień :) z chęcią posłucham co masz mi do powiedzenia :) bo gadać nie mogę , nie posiadam mikrofonu pod tą kartę muz. : ) pozdrów OldFoxa :) on wie kim jestem :) niech ci powie ^^

haslo sro

sro2012122323453851.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...