Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

*Velestia*OnlyChina*90CAP*vSROfiles*Job-Based*Otwarcie 4 MAJA !

rozrabiacz99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer chodzi normalnie :) Zapraszam do gry, jeden z lepszych prywatnych serwerów !

Server nie działa ^^

sro2012122323453851.jpg

Name Server : DemonRoad

Name : RetroX

Level cap : 140

Bulid : Fire : 140. Light : 120. Pacheon : 140. Cold : 20.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co prawda to prawda, botów jest sporo, rozumiem farmienie itemków, ale aby wbic się nie dało to już inna bajka.

Jak dla mnie, kiedy jest crowded serv GM powinien organizowac akcję o nazwie: Kick bot for more slots :)

Randomowo wywalac i po sprawie.

29979.gif
Opublikowano

Co prawda to prawda, botów jest sporo, rozumiem farmienie itemków, ale aby wbic się nie dało to już inna bajka.

Jak dla mnie, kiedy jest crowded serv GM powinien organizowac akcję o nazwie: Kick bot for more slots :)

Robi to. Wywala nieaktywnych graczy i afk botterow.

Opublikowano

Czy premka + niedaje juz tego ze wbija sie za 1 Pierwszym razem? no dziwne. Niechce mi sie wbijac bo Jest mega Ciezko dlatego Pytam Kto ZdrobyłJangan FW ?

Opublikowano

Beda powiekszać sloty , ostatecznie bd 1,5k lub 2k slotow :)

Opublikowano

no to nic Tylko Życzyć gildi Prestige Powodzenia .Zostaliscie Juz tylko albo Aż Tylko Wy także graty wam sie należa no i do Dzieła.bb

Opublikowano

Możliwe, że dziś zostanie zwiększona ilość slotów serwera i w końcu będzie można odetchnąć.

Opublikowano

Możliwe, że dziś zostanie zwiększona ilość slotów serwera i w końcu będzie można odetchnąć.

Własnie dodaja sloty ,pisał gm jakąs godzine temu ,że moga laggi wystepować ,ale ni nie ma wystarczy poczekaj.

ps. dla tych którzy czekaja na otwarcie strony- strona bedzie dzis albo jutro :)

Opublikowano

może ktoś powiedzieć co się stało na FW ? Niestety nie byłem w stanie być na FW.. z góry mówię sprawy prywatne. Jak się zalogowałem to widziałem, że już nie byłem członkiem guild Prestige. Moje pytanie czy zostałem wyrzucony czy po prostu się guild rozpadła. I jak tam FW ? Kto zdobył ? Pomiędzy kim była walka ? Z góry dzięki.

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

może ktoś powiedzieć co się stało na FW ? Niestety nie byłem w stanie być na FW.. z góry mówię sprawy prywatne. Jak się zalogowałem to widziałem, że już nie byłem członkiem guild Prestige. Moje pytanie czy zostałem wyrzucony czy po prostu się guild rozpadła. I jak tam FW ? Kto zdobył ? Pomiędzy kim była walka ? Z góry dzięki.

Master był "ciotowaty" a fw sie nie odbyło bo Gm cos zdupcyli :)

Opublikowano

Master był "ciotowaty" a fw sie nie odbyło bo Gm cos zdupcyli :)

sam jestes ciotowaty i nie ublizaj mi :)

Zakonczylem to dzielo ktore rozpoczelem, nie widzialem dalszego sensu utrzymywac tego balaganu. Jezeli ktos ma jakies placze to zapraszam na priv :) Suka wzial gildie w swoje rece z powodu tego ze nie moglem jej zniszczyc.

Pozdro dla kumatych jak cos to pm :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...