Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

*Velestia*OnlyChina*90CAP*vSROfiles*Job-Based*Otwarcie 4 MAJA !

rozrabiacz99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i dobrze Xaron mam nadzieje ze zostaniemy w dobrych relacjach bo niestety znani juz calemu serwerowi |WhaThefucK| nie chca zgody wiec roztrzygnie sie w weekend war :)

Coraz mniej slotow w Prestige takze zapraszam aktywnych polskich graczy to wspolnej wyprawy na joba i exp ,5 lv, gildia/unia thief. Pm GodMode Nagato PROsto Zuzia Jara :)

Elo

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grales kiedys na vsro Sherlocku? Na tych plikach premka nie daje wbijania...

jakbyś nie widział to odpowiadałem na pytanie osoby wyżej.

W takim razie sorry, nie dales zadnego cytatu ani odniesienia i wyszlo jak wyszlo ;]

Opublikowano

brak limitu ip omg strasznie marny server

Jest Limit :)

Siemano wbijam na tego serva! juz pobieram ale nw czy dobre to jest Ps Szukam zajebistej guild !!!!!

Zapraszam do Prestige

Pisz do : Zuzia ,Zembacz ,GodMode i inni z gildi jak kogos napotkasz;)

Niezbędne jest pobranie pliku (media+data+particles) czy wystarczy full client ?

Pobierz : Velestia Game Client

Zaprszamy na server wszyskich , rózwniez zapraszamy do polskiej gildi Prestige ;)

Status servera: 965/1000 :)

Opublikowano

@Up

Ja pobrałem Fullclient i wszystko działało, określ bardziej swój problem, co dokładnie Ci nie działa?

Otóż, zamiast przejść do okna logowania, komputer wygasza mi monitor i to nie jest czarny ekran czynny( podświetlony :] ) tylko tak jak powiedziałem wygasza go, ale monitor jest w trybie ON.

dv4tb.gif
Opublikowano

Panowie , mam problem - ściągnałem od rana 3 razy clienta "NEWEST" to w każdym pojawił się błąd "nie można otowrzyć pliku źródłowego" na końcu "skontaktuj się z administratorem serwera" . Czy te clienty są popsute czy u mnie coś nie tak..?

Opublikowano

Panowie , mam problem - ściągnałem od rana 3 razy clienta "NEWEST" to w każdym pojawił się błąd "nie można otowrzyć pliku źródłowego" na końcu "skontaktuj się z administratorem serwera" . Czy te clienty są popsute czy u mnie coś nie tak..?

Sproboj moze inna przegladarka ;)

Opublikowano

Files.fm słaby transfer, Mega próbowałem, Google Dysk 1 próbowałem , Google Dysk ALT próbuję,WeTransfer próbowałem..

Opublikowano

Dobrze wiedzieć, dzięki.

Udało się, ściągnąłem. Teraz problem w wbiciem na serwer.. CROWDED.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...