Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

*Velestia*OnlyChina*90CAP*vSROfiles*Job-Based*Otwarcie 4 MAJA !

rozrabiacz99

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ktoś mówił to żeby 300 podzielić na 3 bo boty...

IP limit jest na 4 chary... po drugie z tego co piszą to zmniejszony Rate golda jest na wiekszym lvlu wiec sie nie oplaca robic Gf :P

skoro jest do 4 to podzielic przez 4 :D

po drugie od czego sa proxy

po trzecie skoro rate golda jest zmiejszony to tym bardziej oplaca sie robic GF by miec wiecej golda

Wiec pomyśl troche tak czyś jak GF sie zawsze oplaca. Ogólnie nie mam nic przeciwko botom ale GF psują 3/4 serwerów powinno byc wszedzie takie zabezpieczenie ala Venture by kazdy mial 1 konto

A bot niech sobie boci.

Opublikowano

Chciałem zobaczyć jak ranking :) może wbiłbym i posiedział z nudów po majówce, ale patrze w rank postaci co chwile inne nicki po odswieżaniu sa, wie ktoś jaki jest teraz MAX lv?:D

Czytałem wcześniejsze strony to widziałem dużo bugów/problemów było i nadal chyba jest albo może się mylę :D wbiję, za 20min to zobaczę co dają tam na serwie :D

Opublikowano

Zgadam się z powyższa odpowiedzia ... Jak dla mnie powina być blokada ip tak żeby każdy grał na jednym koncie a nie takie robienie paru kont .. niech robi ale na kazdym gra z osobna a nie po pare silkow odpalonych i jedzie ...

serwer off > inspekcja pewnie za chwile wlancza ..

co do max lvla to mysle że bedzie tak 35 + jak ktos w dobrym party smiga ...

pogromcy unikatów się cieszą bo za kazda inspekcja lataja na unikata ;) hehe

Opublikowano

ja mam ??????,??lvl 1 wszędzie ale da się ustawić w ciemno :D

na próbie ilośći i błedów zawsze da sie ustawić trzeba mieć cheć ale nawet mi nie mow nie ma to jak opisane skile :)

a tak poza tym co by poczeła nasza elita jakby nie bot :) Polak nie ma czasu na wbijanie lvla w silka :)

Opublikowano

jak macie problem ze wszedzie w nazwie macie "1" lub "0" to wejdzie w folder z mbota plik config i zmiencie z lang=0 na lang=1 zapisac i po problemie

Opublikowano

no to lipa :) ludzie silki pokupowali a z każdym restartem serwera coraz więcej silków mieli : >

Opublikowano

Przynajmniej Game Masterzy bedą mieli chcec prowadzic serwer bo jakis hajs na utrzymanie tego beda miec ;) No ale to jest najgorsze jak ktos sie wykoksi przez silki i bedzie the besciak ale i tak przyjmuje gre na serwie jako zabawe wiec nie spinam :)

Opublikowano

no to lipa :) ludzie silki pokupowali a z każdym restartem serwera coraz więcej silków mieli : >

Skończcie z takimi komentarzami, każdy serwer na początku nie jest idealny. Jestem pewien, że inspekcja jest właśnie z tego powodu. Naprawią, włączą, pogracie, ale nie łapie, po co pisać bezsensowne posty...

Opublikowano

Dobrze by było jakby to ogarneli :> Ciezka praca ich czeka ale jak chca zeby ludzie siedzieli niech cos robia bo inaczej bedzie kit z serwa ... Teraz musza sie wykazac ze potrafia być tym kim są ;) czyli gmami :)

Dla założycieli gildi taka mała porada :) Jak chcecie momentalnie miec 5 lvl to wystarczy zrobic chara przyjac do gildi > Sp na gildie a gratisowo kasiorke od niego wziasc na gildie ;):) i Gildia momentalnie 5 lvl bo niczego nie bedzie brakowac ;)

w sumie juz maja 4 lvl gildi to do 5 niedaleko im brakuje :) i napewno ktos taki system zastosował >< :)

a na serwie zobaczymy jak to sie utrzyma

na chwile obecna maksymalnie widzialem 335 osob online :)

Opublikowano

Panowie kto mi pomoże bo na bocie mam normalnie skile nazwane a w grze właśnie są pytajniki co mam zrobic by było gitara :? gdzie dokładnie zmienić i co :?
w bocie szukam i zabardzo nie mam takiego confing.ini to w notatniku czy jak to ma byc :?

Opublikowano

Panowie kto mi pomoże bo na bocie mam normalnie skile nazwane a w grze właśnie są pytajniki co mam zrobic by było gitara :? gdzie dokładnie zmienić i co :?

w bocie szukam i zabardzo nie mam takiego confing.ini to w notatniku czy jak to ma byc :?

Folder mbota -> config -> lang( z 0 na 9)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...