Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

*Velestia*OnlyChina*90CAP*vSROfiles*Job-Based*Otwarcie 4 MAJA !

rozrabiacz99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

royal wrócił do domu, zabiera się do pracy. Niedługo serwer będzie do naszego użytku.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

skąd takie info ?

strona sie rozjebała xD

Tak jest royal i pracuje nad tym wszystkim zobaczymy efekty nie wiadmo ile mu to zajmie bo nie wiadomo nawet co sie stalo > mysle ze to ogarnie :) jak narazie nie ma info kiedy serw online ...

Opublikowano

padnie ten serwer w hooi;p

Nikt Cię nie trzyma, wyraziłeś swoją opinię - dziękuję, do widzenia.

Opublikowano

dalej 0 info ?

Dajmy im trochę czasu, w sumie niedawno dopiero zaczęli coś naprawiać. Jeśli będą jakieś nowinki, to na pewno się tu pojawią, cierpliwości.

Opublikowano

Witam chciałbym zacząć tutaj grać :) jestem doświadczonym graczem i szukam dobrej ogarniętej guild.. a nie dzieci :>

hmmm reg off ?

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

Witam chciałbym zacząć tutaj grać :) jestem doświadczonym graczem i szukam dobrej ogarniętej guild.. a nie dzieci :>

hmmm reg off ?

Jest "Crashers", serdecznie zapraszam.

Łapcie track, który was wyluzuje w te deszczową noc.

Opublikowano

Niedługo serwer powninien byc on jak naprawia te wszystkie bugi :) < Może do 2-4 Godzin >
ale turasy to mnie rozbrajaja co za debile sa : ich wypowiedzi otworzcie serwer bo weekend a pozniej ja ide do roboty ^^
albo ze koles specjalnie wstal bo myslal ze serwer on a serwer dalej off :)

Co za ku*** ludzie nie maja zycia tylko w silka silka i silka ....

Jak dla mnie bomba niech naprawia te powazniejsze bugi odrazu zeby czasem nie musialo byc pozniej rollbacka czy restart jak juz wbijemy wieksze lvle
To proste przy takiej liczbie graczy bugi wychodza momentalnie a nie jak jest raptem 20 testerow na krzyz .... I tak mysle ze serwer bedzie mial powodzenie na chwile obecna cieszy mnie to ze admin wie co robic . Na otwarciu w Przeciagu 3 godzin 350 osob online to Dobry znak w tym Dobre 40 % Polaków ;)
Tak wiec kto rozumie gma o co kaman to niech nie narzeka tylko czeka a effektem ich pracy bedzie nasze zadowolenie :) pzdro

Opublikowano

wiadomo cos czemu nie wystartowal server? :)

serwer normalnie wystartował :) Tylko zaczeły się inspekcje z tego wzgledu że były tam jakieś bugi ..> A nie było głownego mastera >hosta bo był w robocie i mozliwe ze mu coś tam pozmieniali i dopiero przed połnocą master wrócił i się tym zajmuje ....

Niech naprawi co musi i potem niech serwer znowu bedzie on :) Jak to naprawia serwer bedzie mial duza populacje poniewaz duzo osob jescze na nim nie gralo i chca zagrac a duzo tez czeka > ja na privie na open 350 ludzi to jest Bardzo Dobrze >< A ludzie beda wbijac to i bedzie z kim grac :) A teraz tak wesoło wyścig szczurów > Narazie nie ma zadnych informacji tylko trzeba czekac ....

Gm prawdopodobnie zmeczony jest i przespi sie troche i wystartuje serwa bo musi miec kontrole nad tym co sie bedzie działo nie wiem nawet czy nie trzeba bedzie pobrac nowego clienta kto wie .^

ze wstepnych informacji podobno ma wystartowac o 11 wiec trzeba czekac ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...