Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

*Velestia*OnlyChina*90CAP*vSROfiles*Job-Based*Otwarcie 4 MAJA !

rozrabiacz99

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gosciu Dobrze ze jest inspa
Serwer dopiero co otwarty a gm likwiduja wszystkie pojawiajace sie bugi to jest naprawde na duzy + Trzeba sie cieszyc ze wiedza co robic > mysle ze to leci wszystko w dobrym kierunku > Pzdro Jak sie nie podoba to nikt cie nie zmusza do zagrania proste ...

Opublikowano

Gosciu Dobrze ze jest inspa

Serwer dopiero co otwarty a gm likwiduja wszystkie pojawiajace sie bugi to jest naprawde na duzy + Trzeba sie cieszyc ze wiedza co robic > mysle ze to leci wszystko w dobrym kierunku > Pzdro Jak sie nie podoba to nikt cie nie zmusza do zagrania proste ...

Niee w tym momencie tak nie jest. Jest pewien bug po stronie gameservera ( niektórzy mówią że gracze to robią ). Head admin jest teraz w pracy i każdy czeka aż wróci do domu i naprawi to.

Prościej pisząć nie ma head admina więc dlatego są crashe. Możemy oczekiwać rollbacka ponieważ ci którzy zrobili donate po każdym restarcie dostają tyle samo silków ile zamówili.

@down

Swoją drogą wiedziałem o tym od czterech godzin :) Zazwyczaj Speed ogłaszał nowiny więc cicho siedziałem.

Opublikowano

Coś działaja > up > dobrze piszesz nie ma gameservera a on tu rzadzi ;)

>>

for The last Time

We will not say this agian

We are having some little problems, And are trying to fix them

But doesnt seem to be working, At the moment akasch is at work and we
are waiting for him to get home and fix the bugs etc !!! PLEASE BE
PATIENT

EVERY thing will be fixed soon

And its Best that we get problems on the first day, so that we can fix everything

for the people that are saying " Server ot profefessional"

i'd like you to show me 1 server without Not even 1 bug or problem on its opening day

The Rate are 30x

YOU may not believe this , cuase alot of server say their Rate's are 30x but really are 50x or 60x

YOu have been lied too by these server, If you had Ever played Elite Sro you would know that The rate's are 30x

Once agian please be patient, we are trying our best to keep it online atm, But cant do much Since RoyalBlade aint here

<<<

Telefony maja to sie dogadaja :) Head Admin już się zwolnił i zapier... do domu naprawić buga ;)

Opublikowano

Coś działaja > up > dobrze piszesz nie ma gameservera a on tu rzadzi ;)

>>

for The last Time

We will not say this agian

We are having some little problems, And are trying to fix them

But doesnt seem to be working, At the moment akasch is at work and we

are waiting for him to get home and fix the bugs etc !!! PLEASE BE

PATIENT

EVERY thing will be fixed soon

And its Best that we get problems on the first day, so that we can fix everything

for the people that are saying " Server ot profefessional"

i'd like you to show me 1 server without Not even 1 bug or problem on its opening day

The Rate are 30x

YOU may not believe this , cuase alot of server say their Rate's are 30x but really are 50x or 60x

YOu have been lied too by these server, If you had Ever played Elite Sro you would know that The rate's are 30x

Once agian please be patient, we are trying our best to keep it online atm, But cant do much Since RoyalBlade aint here

<<<

Telefony maja to sie dogadaja :) Head Admin już się zwolnił i zapier... do domu naprawić buga ;)

Haha wkońcu pewnie więcej się nachłapie na silku niż w swojej robocie :D
Opublikowano

Pierdolicie od rzeczy ... a tekst "Admin juz sie zwolnił i zapierdala do domu naprawić buga " jest wyjebany w kosmos hahahhaa , Rozpierdalasz mi klate !

Fredziooo.

macie ts to dawać mi tutaj

Opublikowano

Ts nie problem jest zalożyc :) Dzisiaj mi sie już nie chce :) nawet nie mam bo musze pobrac ale ogarnie sie to spokojnie bez paniki :) Ciekawe ile bedzie graczy online na noc ;) To bedzie przeswiata o pro graczach - no lifach :) haha

Opublikowano

Pierdolicie od rzeczy ... a tekst "Admin juz sie zwolnił i zapierdala do domu naprawić buga " jest wyjebany w kosmos hahahhaa , Rozpierdalasz mi klate !

Fredziooo.

macie ts to dawać mi tutaj

Jeżeli ja zarabiając najniższą krajową miałbym taki serwer gdzie jest tyle botów na których więcej zarobie siedząc niż ciężko robiąc w pracy to też bym zapierd*lał z roboty na urlop, nawet bezpłatny. Co tam jedna dniówka w plecy :)
Opublikowano

Haha tak się zastanawiam co bedzie z tymi graczami co kupili silki :) Koles na forum pisze kupi 1000 silkow a teraz ma 5 K :) I z kazda insp mu leci w gore nakupi sobie porozdaje znajomym ;> jak tak kazdy zrobi nie wiem jak to bedzie ale zawsze moga zrobic rollbacka albo od nowa serwa postawia > bo nie bylo gma i wymckenlo sie podwladnym pare bledow nie udalo im sie naprawic no i tylko w nim nadzieja ;)

Opublikowano

Ts nie problem jest zalożyc :) Dzisiaj mi sie już nie chce :) nawet nie mam bo musze pobrac ale ogarnie sie to spokojnie bez paniki :) Ciekawe ile bedzie graczy online na noc ;) To bedzie przeswiata o pro graczach - no lifach :) haha

Nie ma pewności, czy dziś otworzą, ale trzeba być optymistycznie nastawionym.

Opublikowano

NO dokładnie ja nie mowie ze dzisiaj otworza serwa :) Ale prawdopodobnie tak bo podobno to małe błedy nic poważnego ;) Kiedy otworza to juz musimy czekac na dalszy przebieg zdarzen ;)

Opublikowano

Są wnioski. Albo royal wrócił i naprawiają, albo go nie ma dalej a reszta gmów nie chce odpalać serwera żeby czasem nie odrzucić reszte graczy, albo imprezują.

@Offtop

Czas iść rozkręcać moją domówke :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...