Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SERWER ELEGANCKI, INFO OD GMOW I TO JEST DOPIER PORZADNY SERWER, a nie jakieś gówna.

Wszystko elegancko, ja bym tylko nieco zmniejszył bony tych zmianek i pierścionków zaręczynowych.

WBIJAC NYGASY, SERWER NAJLEPSZY.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam.

A więc tak serwer się trzymie jest dobrze , ale wykryto kilka kolejnych bugów przez które serwer może być

wyłączany oraz mogą padać chanelle przez te bugi.

Będę was na bieżąco informował o pracach jakie czynimy.

Strona zastępcza :

www.ethana.type.pl

Zaraz powinna już działać .

Serwer Ethana.eu wróci do rozgrywki za 3/4 godziny.

Proszę nie hejtować jest teraz dużo wolnego czasu więc nic nie stracimy !

Na pewno odwdzięczymy wam się podniesionymi ratami bądź konkursem.

W wolnym czasie możecie pooglądać TV , iść na spacer , pograć w piłkę , jest wiele sposobów na ten

wolny czas , zrozumcie też nas ...

Widać było że start był elegancki i serwer dalej taki będzie , 0 DDoS'ów na start i wgl.

Pozdrawiamy , Team Ethana.eu

Miałem zamiar iść pograć w piłkę i pójdę ! :D... Najlepiej jak by Teraz Moderator zamkną Temat na 3 godz ;-)

Pozdrawiam ^^

zbyt duza sygna

Opublikowano

Jedyne co mnie boli to że obiecaliście że nie będzie żadnej niespodzianki i problemów na starcie, a okazuje się że maszyna nie wyrabia, a co dopiero by było jakby ddosowali :>

Opublikowano

Prosimy was dajcie nam szanse nie chcemy was zawieść na pewno odwdzięczymy się podwyższonymi ratami :)

Bonusy do expa inną sprawą..

ale co z tego jeżeli większość sobie może / mogła swobodnie grać kiedy 1/3 nie może jeszcze zagrać bo nie ma aktywnego konta..

bezsensu.

Opublikowano

Prosimy was dajcie nam szanse nie chcemy was zawieść na pewno odwdzięczymy się podwyższonymi ratami :)

Róbcie swoje :) Ci inteligentni to zrozumia i poczekaja :)

Opublikowano

SERWER ELEGANCKI, INFO OD GMOW I TO JEST DOPIER PORZADNY SERWER, a nie jakieś gówna.

Wszystko elegancko, ja bym tylko nieco zmniejszył bony tych zmianek i pierścionków zaręczynowych.

WBIJAC NYGASY, SERWER NAJLEPSZY.

To wbij, jak offline.

Tak na 5min będzie on i 5min będzie off. CIekawa gra :]

Opublikowano

No właśnie to medium, nie hard. Jakoś na innym serwerach przyjemnie się grało(Dia*ond, Til*an2, Alma*tia, Pa*dora itp). Przypominam, że większość tych serwerów to mediumy, a nie 4funy czy Easy jak piszecie.

Na razie nikt nie ma broni 75, ale już widzę ile kasy wydacie na sr50+ jeśli będziecie ją mięli.

Pozdrawiam i życzę powodzenia

do kurwy nedzy na pand*rze zmianki są po 100k za 1 czyli za 200 zmianek tez zapłacisz 20kk dysmózgu. liczyć nie umiesz czy cos innego z tobą nie tak? skoro na pandorce ci sie fajnie grało to tutaj też bo zmianki tyle samo kosztują. wiec przestan beczeć jak tutaj drogo i idz na "tansze" serwery.

Opublikowano

Serwer jak najbardziej godny uwagi... Poczekam te 3/4 godziny i będę grał.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Wiem, że to dziwnie zabrzmi, ale jesteście mi winni kamola bo bije metka a tu log xD

Ja nie hejtuję jak coś.

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

To wbij, jak offline.

Tak na 5min będzie on i 5min będzie off. CIekawa gra :]

Jest offline , ponieważ trwają pracę nad zbugowanymi kamykami duchowymi oraz znikającymi bonami.

u6pv.jpg

Opublikowano

do kurwy nedzy na pand*rze zmianki są po 100k za 1 czyli za 200 zmianek tez zapłacisz 20kk dysmózgu. liczyć nie umiesz czy cos innego z tobą nie tak? skoro na pandorce ci sie fajnie grało to tutaj też bo zmianki tyle samo kosztują. wiec przestan beczeć jak tutaj drogo i idz na "tansze" serwery.

Nie bulwersuj się dzieciaku..

Ale zajebiste porównanie dałeś.

Na pandorze leci kasa dobrze + sztabki 2/5/10kk a ty pierdolisz że taka sama cena.

A co do cen, to później leci już duzo kasy więc chyba mogą takie zostać

Opublikowano

No to szkoda ;x Myślalem że sb troche dziś pogram a tak dałem radę do 34 lvla xD Nocki nie bd walił.. bo co mi po tym ;p

Pozdro ;x

Opublikowano

Jest offline , ponieważ trwają pracę nad zbugowanymi kamykami duchowymi oraz znikającymi bonami.

Ile wam to zajmie tak mniej więcej?

Opublikowano

Serwer jak najbardziej godny uwagi... Poczekam te 3/4 godziny i będę grał.

Ja również, przecież nie od razu "Świat zbudowano". Lepiej już poczekać te pare godzinek i mieć wszystko cacy,miodzio. Żeby potem se pograć spokojnie. c:

EDIT:

Przestańcie spinać, proponowałbym wyjrzeć chodziaż przez okno, nie wiem jak wy. Ale ja na długi spacer z psem. :)

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Kiedy bedzie strona dzialala ? przynajmniej zeby clienta pobrac

Brak skanu 

Masz tutaj linka do clienta :)

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

Nie bulwersuj się dzieciaku..

Ale zajebiste porównanie dałeś.

Na pandorze leci kasa dobrze + sztabki 2/5/10kk a ty pierdolisz że taka sama cena.

A co do cen, to później leci już duzo kasy więc chyba mogą takie zostać

Normalnie expiąc jedną postacią do 100 lv na pandorce nie wydropisz kasy na bron na 90, stalkę i bizuterie na 99 :* wiec nie mów, że aż tak dużo kasy leci, teraz coś wydropić na małych lvlach graniczy z cudem, bo zablokowali oddawanie expa na gildie, teraz jedyny zarobek to kupno yang/ pustynia od 150 lvla a do wbicia 150 troche czasu minie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...