Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

*Velestia*OnlyChina*90CAP*vSROfiles*Job-Based*Otwarcie 4 MAJA !

rozrabiacz99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nasz film troche starszy ale chyba jednak lepiej promuje nazwę naszej gildi :) jak mozliwosci pozwola to nagram i tutaj cos :) ale mimo wszystko nie ma sie co spierac czy RED czy RT bo jestesmy juz w 1 uni :) takze mamy wspolne cele od teraz:)

Pewnie że nie ma się co spierać, trzeba zniszczyc na serwerze WhiteAngels i ich unie i będzie dobrze :)

Ja sie dopiero rozkrecam, zawsze chcialem zrobic jakis film ze sro. ale nigdy jakos nie mialem weny ani nic.. A tak w sumie ogarnalem dobre programy, mam troche czasu, mam chara zeby móc COŚ zrobić więc korzystam :D

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem z pobraniem clienta tzn. klikam na stronie zakładkę download i nic się nie wyświetla , może ktoś ma taki sam problem ?

Nom teraz patrze i tez tak mam ,popros kogos o clienta

Opublikowano

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Coś cały czas robią na razie serwer nie jest zbyt stabilny :) Ale miejmy nadzieje że z czasem się to zmieni, coś tam zapowiadali aa i dodali "tikety" do losowania silków ale za cholere drogie paczki są . Obecnie jak widziałem sporo osób z RedTube ma już somy :3 pewnie już zbierają na seta. No cóż my się ledwie co łapiemy na itemki powyżej +7, za łatwo tutaj plus wchodzi jak dla mnie. Już wbiłem 4 itemy na +9 z czym ostatnio wbiłem 9 elkami na +9 :P więc jak dla mnie za łatwo xD .Więc powinni obniżyć rate tak aby +9 się wbijało jak normalnie +7 :D No cóż ciekawe co jeszcze zaprezentuje nam team Velesti , pozostało nam tylko czekać. RED wymiata

True love survives all

Opublikowano

witam. Mozecie mi powiedziec jak to jest ze na stronie valesti jest graczy 1000/1000 i nie da sie wbic na server a jak wejde na errorsoft to pokazuje graczy 400 na 1000. o co w tym chodzi....

Opublikowano

zapewne 400 graczy +600 goldfarm

haha, zabawniejszego wytłumaczenia jeszcze nigdy nie widziałem :) albo masz jakiś boski ip filter, który na zielono Ci pokazuje graczy, na czerwono goldfarmy, może na różowo stale, a na żółto afka :) w każdy żarcie coś prawdy jest, wg mnie bankowo jest 400+ graczy aktywnych.

Opublikowano

mają jakiś problem.. co chwilę wywala dc albo inspekcja na serwie.

Opublikowano

tak, mi wszystko śmiga poprawnie

Opublikowano

ja miałem po prostu krótki update, trwał około 2-3s. Odpaliłem lanchera kilka razy i wszystko działa

Opublikowano

Można się dowiedzieć Jaki max + jest na serverze i czy jest możliwe dorównanie tej osobie czy jest to nie osiągalne :) .

sialalalaa

Opublikowano

+8+9 powinieneś wbić.

@up no nie mów, że jest tak trudno, daj tu jakiś namiar to zaraz się zaloguje i wep +7 Ci zrobię :D

Opublikowano

pierwsze sprawdź czy serwer jest w ogóle online.

http://velestia.com/

ja po prostu daję exit i odpalam lanchera ponownie, w większości mi to pomaga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...