Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś nub na epvp coś pisał o swoim PvPUniverse, sprzedaliście mu to wraz z domeną -.-?

Jeżeli mówisz o pvp orbit, to jest to fake.

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miszczu możesz trochę więcej o serwie powiedzieć bo kiedyś na star była fulka a teraz pisales, że nie będzie tak więc co się dostanie na start czy ten serw bedzie pod pvp czy taki jak zwykły tylko większe nagrody za ubicie aliena?

Takeshi95.png

Opublikowano

Miszczu możesz trochę więcej o serwie powiedzieć bo kiedyś na star była fulka a teraz pisales, że nie będzie tak więc co się dostanie na start czy ten serw bedzie pod pvp czy taki jak zwykły tylko większe nagrody za ubicie aliena?

Czemu to by nie miał być serwer pvp? Raty będą aż x5 to za mało? Przecież w chwilkę nazbierasz na lf-3. ^^

Serwer, który nie jest pvp to taki, na którym raty są takie same jak na zwykłym DO lub nawet zmniejszone...

Jak byś dostał na początek fulke i byś tylko pvp robił to by było bez sensu, gra by ci się w miesiąc znudziła...

23562935567511174409.jpg

Opublikowano

Mam nadzieję że ta zmiana cen będzie taka że ceny pójdą w górę bo przy podobnych do tych co są teraz w DO przy nagrodach 5x większych FE się by zrobiło w ciągu 2 dni ;/

ale tak nie zbyt dużo bo jeśli się zwiękrzy za dużo to jaki bd sens rat x5 ?

moim zdaniem podwyższyć ceny ale nie dużo żeby raty miały dobry sens :)

i lepiej teraz jak na początek nie dostaje się fulki bo to było by nudne...

mi np pvp znudziło by się po 3 dniach grania :P

Opublikowano

ale tak nie zbyt dużo bo jeśli się zwiękrzy za dużo to jaki bd sens rat x5 ?

moim zdaniem podwyższyć ceny ale nie dużo żeby raty miały dobry sens :)

i lepiej teraz jak na początek nie dostaje się fulki bo to było by nudne...

mi np pvp znudziło by się po 3 dniach grania :P

Ja wolałbym przy ratach x5 obniżone ceny... :D

23562935567511174409.jpg

Opublikowano

tak, dajcie raty x5 i ceny x5

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

<geniussss> Raty 10x, ceny 20x :D Uri drożssze 3x niż BP. Zagracie?

Opublikowano

<geniussss> Raty 10x, ceny 20x :D Uri drożssze 3x niż BP. Zagracie?

Tak

Raty x5 i ceny x5 ktoś tu nie myśli.

No właśnie też zauważyłem

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Miło mi poinformować, że system walk za pomocą laserów włącznie z SABem i RSB jest już sprawny.

Opublikowano

Kiedy otrzymam kod do PvP universe dzis mija 16dzien

Kod do rejestracji otrzymasz gdy server będzie online a stanie się to gdy wszystkie błędy zostaną naprawione a ulepszenia wprowadzone ;)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Pokój wam moi wierni słudzy

Kod do rejestracji otrzymasz gdy server będzie online a stanie się to gdy wszystkie błędy zostaną naprawione a ulepszenia wprowadzone ;)

Nie kłam nie dostanie kodu.

Opublikowano

Pokój wam moi wierni słudzy

Nie kłam nie dostanie kodu.

Pokój tobie wierny sługo

Reje będzie płatne czy na kod czy bez tego? A co do serwa to będzie wszystko dostepne czyli profil pilota handel skylab itp?

Takeshi95.png

Opublikowano

Cóż, jak dla mnie SkyLab to jest zbyt ogromne ułatwienie, ale pożyjemy zobaczymy, profil pilota to pozycja obowiązkowa, a handel podobnie jak SkyLab, może być, ale nie musi, natomiast nastawiałbym się bardziej na tą pierwszą opcję.

Opublikowano

Cóż, jak dla mnie SkyLab to jest zbyt ogromne ułatwienie, ale pożyjemy zobaczymy, profil pilota to pozycja obowiązkowa, a handel podobnie jak SkyLab, może być, ale nie musi, natomiast nastawiałbym się bardziej na tą pierwszą opcję.

Nie będzie SL bo nie potrafisz zrobić! ha ha ha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...