Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzień dobry chciałbym się dowiedzieć, jak serwer działa? Na jakiej zasadzie ? xD

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Zróbcie ze za rejestracje na serwerze trzeba bedzie za placic sms 2,50zl . Nie chodzi o hajs ale o utrzymanie serwa

Najgorszy pomysł świata. ;_; Nie dość że graczy byłoby za dużo i byłyby lagi, to jeszcze ludzie myśleli by (bo są tacy którzy nie znają MPCForum i nie słyszeli o twoim "genialnym" pomyśle) że administracja chce pieniądze, i byłoby tak jak z dzisiejszym DarkOrbitem <_<.

Jeśli chce się robić serwer, to powinno się wiedzieć że trzeba będzie za niego płacić.

W dodatku serwer ten byłby jeszcze bardziej nielegalny niż był do tej pory, i BP na pewno by tego tak nie zostawiło.

Opublikowano

Mam prośbę, mianowicie, moglibyście wypisać osiągnięcia, które chętnie zobaczylibyście na naszym serwerze (chodzi o osiągnięcia, które w DO były poniżej 3 poziomu)?

Opublikowano

Po co osiągnięcia , jak Na start fulke sie dostaje ? xD

Czy coś zmieniliście ?

gaqe.pngWkrótce wracamy w odmienionej formie. Zapewniamy Was, nie będziecie się nudzić ;)

Opublikowano

@up czyli sugerujesz że na start się fullki nie będzie dostawało ?

Tak.

Opublikowano

Nie będzie fulki na start? to to nei bedzie serw tylko pod pvp będą tam alieny, i czy będą wszystkie mapy?

Tak.
Opublikowano

@Miszczu czyli servera pvp nie bedzie ?

Jakie bedą raty servera na tą chwile ?

Za alieny jaka nagroda ? bedą zmienione(Przez was ustaloną stawke za aliena) , czy za np . strunnera Urka x5? Tak jak pisało kiedyś u was na stronce ze x5

@btw. Pisałem to z fona.

WojakPL - Banned

Opublikowano

@Miszczu czyli servera pvp nie bedzie ?

Jakie bedą raty servera na tą chwile ?

Za alieny jaka nagroda ? bedą zmienione(Przez was ustaloną stawke za aliena) , czy za np . strunnera Urka x5? Tak jak pisało kiedyś u was na stronce ze x5

@btw. Pisałem to z fona.

Prawdopodobnie nagroda będzie pięć razy większa niż normalnie, jednak ceny również zostaną nieco zmienione.
Opublikowano

Mam nadzieję że ta zmiana cen będzie taka że ceny pójdą w górę bo przy podobnych do tych co są teraz w DO przy nagrodach 5x większych FE się by zrobiło w ciągu 2 dni ;/

LOL

Opublikowano

jaka strona serwera ??

i czy trzeba będzie mieć znowu ten kod do rejestracji??

ps. sory ale jestem nowy na mpc i mogę walnąć jakieś głupstwo :(

POMOGŁEM DAJ LIKE !! TO NIC NIE KOSZTUJE :P

gram na sfgame s.4 nick vakoss407 zapraszam do gildii

Opublikowano

Tak.

W sumie to dobrze, bo samo pvp byłoby do znudzenia. Nic byś nie musiał kupować, ani udoskonalać. Bardzo podoba mi się ten pomysł ze zwiększonymi ratami.

@EDIT @UP

Możliwe, że odzyskają domenę pvpuniverse.net, a jeżeli nie to podadzą jakieś ip jako stronę.

Wątpię że ta domena do nas wróci, bardziej czekałbym na adres ip w temacie.

23562935567511174409.jpg

Opublikowano

A możecie zrobić grafike starych statków, alienów, dronów? Bo te grafiki w sumie już nie są wykorzystywane przez BP więc przyczepienie się o prawa autorskie byłoby już chamskie ze strony BP.

Opublikowano

A możecie zrobić grafike starych statków, alienów, dronów? Bo te grafiki w sumie już nie są wykorzystywane przez BP więc przyczepienie się o prawa autorskie byłoby już chamskie ze strony BP.

Używane czy nie używane są one własnością firmy, więc tak czy siak mogą się przyczepić nawet jeśli miałoby być to chamskie .

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Używane czy nie używane są one własnością firmy, więc tak czy siak mogą się przyczepić nawet jeśli miałoby być to chamskie .

No co ty?

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Tak teoretycznie - jeśli BP nie ma już tych grafik na swoich serwerach, ani żadnych plików wskazujących na to że są one ich autorstwa to nie można powiedzieć że są ich własnością. Chociaż wtedy wychodziłoby na to, że można sprzedawać Maria jako własną grę, bo jego autor na pewno nie ma go już na swoim dysku. :P

Opublikowano

Heh, niby wszystko OK reklama servera jest można pograć no ale ...

informujesz nas o czymś co jeszcze nie działa i nie wiadomo tak naprawde

czy działać będzie.

Dopóki wszystko nie będzie działać temat zamykam aby uniknąć zbędnego

spamu i %, jeśli coś konkretnego będzie się działo napisz do

moderatorów lub do mnie a temat zostanie otwarty.

heh

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Portale zostały już poustawiane i stwierdziliśmy, że na razie nie dodamy 2 galaktyki, a mocniejsze npc będą na kilku nowych mapach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...