Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

*Velestia*OnlyChina*90CAP*vSROfiles*Job-Based*Otwarcie 4 MAJA !

rozrabiacz99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy moon 1k ? Przecież to śmieszne ktoś miał np. 12 i dostanie 12k silków ?

Więc na tym serwie nowi gracze mają przejebane ehh...

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

up Dokladnie

Np ktos dostanie 10k silkow i ile razy moze jechac itemy na +6+7+8+9 itp bo ma caly czas na immo.

579571423327107377857.png

Opublikowano

nikt nie dostal tyle silków.. zastanowcie cie.. Gm na pewno nie dał tyle.. lol

z tego co wiem to chodzi o to że jak ktoś miał soma/ somy , dostanie w zamian za utrate , 1k silków nie więcej

Opublikowano

@UP

Tylko pomysł, że jak typek miał 5 kont z som na bocie xD Ja i tak tu nie gram ale tak pisze ;p

Dziwne jest to, że w ogóle ludzie wrócili tu po takiej akcji ehh...

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

som nie tak łatwo zdobyć

@EDIT

Dawaj DON :) mamy guildie :D
już sporo ludzi jest :) starych znajomych :)

WhatTheFck Rekrutuje , nick SpeedOfSound w grze

Opublikowano

Server miał chwilową inspekcję ponieważ były problemy z HyperFileterem , stąd też te lagi.

Server działa i ma się dobrze. Dużo ludzi :)

Guidia WhatTheFck
Rekrutuję do Guildi ^^
pisać do SpeedOfSound o inva
lub do kogoś z guildi.

BTW. LUDZIE róbcie CHARY z FORCE ^^ bedziecie mieli wszędzie party !!! my do guildi potrzebujemy FORCE :) każdy lvl !!

Opublikowano

Chciałbym dołączyć do servera, ale nie ma downloada... te dwa ze strony nie działąją... ;/

@EDIT: Problem rozwiazałem, uruchomilem przez inną przegladarke :D

Opublikowano

Każdy moon 1k ? Przecież to śmieszne ktoś miał np. 12 i dostanie 12k silków ?

Więc na tym serwie nowi gracze mają przejebane ehh...

no tak, wczoraj nawet sprzedawali konta które posiadały ileś tam tysięcy silków. Ktoś nawet na globcu pisał, że ma 12k silków :) Ktoś może miał moona, może to potwierdzić jak to jest ?

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Słuchajcie .. prosta sprawa... Gdyby tak było ., ludzie by w ten sam dzień odeszli .. a jak widać grają , a server ma się dobrze ! :)
Nie wierzcie tym bzdurom ...

Z tego co się orientuje to żadnych silków nie było za SOMY !!!

Ludzie dostali 400-500 silków za te VIPE.
Ode mnie w z guildi typek miał na 1 edycji konto , i dostał 400 silków.
kolejny chłopak z guildi dostał 100 silków też grał na starej edycji.
Więc prawdopodobnie nikt silków nie dostał za soma.. tylko ewentualnie za konto , po IP gm rozdawali starym graczom.

Opublikowano

Noo.. zapraszamy jeszcze raz do gildii "WhatTheFck" zabawa na serverze jest przednia i jak na prywatny serv to osób jest sporo.
Piszcie o gildie do :

PoLaRnY / SpeedOfSound / Kowalski / BaD_BoY ... Niestety nie jestem sobie w stanie przypomnieć innych nicków :D

Opublikowano

a tak na prawde gra 100 osob ? prawie 700 postaci zalogowanych to nie znaczy ze 700 osob przy kompie ... grałem na serverach gdzie ludzie mieli po 2-3 swoje pt .. a tu czytam ze limitu nie ma wiec pewno jest tak samo. Niechce oceniac z gory servera bo na nim nie gram ale podejzewam ze duzo osob na nim nie ma tylko sa to multi

Edge-1.png
Opublikowano

a tak na prawde gra 100 osob ? prawie 700 postaci zalogowanych to nie znaczy ze 700 osob przy kompie ... grałem na serverach gdzie ludzie mieli po 2-3 swoje pt .. a tu czytam ze limitu nie ma wiec pewno jest tak samo. Niechce oceniac z gory servera bo na nim nie gram ale podejzewam ze duzo osob na nim nie ma tylko sa to multi

ziomeczku , tutaj rzadko kto ma Goldfarmy bo poprostu się nie opłaca ponieważ itemy do npc sprzedaję się za marną kasę.

Jedynie co to można elixiry dropić.. ale nikt nie będzie ci robił 2 party ani 1 żeby elixiry dropić... także wątpie by tutaj grało 100 osób tylko :)

myślę że gra grubo 400

Opublikowano

@up no fakt nie ma limity mam 2 swoje pt i już 5 sunow 9dg +8 ;D ale bd pojazd dalej czytaj co piszą ludzie którzy nawet 1 strony nie przeczytali ;/

@up to prawda gra sporo co widać na przykładzie CTF'a czy ilości pt.... praktycznie na każdy lvlel

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Słuchajcie .. prosta sprawa... Gdyby tak było ., ludzie by w ten sam dzień odeszli .. a jak widać grają , a server ma się dobrze ! :)

Nie wierzcie tym bzdurom ...

Z tego co się orientuje to żadnych silków nie było za SOMY !!!

Ludzie dostali 400-500 silków za te VIPE.

Ode mnie w z guildi typek miał na 1 edycji konto , i dostał 400 silków.

kolejny chłopak z guildi dostał 100 silków też grał na starej edycji.

Więc prawdopodobnie nikt silków nie dostał za soma.. tylko ewentualnie za konto , po IP gm rozdawali starym graczom.

Silki dostali ci co dotowali. Wyslalem z glownego konta esa na dawnej Velestii i teraz mam 102 silki na start, goldfarmy nie maja nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...