Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

*Velestia*OnlyChina*90CAP*vSROfiles*Job-Based*Otwarcie 4 MAJA !

rozrabiacz99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś ten serwer upada >.< na razie same minusy widać tego serwera :/ Cóż GM obiecał że zmieni hosting na lepszy tylko pozostało nam czekać.

P.S nie zapominajcie o gildi RED bo was zjedzą :P

09932450679798759342.jpg

True love survives all

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer pewnie będzie stabliizowany przez krótki okres. Myśle że do środy powinno wsio banglać.

Co do FW. Nie odbyło się ,zostało przeniesione najpierw na jutro, potem stwierdzili ze do odwolania. Co do HeaveN. Prime miał urodziny i koledzy mu zrobili psikusa i puscili gafe że Prime zostął zbanowany i sporo osób odeszło, w tym ja. No i tak się Unia HeaveN rozpadła. RedTube założyło własną i tyle.

A co sie stalo z Prestige ? ;>

Tylko RedTube ;) ! :D

Opublikowano

z tego co zauważyłem, połowa ludzi z Prestige doszła do RED. Wg mnie to dobrze, bo Prestiege wyglądało mi na jeźdźca bez głowy. Brakowało ludzi którzy by to ogarnęli. No a RED.. z tego co wiem od "piwka" to stała paczka z doświadczeniem co po prostu cieszą się grą. Ja osobiście czuję tylko mały niedosyt, że RED nie zebrało się w komplecie na ardebranie. ps. Witam RED :)

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

No ja od począktu widziałem że Prestige to nie wiem dlaczego ale jakaś.. Dziwna gildia, troche mało ogarnieta, ale nie wiem nie chce obrażąc nikogo bo nie znam tych ludzi. Ani sam jakiś pro nie jestem żeby mówic że ktoś jest słaby albo nie wiadomo co...

A tu taki mały bonus co sie dziąło po "FW" :D...

gmbn.jpg

Troche lipa bo traderzy i hunterzy powiedzmy że majątroche.. ŁATWIEJ. No ale cóż ;>

No i mały bonus w oczekiwaniu na FW którego sie nie doczekalismy niestety.. Ale mysle ze Jangan by było nasze :)

92ku.jpg
Zapraszam was do gry, bo serwer na prawde ogarniety jest.. Przynajmniej na razie ;)
Opublikowano

Dzisiaj wbijam do gry. Z kim można się kontaktować w sprawie gildii?

@Czy ktoś może podać linka do strony, download i do rejestracji? Te podane nie działają...

Opublikowano

Wiec pisze ponownie :) wiecie co mnie cieszy na tym serwerze? Zdrowa rywalizacja graczy ( w poszczególnych gildiach) tak jak i mówiłem dajemy znać o sobie jeżeli chodzi o gildię RED. Ale jeszcze więcej przed nami, cóż pisałem ostatnio z GM'em no i pytałem się na temat speeda podczas używania zerka i dowiedziałem się jedynie to że nie umieją tego naprawić :P

14182416922243564662.jpg

True love survives all

Opublikowano

Wlaśnie zauważyłem ze RED jest 2 w rankingu, ale ja bym i tak na ten ranking nie patrzył... My, RedTube jestesmy pierwsi. 50x90lv. 5 pełnych party na FW było. Także Jangan by było lekko nasze. Zobaczymy za tydzień na FW :)...

Strona już dziala jakby ktoś chciał wiedzięc.

Opublikowano

już nie jesteście na 1szym miejscu, lider jest tylko jeden :D

Opublikowano

Wiadomo kiedy on ? Tak nawiasem, nie da rady kupic tu silkow za sms co nie ? bo patrze i pełno jakis dziwnych opcji ale z konkretnych to pp i płacenie karta ...

Edge-1.png
Opublikowano

już nie jesteście na 1szym miejscu, lider jest tylko jeden :D

Rank Guild Level ItemPoints

1. RedTube 5 16846

2. RED 5 14615

3 WhiteAngels 5 14516

Hmm ;> ?

Wiadomo kiedy on ? Tak nawiasem, nie da rady kupic tu silkow za sms co nie ? bo patrze i pełno jakis dziwnych opcji ale z konkretnych to pp i płacenie karta ...

Podobno GM pisał że wprowadzi niedługo...

xkyb.jpg

mały event

Opublikowano

Wszystko powinno być dobrze, jedynie musimy mieć cierpliwości odrobinę.

Sloty powiększą, ochronę na serwa zakupili o wiele lepszą, z czego się cieszę.

Jedynie ten exploid mnie zastanawia, bo nie mogli go podłapać tak sami od siebie, ktoś z GM im to podrzucił, i zauważyłem, że jedna osoba została zbanowana.

Nowy GM się pijawił w grze, miejmy nadzieję, że wniesie coś nowego do ekipy i dla serwa.

Co do częstych dc/kick z serwa, bo tak można to nazwać myślę, że naprawią to wszystko w krótce i serwer powróci do normalnej pracy.

btw, zastanawia mnie, czemu nie zbanowali jego ip wcześniej, i nie zrobili mu ddos'a skoro tak uporczywie gościu nam szkodzi.

Mniejsza, czekamy na serwa :)

29979.gif
Opublikowano

Silki sie dostaje 1/h gdy masz 85lvl ++ czy tam 86

Donate bedą dodawać bo dopiero wczoraj zrobili ze strona i sloty zwiekszali :)

Opublikowano

Do kogo mozna zgłosic sie o guild ? dopiero zaczynam gre mam 25 lv ale szybko idzie ;P. Moj nick to _Dexter_ PM jbc. Było juz kiedys tu takie pytanie ale niewidziałem odpowiedzi a wiec : Czy z normalnych mobow moge wydropic cos z IM ?

Edge-1.png
Opublikowano

Do kogo mozna zgłosic sie o guild ? dopiero zaczynam gre mam 25 lv ale szybko idzie ;P. Moj nick to _Dexter_ PM jbc. Było juz kiedys tu takie pytanie ale niewidziałem odpowiedzi a wiec : Czy z normalnych mobow moge wydropic cos z IM ?

Nie ,ale od 85 .lub 86 masz 1silk/1h :)

Opublikowano

Więc powiem teraz moją opinie na temat tego serwera, no cóż widać że jest bardzo dużo osób online co mnie dziwi jak na ten cap i zarazem cieszy również :) Jedyną wadą jest mnóstwo masowych dc i momentami lagi. Dlatego ciekawe kiedy coś z tym zrobią ale w porównaniu z kilkoma dnami i tak jest super :)

True love survives all

Opublikowano

popieram kolegę wyżej, tylko największym minusem jest to, że jest full.. Wracasz po pracy, masz ochotę zagrać, a tu trzeba wbijać jak za dawnych lat :) ale warto, pograć te 2-3h. Jest naprawdę fajnie. Gorąco zachęcam do gry i aktywnych graczy do guild. W sobotę FW, a chyba tylko nasza guild jest w stanie zagrozić RedTube :)

Opublikowano

Mam problem z pobraniem clienta tzn. klikam na stronie zakładkę download i nic się nie wyświetla , może ktoś ma taki sam problem ?

sialalalaa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...