Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invisible LastChaos

xDayEnd.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie byłoby to bezpieczne, bo pliki nie są szyfrowane i dałoby się je zmodyfikować.

No to może coś, co otrzymuje się po wbiciu maksymalnego poziomu? Nie wiem. W każdym razie, żeby nie było nudno oraz, żeby wbicie maksymalnego lvl'a dawało jakąś korzyść. :p

• Odpowiedzi 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to może coś, co otrzymuje się po wbiciu maksymalnego poziomu? Nie wiem. W każdym razie, żeby nie było nudno oraz, żeby wbicie maksymalnego lvl'a dawało jakąś korzyść. :P

Mógłbym zrobić tak, że będą accki na Maksymalny poziom (185 albo 200), wsadzasz je do magazyny, robisz reloga i daje epickie bony. :D

Magiczna sygnatura

pLaid.jpg

Opublikowano

Więc tak. :rolleyes:

- Czas ruszyć OX event, podtrzymać fajny klimat. (Rozbudować to bardziej, specyficzne pytania jak i nagrody)

- Umiarkowane ceny Cashu ale bez przesady żeby nie było niczym generic - kupujemy cash za 5zł i można grać..

- Brak jakiejkolwiek broni/zbroi w IS

- (( Nagły zanik pomysłów :c ))

I tutaj dla pana developera od website, a propozycja jest ogromna, więc przedstawię to prostym przykładem.

1. Loguję się na stronie serwera, kupuje Cash.

2. (PRZYKŁAD) Dałem 20PLN PaySafeCard dostaje 1.5k Cashu.

3. Klikam na specjalną zakładkę na stronie gdzie jest pasek nacięty np - 3 razy.

1 2 3

########|||########|||#######|||

1 - 1.500 Cash <- Epicki rysunek xD

2 - 4.000 Cash

3 - 7.000 Cash

- Gdy kupiłem cash za X PLN, dostałem 1.500 Cash dzięki czemu odblokowałem przedział Pierwszy!

(( Dzięki temu lecą jakieś fanty których niedostanie nikt ani z dropa, ani z IS. ))

Za kupno 1,500 cashu odblokowałem przedział 1 co dało mi:

• Invisible Ring
  • 3x PBI
  • 1x Topaz lv5

((Te itemki dostałem za FREE jako bonus za kupno cashu.))

4. Klikam buttona który odbiera mi te przedmioty i automatycznie wpierd**ala do magazynierki przy tym blokując ten przedział aby nie powstał żeden bug że gracze będą w kółko odbierać przedział.

(( Pomysł zajebany od Aeria Games ))

Kto skumał pewnie pomysł mu się spodobał, prawda? <3

Opublikowano

Mógłbym zrobić tak, że będą accki na Maksymalny poziom (185 albo 200), wsadzasz je do magazyny, robisz reloga i daje epickie bony. :D

Ciekawa koncepcja. Niemniej ja spróbowałabym dać coś ciekawszego. Z tego, co wiem takie accki są na Destiny. ;x

Opublikowano

Ciekawa koncepcja. Niemniej ja spróbowałabym dać coś ciekawszego. Z tego, co wiem takie accki są na Destiny. ;x

Na Destiny nie robi się ich wkładając do magazynu.

Opublikowano

Na Destiny nie robi się ich wkładając do magazynu.

24122011131429-hehe.jpeg

Czekam dalej na Pomysły :D

Magiczna sygnatura

pLaid.jpg

Opublikowano

Zmodyfikuj bronie i zbroje, jakis prosty modding nawet ^^ Te orginalne sa brzydkie i nudne xD W razie co, moge sie tym zająć. Pisz gg ;]

Opublikowano

Jakies moze WB gdzie trza by było sie grupami wybierac :D cos takiego moze byc ciekawe ^^

Dodałem kilka bossów, ale WB nie dodawałem jeszcze :P jak chcecie to głosujcie w temacie za tym pomysłem :D

Magiczna sygnatura

pLaid.jpg

Opublikowano

Nie rób bossów takich dużych jak są na LCGN, bo raz, że i tak ich nie widać jak bijesz, dwa, że jak bijesz to bijesz jakby powietrze (bo między nogami...), trzy, że trudno odkliknąć na wolną część ekranu.

Opublikowano

* Wszystkie covery zostały zamienione na C2 !.

Hm wepy normalne?

Dodaj cowboya normalnego. Zeby nosić eq -5lvli :)

Zgadzam się z kolegą, zostaw np; 2 zestawy normalnie na C1.

• Gang
  • Cowboya

EDIT:

Propozycja nr.2:

• Potki HP&MP które dają np - 80% więcej HP i MP na 7 dni oraz 7 godzin
  • Może jakieś Blue cube? - Tylko nie tak jak na innych serwach atak +400% tylko tutaj mogła by dawać 100% atak fizyczny i magiczny
  • Blue Cube lotają od bossów bo widziałem post że dodałeś ich kilka
  • Kolejny level + Jewels'ów ale te by były dostępne tylko z tej gorączki jaką dałem propozycje (Kupujesz 1.5k cashu, przechodzisz pierwszy poziom i dostajesz itemka)
  • Bronie i sety na jakiś lewel nowe. (Wasza tekstura, nie podpierdolona z innego serwera)
  • Vote 4 Cash - na stronie.
  • Nowe fanty za:
  • Moonstone
  • Token
  • Pieczątki na - Castellan Set (Każda część setu posiada pięć pieczątek - stawki ich to tylko przykład)
  • Eva - 64
  • Eva - 124
  • Zwinność - 32
  • Eva - 124
  • Kondycja - 32
  • Nowy system reputacji ( nie pamiętam do końca nazwy xD ):

Gracz X zostaje uczniem gracza B.

Gracz X wbija 50 lewel, dostaje tittle i te inne syfy, a gracz B dostaje większą ilość pkt. reputacji

Gdy osiągnie się większą ilość tych punktów, kupujemy seta u NPC w Juno jak było zawsze i go zakładamy tylko wtedy gdy mamy wystarczającą ilosc pkt.

Tylko owy set będzie coverem (C2) z dobrymi pieczątkami jakie tam chcecie..

A teraz pytanie, po jakiego ch**uja to? - Gracze będą sobie wzajemnie pomagać bez żadnej rywalizacji a za to dostają fajny cover z pieczątkami.

- Ten cover musi mieć swoją własną teksturke - nie zajebaną z innego serwera.

Opublikowano

Wole normalny 1 set, zeby nie bylo kary.

Jak mają być, niech będą C1 oraz C2.

Wszystko ma swoje plusy i minusy.

C1 - można je zapakować na zbroje i mieć te -5lvl wymaganego

C2 - można trzasnąć fajne pieczątki

Opublikowano

Kiedy start? :D Bo juz się wkręciłem a teraz długi weekend, potem matury takze wolnego sporo :D

Fajnie bybyło jakby był podobny do dawnych 777 kiedy nie było gold hacka. i niskie rate co by się czerpało przyjemność z gry :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...